Fingrid Oyj

Fingridin sähköjärjestelmävisio esitellään webinaarissa 22.3.

Jaa
Fingrid järjestää keskiviikkona 22.3. klo 9.00-10.30 sidosryhmäwebinaarin, jossa esittelemme sähköjärjestelmävision viimeistellyt skenaariot sekä esiin nousseet verkon vahvistustarpeet. Käsittelemme webinaarissa myös energiamurroksen asettamia tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia niin kantaverkon rakentamiselle, sähkömarkkinoille kuin järjestelmän tekniselle toiminalle.

Kunnianhimoiset ilmastotavoitteet, käynnissä oleva energiamurros sekä sähköistyvä tulevaisuus haastavat sähköjärjestelmää ja -markkinoita. Samalla energiamurros on valtava mahdollisuus suomalaiselle teollisuudelle ja yhteiskunnalle. 

Fingrid on työstänyt sähköjärjestelmävision hiilineutraalille ja kilpailukykyiselle Suomelle. Syksyllä 2022 esittelimme luonnokset neljästä erilaisesta tulevaisuusskenaariosta, joihin pyysimme myös sidosryhmiltä kommentteja. Sähköjärjestelmävisiotyö esittelee skenaarioiden kautta Suomen mahdollisuuksia energiamurroksessa tulevina vuosikymmeninä. Visiotyön tarkoituksena on nostaa keskusteluun tulevaisuuden tarpeita, haasteita ja mahdollisuuksia, joita energiamurros tuo mukanaan.

Visiotyön pohjana toimii neljä erilaista tulevaisuusskenaariota, jotka esittävät sähköjärjestelmän kehityspolkuja vuosille 2035 ja 2045. Skenaarioiden pohjalta on edelleen selvitetty, millaista kantaverkkoa kukin skenaario tarvitsee.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 22.3. klo 9.00 – 10.30. Rekisteröidy webinaariin >

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Mikko Heikkilä, strategisen verkkosuunnittelun päällikkö, Fingrid Oyj, puh. + 358 40 637 4720
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fingrid.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Fingrid Oyj
Fingrid Oyj
Läkkisepäntie 21
00620 Helsinki

https://www.fingrid.fi/

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle kustannustehokkaasti varman sähkön ja muovaamme tulevaisuuden puhdasta ja markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Fingrid välittää. Varmasti. 
www.fingrid.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fingrid Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme