Veikkaus Oy

Eurojackpotista 120 miljoonan euron jättipotti Saksaan - Espooseen 53 000 euron voitto

Jaa

Eurojackpotin tiistain arvonnassa (kierros 45/2022) löytyi yksi täysosuma. Yhteiseurooppalaisen pelin maksimipotti 120 miljoonaa euroa matkasi Saksaan.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin tiistain arvonnan (kierros 45/2022) oikea rivi on 15, 17, 23, 35 ja 38. Tähtinumerot 4 ja 9.

Illan arvonnassa löytyi yksi täysosuma. Voittorivi on pelattu Saksassa ja siihen osui pelin 120 miljoonan euron maksimipotti.

Tiistain arvonnassa löytyi lisäksi 17 kappaletta 5+1 -oikein tuloksia, joilla voitti 1 209 751 euroa. Voitoista 14 kappaletta osui Saksaan, yksi Unkariin, yksi Puolaan ja yksi Tanskaan.
 
Suomeen osui yksi 5+0 -oikein tulos. Nettipelaaja Espoosta voitti 53 092 euroa. Kaikkiaan 5+0 -tuloksia löytyi 33 kappaletta. Espoon lisäksi voittorivejä oli pelattu 29 Saksassa, kaksi Hollannissa ja yksi Kroatiassa.

Kymmenvuotisjuhlavuotenaan uudistuneen Eurojackpotin nykyinen 120 miljoonan euron maksimipotti oli voitettu ennen tätä iltaa kerran aikaisemmin. Pelin säännöt uudistuivat maaliskuussa 2022, ja heinäkuussa Tanskaan osui 120 miljoonan euron jättivoitto. Lisäksi toukokuussa Eurojackpotista osui Saksaan 110 miljoonan euron voitto. Suomen suurin Eurojackpot-voitto on 91,9 miljoonaa euroa, joka osui Siilinjärvelle elokuussa 2019 ja voittopotin jakoi 50 osuuden porukka.

Eurojackpotin perjantain arvonnan potissa on 10 miljoonaa euroa.

Tiistai-Jokerin oikea rivi on 9 5 8 4 2 9 0. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu kaksi kappaletta. Molemmat rivit oli pelattu tuplattuna ja niillä voitti 40 000 euroa, kun viimeinen numero osui kohdalleen.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Hanoi 12. Lomatonneja voitettiin kahdeksan kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, pelaaminen edellyttää pian tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme