FinncontFinncont

Finncontille yksinoikeus PWS jäteastioiden edustamiseen Suomen markkinoilla

Jaa
Sopimus vahvistaa Finncontin ennestään vahvaa markkina-asemaa kiertotaloutta tukevissa ratkaisuissa.

PWS (osa ESE World konsernia) on Euroopan johtava loppujätteiden ja kierrätettävien materiaalien keräysvälineiden valmistaja. Sopimuksen myötä yhtiön koko jäteastioiden valikoima mukaan lukien Quattro Select, Bio Select ja Duo Select -järjestelmien jakelu keskittyy Lahteen, Finncont Ympäristötuotteiden varastolle. Virroilla ja Lahdessa toimiva kiertotalouden asiantuntija Finncont on edelläkävijä materiaalien keräys-, varastointi- ja kuljetusratkaisujen kehittäjänä. Kahden vahvan liitto vastaa nopeasti kehittyvän kiertotalouden tuleviin vaatimuksiin muun muassa syntypaikkalajittelusta ja kierrätysvelvoitteiden täyttämiseksi tehokkaasti.

”PWS:n valikoiman laajuus ja jatkuva tuotekehitys tulevaisuutta ajatellen antavat Finncontille entistä vahvemman perustan tukea kehittyvää kiertotalouden toimialaa. Finncontin lähtökohtana on aina ollut kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen tarjoaminen jätehuollon elinkaarikustannusten keventämiseksi ja Co2-päästöjen vähentämiseksi”, konsernin toimitusjohtaja Jyri Partanen sanoo.

Pohjoismaisena toimijana PWS pohjaa tuotekehittelynsä Pohjolan arktisiin oloihin. Sopimus Finncontin kanssa vahvistaa PWS:n paikallisuuttaan ja myyntiorganisaatiota Suomessa.

”Yhteistyö Finncontin kanssa parantaa PWS:n läsnäoloa Suomessa. Varaston sijainti Lahdessa vahvistaa PWS:n toimitusvarmuutta Suomen markkinassa”, toimitusjohtaja Dan Håkansson korostaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Jyri Partanen
toimitusjohtaja
Finncont Group Oy
puh. +358 44 586 1294


Mikko Kärkkäinen
toimitusjohtaja
Finncont Ympäristötuotteet Oy
puh. +358 40 833 2900


Dan Håkansson
toimitusjohtaja
PWS Nordic AB
+46 70 692 65 05


Sari Tirronen
Regional Sales Manager
PWS Finland Oy
+358 400 963 193

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finncont on asiantuntija kiertotaloutta tukevissa innovatiivisissa jätteiden keräykseen ja kierrätykseen sekä kemikaalien ja elintarvikkeiden turvalliseen kuljetukseen ja varastointiin liittyvissä ratkaisuissa. Konserni toteuttaa älykkäitä ratkaisuja ympäristö- ja jätehuoltoon, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille, kunnille ja maatalouteen. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Finncont Design Studio® tuottaa sopimusvalmistusratkaisuja ja räätälöityjä tuotekehityspalveluja. Vuonna 2022Konsernin liikevaihto oli 37 M€. Konserni työllisti noin 180 alan ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.

PWS-yhtiöt on Pohjoismaiden johtava rationaalisen jätteiden käsittelyn ja syntypaikkalajittelun tuotteiden ja palvelujen toteuttaja. Jatkuva parantaminen ja tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa on edesauttanut menestyneiden järjestelmien luomista. Pohjoismaisena yhtiönä PWS tietää, mitä vaaditaan tehokkaaseen jätteiden käsittelyyn pohjoisen olosuhteissa. PWS yhdistyi ESE World –konserniin 1997. Vuonna 2022 PWS Nordic AB:n liikevaihto oli 75 M€.