Fira

Fira uudisti visuaalisen ilmeensä ja verkkosivunsa

Jaa

Rakennusalan palveluyhtiö Firan uusi visuaalinen ilme ja uudet verkkosivut on julkaistu. Moderni ja rohkea uusi ulkoasu sekä entistä liiketoimintalähtöisemmät uudet verkkosivut auttavat vahvistamaan viestiä Firasta rakentamisen palveluyhtiönä, jonka liiketoiminnan lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Kuva: Fira.
Kuva: Fira.

Monista muista rakennusalan yrityksistä poiketen Fira ei tee lainkaan omaperusteista rakentamista, vaan kehittää ja toteuttaa hankkeita aina yhdessä asiakkaan kanssa. Firan palvelualueita ovat asuntorakentaminen, toimitilarakentaminen, modernisointi sekä putkiremontit ja asuntoperuskorjaukset.

− Firalla on liiketoimintamallinsa johdosta vahva draivi paneutua asiakkaan liiketoimintaan ja tuottaa ratkaisuja, jotka parhaiten sopivat asiakkaan tarpeeseen. Uskomme, että eniten arvoa syntyy nimenomaan silloin, kun myös asiakas on kehitystyössä mukana ja vuorovaikutus toimii. Nykyiset asiakkaamme tietävät jo tämän, ja haluamme nyt entistä vahvemmin viestiä tästä myös potentiaalisille uusille asiakkaille, uusille työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmillemme, toteaa Fira Oy:n toimitusjohtaja Jari Koivu.

Moderni ja rohkea uusi ulkoasu sekä aiempaa käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisemmät uudet verkkosivut tukevat erottautumista markkinassa ja auttavat entistä vahvemmin viestimään Firan vetovoimasta rakentamisen palveluliiketoiminnan edelläkävijänä. Building Movement -bränditarinasta pidettiin uudistuksessa kiinni. Fira haluaa saada asiakkaiden lisäksi myös kaupunkilaiset, kumppanit ja muut alan toimijat mukaan muutokseen ja kehittämään kestäviä tulevaisuuden rakentamisen ja asumisen ratkaisuja. Harva pystyisikään muutokseen yksin, etenkään rakennusalalla, jossa hyvät kumppanit, luottamus ja sujuva yhteistyö ovat edellytyksiä onnistumiselle.

− Rakennusalan palveluyhtiönä satsaamme vahvasti rakentamisen läpivirtauksen tehostamiseen ja tuottavuuden sekä laatutason jatkuvaan parantamiseen. Yksi esimerkki kehitystyöstämme on asuntokirjastoksi kutsumamme laaja tietopankki, joka tehostaa hankekehitystä, suunnittelua ja rakentamista merkittävästi. Tallennamme asuntokirjastoon kokemuksemme rakennusprojekteista, ja tietoa myös käytetään aktiivisesti seuraavissa hankkeissa. Tämä yhdistettynä tehokkaaseen ja toimivaan tuotantoon hyödyttää kaikkia osapuolia, ennen kaikkea asiakkaitamme, sanoo Jari Koivu.

Tervetuloa tutustumaan Firan uudistettuihin verkkosivuihin osoitteessa www.fira.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Fira Oy

Kukka Eerola, markkinointi-, viestintä- ja design-tiimin vetäjä, puhelin 040 5698 715, kukka.eerola@fira.fi

Jenni Mattila, Design Lead, visuaalisen ilmeen uudistus, puhelin 040 6727 427, jenni.mattila@fira.fi

Jonas Meling, Digital Marketing Manager, verkkosivujen uudistus, puhelin 040 7716 813, jonas.meling@fira.fi

Kuvat

Kuva: Fira.
Kuva: Fira.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fira
Fira
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Fira on rakennusalan rohkea uudistaja. Maailma muuttuu koko ajan ja uskomme, että rakennusalan tulee muuttua sen mukana. Tavoitteenamme on tarjota ylivoimaista palvelurakentamista, jonka keskiössä on asiakas – sekä tietysti ihmiset, jotka tiloja käyttävät. Siksi kehitämme rakentamisen ja asumisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön sekä ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla, ja liikevaihtomme oli 225 milj. euroa vuonna 2021. Palvelualueitamme ovat asuntorakentaminen, toimitilarakentaminen, modernisointi sekä putkiremontit ja asuntoperuskorjaukset. #buildingmovement

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fira

Fira ja SATO ovat solmineet yhteistyösopimuksen asuntokorjaushankkeiden kehittämisestä ja toteuttamisesta22.6.2022 09:08:05 EEST | Tiedote

Rakennusalan palveluyhtiö Fira ja Suomen suurimpiin vuokranantajiin kuuluva SATO ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa asuntokorjaushankkeiden pitkäjänteisen kehittämisen yhteistyössä. Fira ottaa asuntokorjauksien lisäksi vastuun hankekehityksen teknisestä johtamisesta. Firan tavoitteena on kaksinkertaistaa asuntokorjausten vuosivauhti 200 asunnosta 400 asuntoon.

Fira rakentaa DHL:lle logistiikkakeskuksen Sipooseen1.6.2022 11:55:00 EEST | Tiedote

Rakennusalan palveluyhtiö Fira Oy ja logistiikka-alan maailmanlaajuinen markkinajohtaja DHL ovat sopineet uuden, noin 44 000 neliömetrin logistiikkakeskuksen rakentamisesta Sipoon Bastukärriin. Kyseessä on ensimmäisiä kohteita Suomessa, jolle tavoitellaan BREEAM International New Construction 2016 -ympäristösertifioinnin korkeinta mahdollista eli “Outstanding”-tasoa. Kohteen rakentaminen käynnistyi toukokuussa.

Fira rakentaa Spondalle kiinteistökokonaisuuden Vantaan Jokiniemeen – kyseessä Firan historian suurin hanke9.5.2022 10:08:04 EEST | Tiedote

Rakennusalan palveluyhtiö Fira Oy ja kiinteistösijoitusyhtiö Sponda ovat sopineet korkealaatuisen kiinteistökokonaisuuden rakentamisesta Vantaan Jokiniemeen Lauri Korpisen kadulle. Hanke koostuu 21 000 bruttoneliömetrin toimistokiinteistöstä, noin 650 autopaikan pysäköintilaitoksesta sekä sen kivijalkaan sijoittuvasta, yli 2 000 bruttoneliömetrin liiketilasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme