Fenix Sign Oy

Fenix Sign ostaa vähittäiskaupan hyllytilanhallinnan liiketoiminnan Inshop Tradingilta

Jaa

Myyntipaikkamarkkinoinnin ykkönen Fenix Sign kasvattaa tuotevalikoimaansa liiketoimintakaupalla ja nousee merkittäväksi toimittajaksi myös vähittäiskaupan hyllytilanhallinnassa.

Harri Rusanen ja Jaakko Wilenius
Harri Rusanen ja Jaakko Wilenius

Fenix Sign toimittaa vähittäiskaupalle myyntipaikkamarkkinoinnin, hinnannäyttöjen ja turvallisuusratkaisujen ratkaisuja. Kasvaakseen uudelle tuotealueelle se ostaa Inshop Tradingin hyllytilanhallinnan liiketoiminnan.

– Tehty kauppa vahvistaa merkittävästi tuotevalikoimaamme sekä vahvistaa asemaamme vähittäiskaupan miljöön ja esillepanon ratkaisujen merkittävänä toimittajana, Fenix Signin toimitusjohtaja Harri Rusanen toteaa.

Vähittäiskaupassa suuren tuotemäärän hyvä esillepano sekä helppo saatavuus asiakkaille on tärkeää. Fenix Sign tarjoaa siihen nyt saksalaisen POS Tuningin hyllyjakajat ja työntäjät sekä muita merkittäviä edustuksia liukuhyllyalustoissa ja hyllynreunalistoissa.

– Tuotteet muodostavat loogisen kokonaisuuden: hyllyjakajat määrittävät kunkin tuotteen tilan hyllyllä, työntäjät työntävät uuden tuotteen hyllystä poimitun tilalle liukuhyllyalustaa pitkin, ja hyllynreunalistojen kestävyys ja luettavuus auttavat tuotteiden valinnassa, Harri Rusanen kertoo.

– Hyllytilanhallinnan tuotteet koostuvat yksinkertaisista mekaanisista muoviosista ja teräsjousista. Ne ovat kovassa kulutuksessa, joten laatu aidosti ratkaisee. POS Tuning on alansa arvostetuin yritys, joka kehittää tuotteitaan saksalaisella insinööritaidolla, Rusanen jatkaa.

Fenix Signin tuotevalikoima on tarkoitettu kaikille vähittäiskaupan toimijoille Suomessa.

– Tavoitteemme on tarjota kaupalle valtakunnallisesti selkeä vaihtoehto laadukkailla tuotteilla, hyvällä kaupan kentän tuntemuksellamme ja toimitusvarmuudellamme. Lähdemme nopeasti liikkeelle, ja teemme siirtymävaiheessa läheistä yhteistyötä Inshop Tradingin kanssa, Harri Rusanen painottaa.

Lisätietoja:

Harri Rusanen, toimitusjohtaja, Fenix Sign Oy, 0400 604 676, harri.rusanen@fenixsign.fi

Jaakko Wilenius, toimitusjohtaja, Inshop Oy, 0400 609 370, jaakko.wilenius@inshop.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Harri Rusanen ja Jaakko Wilenius
Harri Rusanen ja Jaakko Wilenius
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Fenix Sign Oy
Fenix Sign Oy
Kivikontie 1
05460 Hyvinkää

+358 19 4262 500https://www.fenixsign.fi/

Fenix Sign on vähittäiskaupan myymälämarkkinoinnin miljöiden, opasteiden ja suurkuvien johtava toimittaja Suomessa. Lisäksi yritys tarjoaa tulostettavia ja digitaalisia hinnannäyttöjä sekä turvallisuusratkaisuja muun muassa elektroniikka- ja puhelinkaupan mallilaitesuojaukseen. Fenix Signin liikevaihto oli 30.4.2020 päättyneellä tilikaudella 10,5 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on yli 60 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.