MessukeskusMessukeskus

FinnBuild Highlights 2022 -kilpailu on avattu

Jaa

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikkamessut FinnBuild täyttää Messukeskuksen hallit laajasti ja kokoaa rakennusalan ammattilaiset neljän vuoden tauon jälkeen 4.–6.10. FinnBuild Highlights -kilpailussa etsitään näyttelyn mielenkiintoisimmat tuotteet ja palvelut.

FinnBuild Highlights -kilpailussa etsitään yli 400 näytteilleasettajan joukosta mielenkiintoisimmat keksinnöt ja tuotekehityksen helmet, jotka

  • tehostavat alan liiketoimintakykyä, laadunkehitystä ja turvallisuutta tai
  • ekologista vastuullisuutta (vähähiilisyys, kiertotalous, biodiversiteetti) tai
  • sosiaalista vastuullisuutta (henkilöstö, yhteiskuntavastuu, rakennuksen loppukäyttäjät).

Ehdotus voi olla tutkimus- tai kehitystyöhön perustuva, alaa uudistava valmis tuote, palvelu tai menetelmä, joka täyttää kilpailun hakukriteerit. Suomen Messusäätiön myöntämä FinnBuild Highlights -pääpalkinnon 10 000 e saaja julkaistaan tapahtumassa 4.10.22.

Messukeskuksen hallit laajasti täyttävän ammattitapahtuman näyttelyalueet ovat betoni, puu, rakentaminen, talotekniikka, infra, työkoneet, turvallisuus ja täydentävät rakennusosat. FinnBuild on niin kävijämäärältään kuin pinta-alaltaan suurin ammattitapahtumia Messukeskuksessa.

”Vallitsevassa maailmantilanteessa ei ajankohtaisista puheenaiheista ole pulaa, kun edellisestä FinnBuildistä on vierähtänyt neljä vuotta. Alalla odotetaan tapahtumaa innokkaasti, eikä vähiten iltajuhlaa, jossa esiintyy 5.10. Raskasta Iskelmää”, sanoo FinnBuildin liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari.

SPAN-puusiltakilpailu haastaa FinnBuildissä opiskelijat. Kilpailu on tarkoitettu rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille ympäri Suomea. Kilpailutehtävänä on rakentaa 1,0 metrin vapaan jännevälin silta, kun käytettävissä on 9 metriä 10x10 mm rimaa, 1,5 metriä 10x20 mm rimaa ja 1 dl Erikeeperiä.

Suomen Messusäätiön myöntämä 5000 euron arvoinen stipendi jaetaan kilpailukategorioittain pienempiin 2x1500 e ja 2000 e osiin.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Messukeskus, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry. sekä Suomen Rakennusinsinöörien liitto RIL ry., FinnBuild-messujen yhteydessä, jossa järjestetään myös kilpailuun ilmoitettujen puusiltojen kokoaminen ja koestus.

FinnBuild on rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna. Se järjestetään normaalioloissa joka toinen vuosi. Vuonna 2018 tapahtumassa vieraili yli 25 000 kävijää.

Lisätietoa: finnbuild.fi, LinkedIn, Twitter #FinnBuild 

Lisätiedot: Messukeskus, tiedotaja Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 555 6183, liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari, 0505252425.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@messukeskus.com.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme