Vaasan kaupunki - Vasa stad

Exponeringar vid gymnasiet Vaasan Lyseon lukio

Dela

Vid Vaasan Lyseon lukio har det skett exponeringar för coronaviruset 6.9.

Totalt cirka 50 studerande och två i personalen har exponerats.

De exponerade har försatts i karantän i enlighet med hälsomyndigheternas anvisningar. Verksamheten vid läroinrättningen fortsätter tills vidare som närundervisning.

Kontakter

rektor Jaakko Perttu, tfn 040 513 9517, jaakko.perttu@edu.vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hela Finland kan nu rösta på världens lyckligaste person − Se på videoserien om Maria Veitolas besök i Vasa15.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Journalisten Maria Veitola besökte Vasaregionen i augusti för att fördjupa sig i lyckan på världens lyckligaste plats. Veitola träffade tre personer som bor i Vasaregionen och som hittades genom en efterlysning och nominerades till den lyckligaste personen i världen. På basis av Maria & världens lyckligaste-videoserien, som har sammanställts från besöken, kan alla rösta på den av trion som de tycker är den lyckligaste på webbsidan varldenslyckligastestad.fi.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum