Messukeskus

FinnSec 2023 ja Turvallisuus 2023 järjestetään lokakuussa

Jaa
Turvallisuusalan tärkein tapahtumakokonaisuus järjestetään 11.–12.10.23 ensimmäistä kertaa yhteisvoimin ja se tarjoaa yritysten ja taloyhtiöiden turvallisuudesta vastaaville henkilöille mahdollisuuden tutustua samalla käynnillä asioihin niin yritysten, kiinteistöjen kuin asumisen sekä paloturvallisuuden näkökulmasta.

FinnSecissä voi tutustua turvallisuusteknologian palveluihin ja kuulla puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista huippuammattilaisten esittelemänä. Turvallisuus
-tapahtuman puolella esitellään palo- ja pelastustoimesta vastaaville kävijöille ratkaisuja ja tuotteita sekä laajasti ohjelmasisältöä.

”Pääsemme pitkän odotuksen jälkeen tekemään kaikkien aikojen laaja-alaisinta turvallisuusalan tapahtumaa. Näiden kahden tapahtuman lisäksi Messukeskuksessa on samaan aikaan myös Kiinteistömessut 2023 ja Avita AudioVisualExpo 2023. Synergia tapahtumien välillä on vahva ja tuo lisäarvoa sekä näytteilleasettajille että kävijöille”, sanoo tapahtumakokonaisuudesta vastaava Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Tapahtumien pääteemana turvallisempi tulevaisuus

FinnSec 2023 ​on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja ​-palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljännentoista kerran Helsingin Messukeskuksessa.  Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset​ ja yritysjohdon sekä yritysten turvallisuudesta päättävät asiantuntijat tutustumaan alan uusiin trendeihin ja​ ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja verkostoitumaan. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta.

”Turvallisuusteknologia digitalisoituu nyt hurjaa vauhtia ja on erittäin ajankohtainen asia niin yrityksissä kuin asumisessa. Pääsemme yhdessä Turvallisuus-messujen kanssa esittelemään melkeinpä kaiken turvallisuusalaan liittyvän ja tarjoamaan kävijöille kokonaiskuvan yritys- ja asumisturvallisuuden osa-alueista. Turvallisuutta ja varautumista arvostetaan nyt paljon”, toteaa Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää.

Turvallisuus 2023 ​on palo- ja pelastusalan ammattitapahtuma, ​joka kokoaa palo- ja pelastusalan ammattilaiset tutustumaan alan uusiin tuotteisiin ja palveluihin, päivittämään tietonsa ja verkostoitumaan. ​Tapahtuman järjestää Messukeskus Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä. Aiemmin tapahtuma on järjestetty vuodesta 1982 Jyväskylässä ja Tampereella.

Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi uskoo yhden ison tapahtumakokonaisuuden kiinnostavuuteen.

”On hienoa, että pääsemme avaamaan Turvallisuus-messut Helsingissä. Tapahtuma tarjoaa ensi syksynä paljon mahdollisuuksia tehdä asioita uudella tavalla. Uskon yhteistyöhön eri tapahtumien välillä ja samanaikaisuudesta olevan hyötyä sekä kävijöille, että näytteilleasettajille. Yhdessä FinnSec-messujen kanssa tarjoamme palo-, pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaisille ja turvallisuudesta vastaaville päättäjille kiinnostavan näyttämön lokakuussa Helsingissä.”

Molemmissa tapahtumissa on yhtenä alateemana Tulevaisuuden työnantaja, joka avaa urapolkuja opiskelijoille ja alanvaihtajille.

Suunnittelutyöt ja myynti käynnissä

FinnSec 2023 ja Turvallisuus 2023 -messujen osastomyynti on käynnissä ja molempien tapahtumien ohjelma julkaistaan viimeistään kesäkuussa. Odotettavissa on koko turvallisuusalan kokoava tärkeä tapahtuma, joka mahdollistaa verkostoitumisen entistä tehokkaammin.

FinnSec 2023 ja Turvallisuus 2023 järjestetään keskiviikosta torstaihin 11.12.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumat ovat avoinna klo 9–16 ja avajaispäivänä on lisäksi After Work klo 16–19. Kävijät voivat rekisteröityä veloituksetta molempiin tapahtumiin. Messukeskus järjestää FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta ja Turvallisuus-messut Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta. FinnSec järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019 ja Turvallisuus vuonna 2018.

finnsec.fi LinkedIn: #finnsec2023

turvallisuus.messukeskus.comLinkedIn #turvallisuus2023

Lisätietoja: Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Habitaren Yhdessä/Together-teemanäyttely tuo näkyviin erilaisia yhdessä olemisen tapoja ja arkea kohottavia yksityiskohtia30.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin tapahtuman Yhdessä/Together-teemaa monista näkökulmista – ihmisten yhdessäolon tapojen, mutta myös esineiden. Studio Plentyn suunnittelemassa näyttelyssä keskustelevat monumentaalisuus ja arjen pienet detaljit. Näyttely sisältää päivittäin muuttuvan osion, jossa arkea kohottavat, usein huomaamattomiksi jäävät esineet nousevat keskiöön ja vaihtavat omistajaa. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu29.5.2023 13:09:45 EEST | Tiedote

Radical Health Festival Helsinki 2023 on julkistanut ohjelmansa. Uusi eurooppalainen terveysfestivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset ja päättäjät mahdollisimman laajasti. Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Tapahtuman teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio. ”Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman korkeatasoinen ohjelma esittelee laajasti terveysalan innovaatioita, teknologioita ja käytäntöjä. Digitalisoituva toimintaympäristö vaatii terveysalalta radikaalia uudistumista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Festivaalimme ohjelma kannustaa muutokseen ja haas

Prätkällä töihin -päivän 9.6. teemana moottoripyöräilyn aloittaminen – päivän keulakuvana liikenneopettaja Kai Niukkanen29.5.2023 12:25:43 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä perjantaina 9.6.2023 kannustaa kaikki Suomen moottoripyöräilijät pyörän selkään ja näkymään liikenteessä – ja innostamaan kaikkia moottoripyöräilystä kiinnostuneita ajamaan ajokortin. Päivän kummina toimii tänä vuonna liikenneopettaja ja autokouluyrittäjä Kai Niukkanen Autokoulu Startista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme