Fafa's

Fafa’s palvelee asiakkaita Espoontorilla

Jaa

Fafa's Plats Oy avasi uuden ravintolan Espoontorin kauppakeskukseen helmikuussa 2020.

Fafa's avasi ravintolan kauppakeskus Espoontorille 21.2. Ravintolan sisustuksellinen ilme edustaa Fafa's:n uutta modernia ravintolasuunnittelua. Ravintolan on suunnitellut arkkitehti Jenni Merinen Arkitehtitoimisto Tuuma/25:sta.

Ravintolan omistaa yrittäjä Mika Hämäläinen. Fafa's Espoontori on Mika Hämäläisen toinen ravintola, Kauniaisissa toimivan Fafa's Granin lisäksi.

"Olen ylpeä siitä, että pääsin avaamaan toisen Fafa's ravintolani Espooseen. Ravintolan upea ilme on näyttävä ja asiakkaat tulevat varmasti viihtymään" kertoo yrittäjä Mika Hämäläinen.

Espoontorin avauksen jälkeen Fafa's palvelee Espoossa asiakkaita kuudessa eri ravintolassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Specialist
aviela@fafas.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Fafa’s

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa’s on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintolakonsepteista. Kasvua tavoitellaan myös ulkomailla.

Punaisesta viivasta nimensä yhteydessä tunnettu Fafa's toimii tällä hetkellä neljässä eri maassa – Suomi, Viro, Ruotsi ja Englanti. Fafa’s:lla on yli 40 ravintolaa, joista 31 on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Tavoitteena on kasvaa yli 50 ravintolan ketjuksi Suomessa ja ulkomailla vuoden 2020 aikana, ja rikkoa 100 ravintolan raja vuoteen 2023 mennessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme