Fidelix Oy

Fidelix laajentaa yrityskaupalla palveluvalikoimaansa asuinkiinteistöissä

Jaa

Fidelix on 30. lokakuuta 2020 ostanut kaikki Säätölaitehuollon osakkeet. Säätölaitehuolto on johtava taloteknisten palveluiden toimittaja asuinkiinteistöihin pääkaupunkiseudulla. Fidelix on rakennusautomaation ja olosuhdehallinnan edelläkävijä.

Asuinkiinteistöt digitalisoituvat nopealla tempolla ja rakennusautomaatiolla on merkittävä rooli asuinrakennusten sisäolosuhteiden ja energiakustannusten optimoinnissa. Tekniikka mahdollistaa kustannusten optimoinnin sisäolosuhteiden kärsimättä. Samalla kun tekniikkaa lisätään, myös huollon ja asiakaspalvelun tärkeys korostuu.

"Säätölaitehuollolla on lähes 50 vuoden kokemus asuinrakennusten omistajien, kiinteistöhuollon ja asukkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Meillä on erinomainen maine palvelevana yhtiönä. Olemme tehneet yhteistyötä Fidelixin kanssa melkein kaksi vuosikymmentä ja olemme innoissamme saadessamme tämän tilaisuuden olla osa Fidelixiä. Uskomme, että Fidelix voi laajentaa tarjontaamme asuinrakennusten omistajille" sanoo Säätölaitehuolto toimitusjohtaja Tomi Silvonen.

”Säätölaitehuollon ja Fidelixin osaamiset täydentävät ja vahvistavat toisiaan palvelemaan entistä paremmin asuinrakennusten omistajia ja kiinteistönhuoltoa. Olemme yhdessä entistä vahvempia parantamaan sisäilmastoa ja säästämään energiaa asuinrakennuksissa”. sanoo Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen.

Fidelix-konsernin proforma-liikevaihto on noin. 52 MEUR ja konserni työllistää yli 350 henkilöä.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelut:

Tero Kosunen
Toimitusjohtaja, Fidelix
puh. 050 444 1200

Tomi Silvonen
Toimitusjohtaja, Säätölaitehuolto
puh. 044 3636 596

Tietoja julkaisijasta

Fidelix Oy
Fidelix Oy
Martinkyläntie 41
01720 VANTAA

https://www.fidelix.fi

Fidelix tekee rakennuksista fiksuja

Korkea teknologiaosaamisemme näkyy ratkaisuissa, joissa optimoidaan rakennusten energiakustannuksia, sisäilmasto-olosuhteet ja kustannukset. Tuotteitamme kehitetään, testataan ja ne toimivat päivittäin vaativissa ja äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa Pohjoismaissa ja vaikuttavat positiivisesti yli miljoonan ihmisen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fidelix Oy