Apteam Oy

Farmasiaviikko huipentui Tulevaisuuteni Lääkeala -tapahtumaan

Jaa

Ensimmäistä kertaa järjestetty Tulevaisuuteni Lääkeala -tapahtuma kokosi paikalle yli 500 lääkealan ammattilaista pääasiassa farmaseutteja, proviisoreita ja farmasian opiskelijoita.

Farmasiaviikko huipentui lauantaina Marina Congress Centerissä 24.9 järjestettyyn Tulevaisuuteni Lääkeala -tapahtumaan. Ensimmäistä kertaa järjestetty tilaisuus kokosi paikalle yli 500 lääkealan ammattilaista pääasiassa farmaseutteja, proviisoreita ja farmasian opiskelijoita. Puhujina tapahtumassa oli mm. Lääketeollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja ja AbbVie Oy:n toimitusjohtaja Matthew Iles, suomalaista koronarokotetta kehittävän Rokote Laboratories Finland Oy:n toimitusjohtaja Tuija Keinonen ja Orionin Business Development Director Kati Kaijasilta. ”Halusimme yhdistää tapahtumassa lääkealan tekijät ja toimijat sekä nostaa lääkealan monimuotoiset urapolut konkreettisesti esille ja uskon, että onnistuimme loistavasti”, toteaa tapahtuman järjestäneen Apteam Oy:n toimitusjohtaja Mikko Veräjänkorva.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Apteam Oy
Silkkitehtaantie 5 C
01300 Vantaa

http://www.apteam.fi

Apteam on farmaseuttisen henkilöstön välitykseen ja Tulevaisuuteni Lääkeala -tapahtuman järjestämiseen erikoistunut yritys.

Yritys on perustettu vasta 6 kk sitten, mutta sen perustajat omaavat yli 100 vuoden kokemusksen lääkealalta.

Yrityksen toimitusjohtaja Mikko Veräjänkorva on perustanut aikanaan suomen ensimmäisen farmaseuttista henkilöstöä välittävän yrityksen Farentan ja toiminut sen toimitusjohtajana 16 vuotta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.