Fafa's

Fafa's palvelee asiakkaita uudella paikalla kauppakeskus Myllyssä.

Jaa

Fafa’s avasi ravintolan Raision kauppakeskuks Myllyn paraatipaikalle.

Ravintolapäälliikkö Minna Kiiski-Ay on tyytyväinen Fafa's:n uuteen näkyvään sijaintiin.
 

"Tavoitettavuus parani merkittäväsi ja saamme varmasti kanta-asiakkaiden lisäksi aivan uusia asiakkaita. Hieman jännittää riittävätkö asiakaspaikat, sillä odotamme tietysti asiakasryntäystä upeaan ravintolaamme," toteaa Minna Kiiski-Ay iloisena.

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Fafa's avaa uuden ravontolan Turun sydämeen — kauppakeskus KOP-Kolmioon ja toisen ravintolan elokuussa Vuosaaren Columbukseen.

"Tavoitteena on kasvaa yhteensä 60 ravintolaan Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021 aikana, ja rikkoa 100 yksikköä vuoden 2023 mennessä," kertoo Fafa's:n toimitusjohtaja Ville Myllyniemi.

Fafa’s on vuodesta 2011 toiminut ravintolaketju, jonka kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’s:n toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Manager
aviela@fafas.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa's on yksi suosituimmista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintola konsepteista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme