Evondos Oy

Evondosille 42M€ lainarahoitus kansainvälistymiseen

Jaa

Evondos, johtava automaattisten lääkeannostelupalvelujen tarjoaja, on varmistanut 42M€ lainarahoituksen kasvusuunnitelmiensa tueksi. Lainoittajana on BlackRock Private Credit. Evondosin liikevaihto jatkoi voimakasta kasvua: 2021 liikevaihto kasvoi 48% verrattuna edelliseen vuoteen.

Evondosin toimitusjohtaja Eetu Koski: ”Solmittu sopimus on merkittävä etappi kasvupolullamme ja mahdollistaa seuraavat askeleet niin kehitystyössä kuin kansainvälistymisessäkin. Olemme iloisia, että BlackRock on mukana tavoitteessamme potilasturvallisuuden parantamisessa, lääkehoidon toteutuksen varmistamisessa ja mahdollistamassa itsenäistä elämää kotona.”

Evondosin ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu perustuu kotiin vietävään lääkeannostelurobottiin ja pilvipohjaiseen etähoitojärjestelmään. Sen avulla kotihoito-organisaatiot voivat vähentää lääkkeenantokäyntejä merkittävästi, ja kohdistaa kotihoidon asiakasaikaa sitä eniten tarvitseville. Ikääntyvä väestö ja hoivahenkilöstön riittävyys ovat haasteita kaikkialla ja tähän haasteeseen Evondos tuo helpotusta.

Stephen Caron, Head of European Private Debt BlackRockilta kommentoi: “Evondos on kunnianhimoinen ja kasvuhakuinen terveysteknologiayhtiö, jonka ratkaisu on innovatiivinen ja vaikuttava. Olemme tyytyväisiä voidessamme olla mukana auttamassa Evondosin kansainvälistymisessä. Tämä sopimus korostaa BlackRockin asemaa pohjoismaissa ja kasvavaa markkinaosuuttamme yksityisillä lainamarkkinoilla (private debt).

Huom. Tällä sopimuksella ei ole vaikutusta Evondosin omistussuhteisiin. Verdanen rahastot jatkavat Evondosin pääomistajana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Evondos Oy
Evondos Oy
Salorankatu 5-7
24240 SALO

https://www.evondos.fi/

Evondos:

Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Evondosin ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu tarjoaa ammattimaisille kotihoito-organisaatioille merkittäviä laatu- ja kustannushyötyjä. Palvelu varmistaa, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa lääkehoidon laatua ja tukee itsenäistä elämää kotona. Teknologiaan perustuva palvelu koostuu henkilön kotiin vietävästä lääkeannostelurobotista, etähallintajärjestelmästä ja lukuisista palveluelementeistä. Evondos-palvelu on käytössä lähes 300 kunnassa Pohjoismaissa ja palvelun avulla on annettu jo lähes 14 miljoonaa lääkeannosta. Evondos työllistää yli 150 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Salossa.

BlackRock Alternative Investors:

BlackRock Alternative Investors palvelee sijoittajia, jotka hakevat markkinoita parempaa tuottoa kiinteistöistä, infrastruktuurista, pääomasijoituksista, lainoista, hedge-rahastoista tai vaihtoehtoisista sijoituskohteista. Pyrimme tarjoamaan sijoittajille laadukkaimmat sijoitusmahdollisuudet maailmanlaajuisesti hyödyntämällä globaalia läsnäoloamme, ylivoimaista toimintavalmiuttamme ja asemaamme suositumpana kumppanina. BlackRock hallinnoi asiakkaidensa puolesta vaihtoehtoisiin kohteisiin sijoitettua yli 300 miljardin Yhdysvaltain dollarin varallisuutta (31.12.2021).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Evondos Oy

300 000 säästettyä työpäivää – kymmenen miljoonaa Evondosin avulla annettua lääkeannosta pohjoismaissa7.9.2021 10:15:00 EEST | Uutinen

Yhä useampi kunta on alkanut käyttää lääkeannostelurobotteja parantaakseen kotihoidon laatua ja lääkehoitoa. Kotihoidon asiakkaista tulee näin omatoimisempia ja lääkityksestä turvallisempaa samalla, kun voidaan parantaa henkilöstön työajan käyttöä ja tasoittaa ruuhkahuippuja. Tampereen kaupunki on ollut Evondosin asiakkaana jo vuodesta 2015 ja yhteensä Evondosin avulla on annettu Tamperella n. 300 000 lääkeannosta. Liisa Tuomi, joka toimii palveluesimiehenä kotona asumisen tukipalveluissa Tampereella, muistelee palvelun käytön ensiaskelia: ”Evondosin avulla lähdettiin purkamaan aamu- ja iltaruuhkia. Vaikka pilotin jälkeen kesti aikansa, että käyttöä saatiin laajennettua ollaan nyt siinä tilanteessa, että Evondos-palvelu on laajasti käytössä Tampereella. Alueet, joilla robotteja on enemmän ovat selkeästi nähneet palvelun hyödyt”, hän jatkaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme