Fafa’s palvelee asiakkaita uusissa kauppakeskuksissa

Jaa

Fafa’s palvelee asiakkaita eri kauppakeskuksissa ympäri Suomen. Ravintolaketjun kasvu jatkuu ja Fafa’s on avannut kolme ravintolaa lisää syys- ja lokakuunn aikana. Uusin avaus oli kauppakeskus Triplaan.

Fafa’s avasi ovensa kaupakeskus Kaareen 18. syyskuuta. Ravintolan omistaa yrittäjä Pankaj Gongal, joka omistaa entuudestaan Fafa’s Ratinan. Fafa’s Kaari sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

“On mahtavaa saada palvella nyt kahdessa eri ravintolassa. Toivotan kaikki tervetulleiksi tutustumaan ja nauttimaan suositun kasvispainotteisen ruokalistamme herkuista”, kertoo yrittäjä Pankaj Gongal.

Uusin Fafa's-ravintola avattiin Mall of Triplaan torstaina 17. lokakuuta. Ravintolan omistaa yrittäjä Guftan Lutful, joka on toiminut yrittäjänä myös Fafa’s Hakaniemessä.

"Olin erittäin innoissani siitä, että pääsin avaamaan Fafa’s-ravintolaa uuteen kauppakeskukseen. Ravintola on erittäin hyvällä paikalla ja hyvin onnistuneen avauksen jällkeen ravintolan toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin.", kertoo yrittäjä Gufran Lutful.

Fafa’s etsii yrittäjää Hyvinkäälle

Fafa's avasi ravintolan Hyvinkäälle 9. lokakuuta, kauppakeskus Willan ylätasolle 3. kerrokseen. Ravintola on auki arkisin 10.30-21, lauantaisin 11-18 ja sunnuntaisin 12-18. Fafa’s etsii ensisijaisesti paikallista yrittäjää Hyvinkään ravintolaan.

"Etsimme jatkuvasti yrittäjiä ja uusia liikepaikkoja ympäri Suomen. Uudet lokaatiot valitaan huolella sillä yrittäjämme ansaitsevat parhaat mahdolliset paikat.", toteaa toimitusjohtaja Ville Myllyniemi.

Fafa's Suomen kasvu jatkuu ja tavoitteena on palvella valtakunnallisesti asiakkaita 100 ravintolassa vuoden 2022 aikana franchising toimintamallin mukaisesti. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Anu Lindholm, Franchise & Development Manager, Fafa’s Plats Oy
anu@fafas.fi, p. +358 40 081 4868

Aviela Tierto, Marketing & Communications Specialist, Fafa’s Plats Oy
aviela@fafas.fi, p. +358 50 358 8284

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa's on yksi kasvavimmista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintolakonsepteista, joka kasvaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Fafa's toimii 4 eri maassa – Suomi, Viro, Ruotsi ja Englanti. Suomessa on 38 Fafa's-ravintolaa, joista 27 on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Tällä hetkellä ravintoloita on yhteensä 41 Suomessa ja ulkomailla.

Tavoitteena on kasvaa yhteensä 60 ravintolaan Suomessa vuonna 2020 aikana, ja rikkoa 100 yksikköä vuoden 2022 aikana.

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Lue lisää https://www.fafas.fi/Franchising ja ota meihin yhteyttä osoitteeseen franchising@fafas.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme