Evondos Oy

Evondosille 42M€ lainarahoitus kansainvälistymiseen

Jaa
Evondos, johtava automaattisten lääkeannostelupalvelujen tarjoaja, on varmistanut 42M€ lainarahoituksen kasvusuunnitelmiensa tueksi. Lainoittajana on BlackRock Private Credit. Evondosin liikevaihto jatkoi voimakasta kasvua: 2021 liikevaihto kasvoi 48% verrattuna edelliseen vuoteen.

Evondosin toimitusjohtaja Eetu Koski: ”Solmittu sopimus on merkittävä etappi kasvupolullamme ja mahdollistaa seuraavat askeleet niin kehitystyössä kuin kansainvälistymisessäkin. Olemme iloisia, että BlackRock on mukana tavoitteessamme potilasturvallisuuden parantamisessa, lääkehoidon toteutuksen varmistamisessa ja mahdollistamassa itsenäistä elämää kotona.”

Evondosin ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu perustuu kotiin vietävään lääkeannostelurobottiin ja pilvipohjaiseen etähoitojärjestelmään. Sen avulla kotihoito-organisaatiot voivat vähentää lääkkeenantokäyntejä merkittävästi, ja kohdistaa kotihoidon asiakasaikaa sitä eniten tarvitseville. Ikääntyvä väestö ja hoivahenkilöstön riittävyys ovat haasteita kaikkialla ja tähän haasteeseen Evondos tuo helpotusta.

Stephen Caron, Head of European Private Debt BlackRockilta kommentoi: “Evondos on kunnianhimoinen ja kasvuhakuinen terveysteknologiayhtiö, jonka ratkaisu on innovatiivinen ja vaikuttava. Olemme tyytyväisiä voidessamme olla mukana auttamassa Evondosin kansainvälistymisessä. Tämä sopimus korostaa BlackRockin asemaa pohjoismaissa ja kasvavaa markkinaosuuttamme yksityisillä lainamarkkinoilla (private debt).

Huom. Tällä sopimuksella ei ole vaikutusta Evondosin omistussuhteisiin. Verdanen rahastot jatkavat Evondosin pääomistajana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Evondos Oy
Evondos Oy
Salorankatu 5-7
24240 SALO

https://www.evondos.fi/

Evondos:

Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Evondosin ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu tarjoaa ammattimaisille kotihoito-organisaatioille merkittäviä laatu- ja kustannushyötyjä. Palvelu varmistaa, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa lääkehoidon laatua ja tukee itsenäistä elämää kotona. Teknologiaan perustuva palvelu koostuu henkilön kotiin vietävästä lääkeannostelurobotista, etähallintajärjestelmästä ja lukuisista palveluelementeistä. Evondos-palvelu on käytössä lähes 300 kunnassa Pohjoismaissa ja palvelun avulla on annettu jo lähes 14 miljoonaa lääkeannosta. Evondos työllistää yli 150 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Salossa.

BlackRock Alternative Investors:

BlackRock Alternative Investors palvelee sijoittajia, jotka hakevat markkinoita parempaa tuottoa kiinteistöistä, infrastruktuurista, pääomasijoituksista, lainoista, hedge-rahastoista tai vaihtoehtoisista sijoituskohteista. Pyrimme tarjoamaan sijoittajille laadukkaimmat sijoitusmahdollisuudet maailmanlaajuisesti hyödyntämällä globaalia läsnäoloamme, ylivoimaista toimintavalmiuttamme ja asemaamme suositumpana kumppanina. BlackRock hallinnoi asiakkaidensa puolesta vaihtoehtoisiin kohteisiin sijoitettua yli 300 miljardin Yhdysvaltain dollarin varallisuutta (31.12.2021).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Evondos Oy

Evondosin tehdas 10-vuotta - Kehittäminen, laatu ja yhteishenki keskiössä30.5.2023 11:01:33 EEST | Tiedote

Evondos, Euroopan johtava automaattisten lääkeannostelupalvelujen tarjoaja, juhlistaa tänä vuonna merkittävää virstanpylvästään, kun yhtiön Salon tehdas täyttää kymmenen vuotta. Tänä aikana tehdas on kehittynyt ja kasvanut merkittävästi, panostaen vahvasti laatuun, kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Tämän kaiken saavuttamisessa tehtaanjohtaja Pekka Kytösaho on tehnyt uraauurtavaa työtä suomalaisen terveysteknologian hyväksi.

Evondos ja Medido yhdistävät voimansa parantaakseen kotihoitoa Euroopassa2.2.2023 15:34:11 EET | Tiedote

Automaattinen lääkeannostelupalvelu auttaa ihmisiä elämään itsenäistä elämää kotona ja parantaa samalla lääkityksen hallinnointia ja potilasturvallisuutta. Evondos ja Medido ovat johtavia toimijoita automaattisen lääkeannostelun saralla ja yhdistävät nyt voimansa vastatakseen lääkeannostelupalveluiden kasvavaan kysyntään. Yhtiöt auttavat laajemmalla tarjonnallaan yhä useampia ihmisiä ympäri Euroopan ja sen ulkopuolella.

Evondos tähtää Espanjan markkinoille: Evondos Oy and Group Saltó allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Espanjassa2.6.2022 11:30:00 EEST | Uutinen

Evondos Oy, pohjoismaiden johtava automaattisen lääkeannostelupalvelujen tarjoaja, aloittaa myynnin Espanjan markkinoilla. Evondos ja Group Saltó, espanjalainen teknologia ja ICT-palveluiden tarjoaja, ovat allekirjoittaneet raamisopimuksen yhteistyöstä Espanjassa. Group Salton yhteistyön avulla Evondos pystyy tarjoamaan paikallisesti tukea kotihoidon organisaatioille Espanjan markkinoilla. Evondos-palvelu mahdollistaa lääkehoidon toteutumisen suunnitellusti ja turvallisesti, sekä mahdollistaa itsenäisen asumisen kotona.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme