Uudenmaan ELY-keskus

Fagervikintie (Mt 1050) päällystetään Inkoon ja Raaseporin alueella alkukesästä

Jaa

Työt ovat päässeet hyvään vauhtiin kesän päällystyskohteissa. Tällä hetkellä toteutuksessa on muun muassa Fagervikintie (Mt 1050), jota päällystetään Inkoon ja Raaseporin alueella alkukesän aikana. Työtä urakoi ELY-keskukselle Asfalttikallio Oy.

Fagervikintietä päällystetään noin 26 kilometrin matkalta.
Fagervikintietä päällystetään noin 26 kilometrin matkalta.

Päällystettävän tien pituus on noin 26 km ja tällä matkalla tehdään päällysteelle erilaisia korjauksia riippuen tierakenteen vaurioista. Tällaisia korjauksia ovat esimerkiksi tierakenteen vahvistaminen teräsverkkojen avulla, maakivien poistaminen tierakenteesta ja kuivatuksen parantaminen rumpuja uusimalla. Tällä hetkellä kohteessa tehdään edellä mainittuja toimenpiteitä koko tien osuudella ja alustaan tehtävien toimenpiteiden vuoksi työ voi tienkäyttäjälle näyttää keskeneräiseltä pitkälläkin osuudella.

Samaan aikaan tehdään myös Fagervikintiehen liittyviä tieosuuksia, kuten Bärölandetintie (Mt 1104), Fiskarkullantie (Mt 1101) sekä Köpböle (Mt 11407). Liittyviä osuuksia päällystetään limittäin pääkohteena olevan Fagervikintien kanssa, minkä vuoksi joinakin päivinä ei pääkohteella levitetä asfalttia lainkaan.

Päällystystyötä tehdään arkipäivisin maanantaista torstaihin sääolosuhteiden salliessa. Osalle osuutta työtä voidaan tehdä jopa vähäisellä sateella, sillä päällystettäessä murskekerroksen päälle kerrosten ei tarvitse liimautua toisiinsa samalla tavoin kuin tavallisesti päällystettäessä vanhan asfaltin päälle.

Työmaan on tarkoitus valmistua kesäkuun alkupuolella ja olla viimeistelyiden sekä ajoratamerkintöjen osalta valmiina juhannuksen tienoilla. Työmaa toivottaa kaikille Fagervikintiellä liikkujille malttia ja rauhallisuutta työmaan alueella liikkuessa, jotta vältytään ikäviltä tapahtumilta puolin ja toisin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus
projektipäällikkö Niklas Nevalainen, puh. 0295 021 234

Urakoitsija Asfalttikallio Oy
Niko Sekki, puh. 040 656 5199

Kuvat

Fagervikintietä päällystetään noin 26 kilometrin matkalta.
Fagervikintietä päällystetään noin 26 kilometrin matkalta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Nyland återhämtar sig långsammast från krisen (Nyland)25.5.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

I slutet av april var antalet arbetslösa arbetssökande sammanlagt 113 331 i kommunerna på området för Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland (NTM-centralen). Av dem var 90 035 utan anställning och 23 296 permitterade. Det totala antalet arbetslösa minskade med 29 930 (-20,9 %) personer jämfört med året innan. Arbetslösheten minskade långsammast i Nyland. I slutet av april uppgick andelen arbetslösa arbetssökande av arbetskraften till 12,9 %, vilket är 3,6 procentenheter mindre än året innan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme