Finnish Wine Awards voittajaksi nousi Champagne André Clouet Silver

Jaa

André Clouet Silver sai uuden kansainvälisen luokan viinikilpailun korkeimmat pisteet yli 200 viinin joukosta (93 pistettä). Tulokset julkistettiin alkuviikosta. Finnish Wine Awards 2018 kilpailussa viinit maistettiin sokkona, eikä niitä jaoteltu hintaluokittain.

Kilpailun tuomarointi perustuu kansainvälisten viinikilpailujen luomaan standardiin. ”Suomessa on ollut jo pitkään tarve viinikilpailulle, jossa viinit arvioidaan laadun eikä hinnan perusteella. FWA on Suomen johtavien sommelierien ja viiniasiantuntijoiden yhteistyössä järjestämä kilpailu, jossa viinit ovat kaikki samalla viivalla, sokkona lasissa.” Samuil Angelov, FWA:n perustajia

Saman tuottajan kaksi muuta samppanjaa sijoittuivat myös korkealle, André Clouet Rosé (91,3 pistettä) ja André Clouet Grande Réserve (89,3 pistettä).

Pitämällä tuotantomäärät kohtuullisena ja keskittymällä pelkästään itse asiaan - samppanjan tekoon - eikä ison markkinointikoneiston pyörittämiseen on André Clouet’n samppanjoiden laatu on erinomainen hintaansa nähden.” Meri Dow, Vindirekt.

Tuotekuvaus: André Clouet Silver on trendikäs brut nature, eli maku on rutikuiva, mutta Silverin täyteläinen suutuntuma sekä runsas hedelmäisyys tekevät viinistä tasapainoisen ja helposti lähestyttävän. Pinot Noir -rypäleistä tehty samppanja toimii myös ruokien seurana. Alkossa samppanjan hinta on 36,90 €, tuotenumerolla 925577.

Samppanjan tuottaja: Viljelijäsamppanjatalon omistaja ja viinintekijä Jean-François Clouet tekee tyylikkäitä Grand Cru samppanjoita Bouzyn ja Ambonnayn kylän rypäleistä Champagnen Montagne de Reimsin alueella. André Clouet’n pullojen etiketit ovat hyvin koristeellisia ancien regime -tyyliin, sillä tilan perustaja toimi aikanaan Ludvig XV:n Versailles’n hovin kirjanpainajana. Nykyinen suvun viinintekijä Jean-François Clouet asuu edelleen esi-isänsä rakentamassa 1600-luvun talossa. Häntä voi tulla tapaamaan myös Grand Champagne tapahtumaan Helsingissä toukokuussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:
Meri Dow
Markkinointipäällikkö
Vindirekt Finland Oy, Sörnäisten Rantatie 22 E, 00540 Helsinki
0400 330 126
meri@vindirekt.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

vindirekt oy
Sörnäisten Rantatie 22 E (2. krs)
00540 Helsinki

http://vindirekt.fi

Vindirekt on yksityisomistuksessa oleva viinien maahantuoja, jonka intohimona ovat tarinalliset ja poikkeuksellisen laadukkaat viinit. Viinejämme löytyy niin ravintoloista kuin Alkosta. Useimmat viinitalomme ovat pääsääntöisesti pieniä tai keskisuuria tuottajia, jotka laadun ohella pyrkivät pitkäjänteiseen ja kestävään liiketoimintaan. Vastuullinen toiminta onkin kirjattu yrityksemme ydinarvoihin. instagram / facebook

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.