Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

F-Kustannuksen keväässä hittejä sekä kevyen että raskaan musiikin ystäville

Jaa

Nuotti- ja laulukirjoihin erikoistunut F-kustannus tuo keväällä markkinoille kuusi uutta musiikkikirjaa. Pääpaino on kotimaisessa kevyessä musiikissa, mutta mukaan mahtuu myös tuhti valikoima ulkomaisia hittejä.

Suvi Teräsniska  

Tämä on rakastetun iskelmätähden ensimmäinen nuottikokoelma. Mukana on Suvi Teräsniskan 30 ihanimman kappaleen melodiat, sanat ja soinnut sekä Suvin ajatuksia ja upeita kuvia uran varrelta. 
Ilmestyy 03/2018. 

Apulanta  

Vuonna 1991 perustettu Apulanta on noussut suomalaisen rockin instituutioksi. Kirja kokoaa 40 suurinta hittiä koko uran varrelta ja tarjoaa niistä selkeät nuotinnokset. Lisävärinää tuovat Toni Wirtasen tarinat levyjen synnystä sekä laaja otos valokuvia.  
Ilmestyy 03/2018. 

Pop tänään, vol. 7  

Ainoa uutta kotimaista popmusiikkia sisältävä nuottijulkaisu kokoaa yksiin kansiin viime aikojen huippubiisit ja -artistit. Mukana muun muassa Mikael Gabriel, JVG, SAARA, Antti Tuisku, Kasmir, Ida Paul & Kalle Lindroth. Kirjasta löytyy 35 kappaleen sanat ja melodiat sekä kuvia esittäjistä. 
Ilmestyy 03/2018.  

Naisten vuoro!  

Kotimaan valovoimaisimpien poppareiden nuottikirjassa on biisejä 2000-luvun ikonisimmilta kotimaisilta poptähdiltä: Chisu, Erin, Laura Närhi, Anna Puu, Jenni Vartiainen, Vesala. 2000-luvun aikana naiset ovat ottaneet haltuun levylistojen kärkisijat ja loistavat tätä nykyä paitsi laulajina, myös biisintekijöinä ja tuottajina.  
Ilmestyy 04/2018.  

I Love Rock n Roll 

Tähän opukseen on paketoitu rockin uljas historia 1950-luvulta nykypäivään. Painettuna on noin 60 biisin nuotit sekä ulkomaisista että kotimaisista rock-klassikoista. Mukaan mahtuvat Chuck Berry, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Led Zeppelin, U2, Hanoi Rocks, Metallica, Muse ja monia muita. 
Ilmestyy 04/2018. 

Joka kodin laulukirja 

Kirjaan on koottu kaikille tuttuja suosikkisävelmiä meiltä ja muualta, joita pääsee nyt säestämään pienilläkin soittotaidoilla. Musiikkituottaja ja sovittaja Olli Heikkilän kehittämässä metodissa laulajan on helppo seurata melodiaa, ja pianisti voi varioida soittoaan vapaan säestyksen keinoin. Tämän tekee mahdolliseksi merkintätapa, jossa laulumelodia on kirjoitettu nuottiin omalla värillään.  
Ilmestyy 04/2018. 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi 
Lisätiedot: adele.couavoux@otava.fi p. 045 142 5272  

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

F-kustannus on osa Otava-konsernia.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme