Sikla Oy

Evlin hoivarahasto hankkii Siklalta kuusi uutta hoivakotia - kaupan arvo 24 miljoonaa euroa

Jaa

Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hoivarahasto Evli Healthcare I Ky on 2.7.2018 allekirjoitetulla sopimuksella sitoutunut ostamaan kuusi rakenteilla olevaa, uutta hoivakotia Sikla-konsernilta. Myyjänä kaupassa toimii Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy. Kaupan yhteisarvo on noin 24 miljoonaa euroa.

Kohteet siirtyvät rahaston omistukseen niiden valmistuttua. Ensimmäiset hoivakodit valmistuvat kevään 2019 aikana. Kohteissa on yhteensä 208 hoivapaikkaa.

”Jatkamme tällä kaupalla vahvasti rahaston strategian toteuttamista. Kohteet ovat laadukkaita ja moderneja hoivakoteja ja vuokralaisina toimivat hoivaoperaattorit ovat sitoutuneet niihin erittäin pitkillä vuokrasopimuksilla. Myös tämän hankinnan myötä nostamme rahaston keskituottoa ja pidennämme vuokrasopimusten keskipituutta entisestään”, toteaa salkunhoitaja Petteri Nurminen Evli Healthcaresta.

”Nyt solmittu sopimus on osoitus siitä, että meillä Siklalla tehdään asioita oikein. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toteuttamaan eri tyyppisiä hoivan tiloja laadukkaasti”, kertoo Siklatilat Oy:n hoiva- ja päiväkotikohteiden myyntipäällikkö Perttu Aikkila.

”Kohteiden rakentaminen tarjoaa työtä isolle joukolle ammattilaisia ympäri Suomen. Hoiva- ja päiväkotirakentamisemme onkin hyvässä nosteessa ja konsernissa on tarjota monia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä”, Aikkila jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Perttu Aikkila
myyntipäällikkö, Siklatilat Oy, hoiva- ja päiväkodit
puh. 040 913 2382
perttu.aikkila@sikla.fi

Petteri Nurminen
salkunhoitaja, Evli Fund Management Company Ltd
puh. 040 509 5665
petteri.nurminen@evli.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sikla Oy
Rytiniementie 2B
91910 Tupos

http://www.sikla.fi

Sikla on kasvava ja vakaalla pohjalla toimiva rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa ja Siklaelementit Oy taloelementtejä molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sikla Oy

Aistiesteettömyys tärkeää nykypäivän palvelukotirakentamisessa3.8.2018 13:41:26Tiedote

Vanhusten palvelukotirakentamisessa perinteinen esteettömyys huomioidaan hyvin, mutta aistiesteettömyyteen ei ole vielä kiinnitetty samassa mittakaavassa huomiota. – Modernit palvelukodit ovat oikealla tiellä aistiesteettömyydessä, ja asukkaita tuetaan heidän yksilöllisissä tarpeissaan, sanoo Satakunnan ammattikorkeakoulun Esteettömyys ja saavutettavuus -työryhmän jäsen, lehtori Hanna Hannukainen.

Pääministeri Juha Sipilä asuntomessuilla palvelukoti Villa Luodossa: ”Täältähän pitää katsella itselle asuntoa”18.7.2018 07:20:00Tiedote

Pääministeri Juha Sipilä vieraili toisen messuviikon alkajaisiksi asuntomessujen historian ensimmäisessä palvelukodissa, Villa Luodossa. Sipilä tutustui palvelukodin kuvitteelliselle asukkaalle, Tyynelle, sisustettuun huoneeseen ja katseli yhteisiä oleskelutiloja ja ruokailuhuonetta hymyillen. – Hieno kohde, näyttää erityisen viihtyisältä ja kiinteistö mukavannäköiseltä ulospäin. Voisin hyvin kuvitella asuvani tämänkaltaisessa palvelukodissa itsekin, pääministeri Sipilä sanoi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme