Fafa's

Fafa’s avasi toisen ravintolan Jyväskylään

Jaa

Ravintolaketju Fafa’s laajentaa verkostoaan pääkaupunkiseudun lisäksi myös Jyväskylässä. Fafa's:n toinen ravintola avattiin kauppakeskus Sepässä 23.3.2021 ja ravintolan yrittäjänä toimii Solja Saira. Jyväskylän ensimmäinen Fafa’s ravintola on palvellut asiakkaita keskustan kauppakadulla vuodesta 2016.

Olen työskennellyt ravintola-alalla 10 vuotta ja lähes koko ajan esimiestehtävissä, kertoo yrittäjä Solja Saira taustastaan. Yrittäjyys on minulle aivan uutta ja Fafa’s ravintolan avaaminen kauppakeskus Sepässä on tilaisuus, josta olen pitkään haaveillut, Saira jatkaa. Olen koulutukseltani laulunopettaja ja koen, että opettajan työn kautta oppimani järjestelmällisyys ja johdonmukaisuus ovat valttikorttejani ravintola-alan hektisessä työssä Saira päättää. 
 
Keski-Suomen suurin kauppakeskus Seppä sijaitsee kasvavassa ja vilkkaassa Seppälän kaupunginosassa, johon asiakkaiden on helppo saapua asioimaan. Kauppakeskus Sepässä panostetaan asiakkaiden viihtyvyyteen ja palveluiden monipuolisuuteen. Uusi Fafa’s sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. 
 

Fafa’s on vuodesta 2011 toiminut ravintolaketju, joka sai alkunsa Iso Robertinkadulta Helsingistä. Kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’s:n toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Vallitsevan sulkutilan johdosta (8.-28.3.2021) Fafa’s Sepästä voi noutaa take away tilauksia. Fafa’s Sepän löydät myös fafas.fi-verkkokaupasta. 

Katso ravintolan osoite ja aukioloajat tästä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Manager
aviela@fafas.fi

Anu LindholmHead Of Real Estate & FranchiseReal Estate & Franchise

Haluatko Fafa's:n yrittäjäksi tai onko sinulla tiedossa sopiva liikepaikka seuraavalle Fafa's-ravintolalle? Ota yhteyttä!

anu@fafas.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa's on yksi suosituimmista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintola konsepteista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Fafa’s avasi kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin11.5.2021 10:12:00 EEST | Tiedote

Fafa's jatkaa jälleen laajentumistaan ja on avannut huhti-toukokuussa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin, Fafa’s Flemarin Kallion ytimeen sekä toisen kauniin ympäristön omaavaan Lehtisaaren. Fafa’s-ketjun ravintoloita on nyt yhteensä 43 eri kohteessa Suomessa ja yksi Iso Britannian Lontoossa. Kallion toinen Fafa’s-ravintola Ravintolan omistajana toimii kokenut yrittäjä Tayaba Islam, joka toimii myös Kallion sekä Martinlaakson Fafa’s:ien yrittäjänä. Flemari sijaitsee Fleminginkadulla - Kallion vilkkaassa ytimessä ja ravintolan sisustuksesta huokuu nuorekas sekä ajan hermoilla oleva tunnelma. Uusi naapuri Lehtisaaressa Mahafujur Tahaman toimii Fafa’s Lehtisaaren yrittäjänä. Mahafujur on myöskin toiminut yrittäjänä Pohjoisen Rautatienkadun Fafa’s:ssa. Hän pääsee toimimaan uniikissa lokaatiossa, jossa vallitsee yhteisöllinen tunnelma. Ravintola on paikallinen loftmainen olohuone, jonka isossa salissa voi viettää rauhassa lounastaukoa. Ravintolat ovat myös fafas.fi -verkkokaupassa, josta kot

Fafa’s Replugged @Lerin Paja: Kuunnellaan hyvää, tehdään hyvää13.4.2021 15:52:59 EEST | Tiedote

Ihminen tarvitsee sekä ruumiin- että hengenravintoa, varsinkin vaikeampina aikoina. Olemme joutuneet elämään ilman elävää musiikkia ja muuta kulttuuria jo liian pitkään. Mutta tätä tuskaa ei voi verrata esiintyvien taiteilijoiden kärsimykseen. Siksi Fafa’s käynnistää Replugged-digikonsertit yhdessä Lerin pajan kanssa torstaisin kello 19. Kun ns. lähikonsertteja ei voi järjestää, haluamme näyttää mallia, että etäkeikat voivat tarjota hengenravintoa meille kaikille, sekä töitä ja toimeentuloa taiteilijoille. Kulttuurialan työllistämistä 117 000 ihmisestä noin 40 prosenttia on määräaikaisessa suhteessa tai yrittäjiä. Heihin korona on iskenyt koviten. Muusikoiden liitto arvioi, että lähes kaikki muusikot (96 %) ovat menettäneet työtilaisuuksia. Näyttelijäliiton mukaan pelkästään freelance-näyttelijät ovat menettäneet työtuloja jopa 40 miljoonaa euroa. “Me Fafa’silla pohdimme, miten voisimme auttaa kulttuurialaa. Sillä taiteella pitää voida elää. Samaan aikaan Leri Leskinen suunnitteli Leri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme