Vaasan kaupunki - Vasa stad

Feasta Clubilla 16.1. esiintyy Entusiasti ja Eksyneet

Jaa

Vaasalainen Entusiasti ja Eksyneet esiintyy vuoden ensimmäisellä Feasta Clubilla torstaina 16.1.2020 klo 18 pääkirjaston Draama-salissa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja sen järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut.

Entusiasti ja Eksyneet on vaasalainen vaihtoehtoista popmusiikkia esittävä rykelmä, joka sykähdyttää kuulijat saundillaan ja sanoillaan. Yhtyeen live-esiintymiset luovat maagisen fiiliksen ja kutsuvat kaduntallaajat koloistaan kokemaan upean musiikkielämyksen.

Entusiasti ja Eksyneet rykelmässä esiintyvät laulaja ”Entusiasti” Emmi Haapaniemi ja ”Eksynyt” kitaristi Otto Pirttiperä sekä muita soittajia vaihtelevalla kokoonpanolla. Pirttiperä soittaa myös muissakin bändeissä.

Haapaniemi tekee lauluja itselleen merkityksellisistä asioista, siksi laulut ovat hyvin läheisiä. Haapaniemi ei halua lokeroitua tiettyyn tyyliin, vaan tuo esille omaa, ainutlaatuista musiikkityyliään. Entusiasti ja Eksyneet on tehnyt aktiivisesti levytyksiä, joista uusin on syksyltä 2019. Bändi on myös soittanut artisti Yonan lämmittelijänä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 183 1956, max.backman@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme