Vaasan kaupunki - Vasa stad

Evenemanget Haloo VSA för samman ungdomar

Dela

Ungdomsfullmäktige ordnar 22.11 det avgiftsfria musikevenemanget Haloo VSA! för ungdomar i Vasa. Deltagarna i evenemanget har roligt och samtidigt firas 30-årsdagen för FN:s konvention om barnets rättigheter.

För musiken under evenemanget svarar den lokala stigande DJ-stjärnan Juho Rafael.

Evenemanget Haloo VSA ordnas fredag 22.11 i Brödfabriken (Sandögatan 14) kl. 18–21.30. Evenemanget som riktar sig till personer mellan 13 och 18 år är rusmedelsfritt och har fritt inträde.

Evenemanget och programmet har planerats av ungdomsfullmäktige i Vasa, med i arrangemangen är också Vasa stads ungdomsservice samt ungdomarnas informations- och rådgivningstjänst Reimari.

Kontakter

Vasa ungdomsfullmäktige, vice ordförande som svarar för kommunikationen Alina Östergård, tfn 045 341 5444, ostergard.alina@gmail.com

ungdomsinformatör Tiina Palonen, tfn 0400 872288, tiina.palonen@vaasa.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum