Fitbit

Fitbit Luxe, tyylikäs aktiivisuusranneke kuntoiluun ja hyvinvointiin, on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista terveyttä

Jaa
Kaikissa Fitbitin nykyisissä aktiivisuusrannekkeissa ja älykelloissa on nyt stressinhallintalukema, jonka avulla miljoonat käyttäjät voivat nähdä tärkeät tietonsa. [1]
Fitbit Luxe auttaa ottamaan kuntoilun ja hyvinvoinnin entistä kokonaisvaltaisemmin haltuun. Luxessa Fitbit tuo stressinhallinnan työkalunsa ensimmäistä kertaa aktiivisuusrannekkeisiin ja siten miljoonien käyttäjien saataville. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita [6] käyttävät näkevät Fitbitin sovelluksessa  Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä. Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tuottaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista.
Fitbit Luxe auttaa ottamaan kuntoilun ja hyvinvoinnin entistä kokonaisvaltaisemmin haltuun. Luxessa Fitbit tuo stressinhallinnan työkalunsa ensimmäistä kertaa aktiivisuusrannekkeisiin ja siten miljoonien käyttäjien saataville. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita [6] käyttävät näkevät Fitbitin sovelluksessa Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä. Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tuottaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista.

SAN FRANCISCO --19. huhtikuuta, 2021 -- Fitbit julkisti tänään uuden tyylikkään Fitbit Luxe™ -aktiivisuusrannekkeensa, joka auttaa ottamaan kuntoilun ja hyvinvoinnin entistä kokonaisvaltaisemmin haltuun. Se tarjoaa motivaatiota ja tukea terveyden ylläpitämiseen aina stressinhallinnan työkaluista automaattiseen aktiivisuuden ja unen seurantaan. Luxe näyttää myös käyttäjän omaa hyvinvointia koskevia tietoja Fitbit-sovelluksen Health Metrics -näkymässä, mikä auttaa huomaamaan mahdollisesti lisääntyneestä stressistä tai väsymyksestä johtuvia muutoksia. [2]  Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tarjoaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista. [3] Värillinen kosketusnäyttö, linjakas muotoilu ja jopa viiden päivän akunkesto [4] tekevät Luxesta monipuolisen kumppanin eri tarpeisiin sekä miellyttävän käyttää päivin öin. 

“Kuluneen vuoden aikana olemme joutuneet miettimään eri tavalla terveyttämme ja hyvinvointiamme aina mahdollisten COVID-19-oireiden tarkkailemisesta stressin ja ahdistuksen hallintaan. Vaikka näemme jo merkkejä paremmasta, tuskin koskaan on ollut tärkeämpää vaalia kokonaisvaltaista terveyttään ”, toteaa VP GM James Park, toinen Fitbitin perustajista. Siksi olemme kahta vahvemmin pyrkineet tarjoamaan innovatiivisia työkaluja ja näkökulmia, jotka tukevat henkistä hyvinvointiamme ja fyysistä aktiivisuuttamme.Luxen kanssa olemme menneet eteenpäin luomalla muotoilultaan linjakkaan aktiivisuusrannekkeen, jossa on edistyksellisiä, aiemmin vain älykelloissamme saatavilla olleita ominaisuuksia. Nyt ne ovat yhä useampien ihmisten ulottuvilla maailmanlaajuisesti.“ 

Ymmärrä ja hallitse stressiä

Pandemian alettua maailmanlaajuiseen kyselyyn vastanneista puolet kertoi kokevansa fyysistä ja henkistä stressiä [5]. Luxessa Fitbit tuo stressinhallinnan työkalunsa ensimmäistä kertaa aktiivisuusrannekkeisiin ja siten miljoonien käyttäjien saataville. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita [6] käyttävät näkevät Fitbitin sovelluksessa  Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä. 

Fitbit Premium -palvelu tarjoaa stressilukemasta yksityiskohtaisen erittelyn kuten tietoa rasitustasapainosta, nukkumistottumuksista ja stressinsietokyvystä [7]. Premiumin jäsenillä on käytössään valikoima liikuntaharjoituksia ja lähes 200 mindfulness-harjoitusta, jotka auttavat stressinhallinnassa. [8] Deepak Chopra Mindful Method on yksinoikeudella Fitbitin Premium-palvelun käyttäjille tehty hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa yli 30 mindfulness-harjoitusta osaksi päivän rutiineja. Tänään Mindful Method  -ohjelmaan julkaistaan neljä uutta harjoitusta, jotka pyrkivät soveltamaan mielenhallinnan  voimaa moniin reaalielämän tilanteisiin. 

“Jaan Fitbitin näkemyksen siitä, että tietoisuus ja mielen  hyvinvointi ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista terveyttämme. Paremmalla tunteiden  hallinnalla  voi olla pysyvästi suotuisa vaikutus yleiseen hyvinvointiin,  mihin liittyy entistä  parempi uni ja mieliala sekä merkitykselliset  ihmissuhteet ”, sanoo integratiivisen lääketieteen edelläkävijä ja The Chopra Foundationin ja Chopra Globalin perustaja Deepak Chopra. ”Näen säännöllisesti sykkeeni laskevan meditaatioharjoituksen jälkeen ja ajan myötä myös sykkeenvälivaihteluni paranevan harjoittelun ansiosta. “Mindful Method” tekee säännöllisen mindfulness-harjoituksen helpoksi ja tuo sen helposti saataville. Näin on riippumatta siitä, onko vasta-alkaja  vai kiinnostunut viemään tietoisuustaitonsa seuraavalle tasolle.”

Oivalluttavia työkaluja terveyden ymmärtämiseen ja vaalimiseen 

Luxe tarjoaa pääsyn Fitbitin moniin terveys- ja hyvinvointiominaisuuksiin, jotka tukevat kokonaisvaltaista otetta  terveelliseen elämään. Fitbit-sovelluksen Health Metrics -näkymässä [9] voi seurata muutoksia hengitystiheydessä, sykevälivaihtelussa (HRV), leposykkeessä, ihon lämpötilassa sekä pian myös veren happipitoisuudessa (SpO2) [10.]  Päivittäisten tietojensa  muutoksista saattaa havaita merkkejä stressistä, väsymyksestä tai alkavasta vilustumisesta. Premium antaa käyttäjälle lisäksi mahdollisuuden seurata kehitystään kuukausitasolla  ​sekä poikkeamia henkilökohtaiselta viitealueelta.

Luxen linjakas muotoilu tekee sen miellyttäväksi käyttää myös öisin, jotta voi ymmärtää paremmin untaan. Sleep Score auttaa hahmottamaan  unenlaatua pidemmän aikavälin kuluessa ja nukkumaanmenomuistutukset voivat auttaa muodostamaan säännöllisemmän unirutiinin. Premium-jäsenet saavat yksityiskohtaisempia analyysejä unestaan, ja jatkossa myös entistä henkilökohtaisempaa ohjausta omien unitottumustensa perusteella. 

Työkaluista löytyvät myös ruoan, nesteen ja painon kirjaaminen sekä kuukautisterveyden seuranta [11] Premium-käyttäjät näkevät yli 60 uutta, ravintoon liittyvä sisältöä, mm. terveellisiä reseptejä. Fitbit-sovelluksen uuteen veren glukoosin seurantaan voi kirjata glukoositasonsa ja seurata sen vaihtelua  päivän aikana. Ominaisuus on saatavilla tällä hetkellä vain USA:ssa, tulossa joihinkin Euroopan maihin myöhemmin.[12] 

Pysy motivoituneena ja saavuta tuloksia

Fyysinen aktiivisuus on kokonaisvaltaisen terveyden avaintekijä , mutta COVID-19 on muuttanut useimpien liikuntatottumuksia. 24/7-sykeseuranta tukee monia Fitbitin terveys-, hyvinvointi- ja kuntoiluominaisuuksia ja sen avulla voi seurata päivittäistä sykettä reaaliajassa, mikä auttaa mittaamaan paremmin myös kalorien kulutusta. Ranteesta voi valita 20 erilaista liikuntaharjoitusta, lajeina esimerkiksi  golf, pilates, spinning ja tennis. Premium-käyttäjillä on yli 200 ohjattua äänitettä ja videoharjoitusta.

Aktiivisuusalueminuutteja mittaavan Active Zone Minutes -toiminnon avulla voi treenin aikana arvioida, koska kiristää ja koska hiljentää tahtia. Toiminto mittaa kullakin sykealueella vietettyä aikaa, mikä voi auttaa saavuttamaan suositellut viikoittaiset 150 aktiivisuusalueminuuttia. [13] Liikkumismuistutukset puolestaan auttavat vähentämään istumiseen käytettyä aikaa. 

Pysy yhteyksissä  koko päivän

Terveys- ja kuntoiluominaisuuksien lisäksi Luxessa on älyominaisuuksia kuten herätykset, sekuntikello ja ajastin sekä jopa viiden päivän akunkesto. [14] Puhelu-, tekstiviesti- ja älypuhelinilmoitukset [15], nukkumaanmenomuistutukset ja älä häiritse -toiminto auttavat arjen hallinnassa. 

Tyylikäs ja miellyttävä käyttää 

Luxen linjakas muotoilu mukailee ihmisen kehoa ja saa sen asettumaan kevyesti ranteelle. Korunomaisuus perustuu nykyaikaistettuihin, perinteisiin jalokivien työstötekniikoihin. Se on yksi Fitbitin tyylikkäimpiä ja miellyttävimpiä ympärivuorokautiseen käyttöön suunniteltuja puettavia laitteita. 

Yhteistyössä amerikkalaisen jalokivibrändi gorjanan kanssa Luxen tyyli on viety vielä askeleen pidemmälle. Fitbitin tähän asti ohuimmassa kosketusnäytöllisessä aktiivisuusmittarissa on värillinen näyttö. Intuitiivinen “pyyhkäise ja napauta” -toiminnallisuus tekee käytöstä helppoa ilman erillisiä painikkeita. 

Hinnoittelu ja saatavuus

Luxe on ennakkomyynnissä tänään osoitteessa Fitbit.com ja suurimpien jälleenmyyjien verkkokaupoissa, maailmanlaajuisesti saatavilla tänä keväänä hintaan 149,95 EUR, sisältäen kuuden kuukauden maksuttoman kokeilujakson Fitbit Premium -jäsenpalvelusta (arvo 53,94 EUR [16]). Kokeilujakson jälkeen Premium maksaa 8,99 EUR kuukaudessa tai 79,99 EUR vuodessa. Lisävarusteet 29,95 - 89,95 EUR [17]. Amerikkalaisen jalokivibrändi gorjanan Fitbitille suunnittelema Fitbit Luxe Special Edition on ennakkomyynnissä tänään hintaan 199,95 EUR, saatavilla kesäkuussa. 

Etsitkö motivaatiota? Tulit oikeaan paikkaan. Seuraa Fitbitiä Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Twitterissä tai YouTubessa ja kerro kokemuksistasi.

Kaikki Fitbitin englanninkieliset tiedotteet ja kuvamateriaali ovat käytettävissä osoitteessa www.fitbit.com/press. Suomenkieliset Fitbit-tiedotteet ja niihin liittyvät kuvat löytyvät STT-infosta hakusanalla Fitbit.

Viitteet

[1] Stress Management Score is available in the Fitbit app for users with Charge 4, Inspire 2, Luxe, Sense, Versa 2 and Versa 3; not available for any kids devices.

[2] The Health Metrics dashboard and the metrics displayed in the dashboard are not available in all countries and may require a Premium subscription. This feature is not intended to diagnose or treat any medical condition or for any other medical purpose. It is intended to help users manage their wellbeing and keep track of their information.

[3]  New and returning Premium users only. Valid payment method required. Cancel before free trial ends to avoid subscription fees. See full terms & conditions here. Premium content and features subject to change.

[4]  Battery life varies with use and other factors.

[5] ICRC, World Mental Health Day: https://www.icrc.org/en/document/world-mental-health-day-red-cross-covid-19-mental-health-survey. Based on a global survey of respondents in 7 countries.

[6] Stress Management Score is available in the Fitbit app for users with Charge 4, Inspire 2, Luxe, Sense, Versa 2 and Versa 3; not available for any kids devices.

[7] For Fitbit Sense users, the responsiveness metric also takes into account your electrodermal activity when using the EDA Scan app.

[8] Premium content and features subject to change  

[9] Free access to the weekly view. The Health Metrics dashboard and the metrics displayed in the dashboard are not available in all countries and may require a Premium subscription. This feature is not intended to diagnose or treat any medical condition or for any other medical purpose. It is intended to help users manage their wellbeing and keep track of their information.

[10] SpO2 is coming soon and is not available in all markets. The SpO2 feature is not intended to diagnose or treat any medical condition or for any other medical purposes. It is intended to help you manage your well-being. This feature requires more frequent charging.  

[11] This feature is not intended to be used for contraceptive or other medical purposes. Fitbit does not guarantee or warrant that this feature can be used to achieve particular results. This feature may not accurately predict your menstrual cycles or related information. This feature is intended only to help users monitor and keep track of certain information.  

[12] Blood glucose logging is available in the U.S. and will be rolling out to select countries in Europe, Asia and Canada in the coming months. You can connect compatible devices including the OneTouch Reveal® glucose meter from Lifescan to import your data directly to the Fitbit app, and hope to add more compatible devices in the future. The blood glucose feature is not a replacement for medical advice and is not intended to diagnose or treat any medical condition. It is intended to help you manage your wellbeing and keep track of your information.

[13] The default weekly Active Zone Minutes goal is based on recommendations from the World Health Organization and the American Heart Association.  

[14] Battery life varies with use and other factors.  

[15] Available when phone is nearby.

[16] New and returning Premium users only. Valid payment method required. Cancel before your membership renews to avoid subscription fees. See full terms & conditions here. Premium content and features subject to change.

[17] Accessories sold separately.  

Fitbit ja Fitbit-logo ovat Fitbitin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa sekä muissa maissa. Lisätietoa Fitbitin tavaramerkeistä osoitteessawww.fitbit.com/legal/trademark-list. Yhteistyökumppaneiden tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

 Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tea Lindroos
p. 050 509 7071
tea@medita.fi

Kuvat

Fitbit Luxe auttaa ottamaan kuntoilun ja hyvinvoinnin entistä kokonaisvaltaisemmin haltuun. Luxessa Fitbit tuo stressinhallinnan työkalunsa ensimmäistä kertaa aktiivisuusrannekkeisiin ja siten miljoonien käyttäjien saataville. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita [6] käyttävät näkevät Fitbitin sovelluksessa  Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä. Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tuottaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista.
Fitbit Luxe auttaa ottamaan kuntoilun ja hyvinvoinnin entistä kokonaisvaltaisemmin haltuun. Luxessa Fitbit tuo stressinhallinnan työkalunsa ensimmäistä kertaa aktiivisuusrannekkeisiin ja siten miljoonien käyttäjien saataville. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita [6] käyttävät näkevät Fitbitin sovelluksessa Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä. Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tuottaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista.
Lataa
Fitbitin tähän asti ohuimman kosketusnäytöllisen aktiivisuusmittarin värillinen näyttö, linjakas muotoilu ja jopa viiden päivän akunkesto tekevät Luxesta monipuolisen kumppanin eri tarpeisiin sekä miellyttävän käyttää päivin öin.
Fitbitin tähän asti ohuimman kosketusnäytöllisen aktiivisuusmittarin värillinen näyttö, linjakas muotoilu ja jopa viiden päivän akunkesto tekevät Luxesta monipuolisen kumppanin eri tarpeisiin sekä miellyttävän käyttää päivin öin.
Lataa
Terveys- ja kuntoiluominaisuuksien lisäksi Luxessa on älyominaisuuksia kuten herätykset, sekuntikello ja ajastin sekä jopa viiden päivän akunkesto. Puhelu-, tekstiviesti- ja älypuhelinilmoitukset, nukkumaanmenomuistutukset ja älä häiritse -toiminto auttavat arjen hallinnassa. Intuitiivinen “pyyhkäise ja napauta” -toiminnallisuus tekee käytöstä helppoa ilman erillisiä painikkeita.
Terveys- ja kuntoiluominaisuuksien lisäksi Luxessa on älyominaisuuksia kuten herätykset, sekuntikello ja ajastin sekä jopa viiden päivän akunkesto. Puhelu-, tekstiviesti- ja älypuhelinilmoitukset, nukkumaanmenomuistutukset ja älä häiritse -toiminto auttavat arjen hallinnassa. Intuitiivinen “pyyhkäise ja napauta” -toiminnallisuus tekee käytöstä helppoa ilman erillisiä painikkeita.
Lataa
Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tarjoaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita käyttävät, näkevät Fitbitin sovelluksessa  Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä.
Luxen mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tarjoaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista. Luxea, kuten kaikkia sykettä mittaavia Fitbitin laitteita käyttävät, näkevät Fitbitin sovelluksessa Stress Management Score -stressilukeman. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä.
Lataa
Luxen linjakas muotoilu saa sen asettumaan kevyesti ranteelle. Se on yksi Fitbitin tyylikkäimpiä ja miellyttävimpiä ympärivuorokautiseen käyttöön suunniteltuja puettavia laitteita.
Luxen linjakas muotoilu saa sen asettumaan kevyesti ranteelle. Se on yksi Fitbitin tyylikkäimpiä ja miellyttävimpiä ympärivuorokautiseen käyttöön suunniteltuja puettavia laitteita.
Lataa
Yhteistyössä amerikkalaisen jalokivibrändi gorjanan kanssa Luxen tyyli on viety vielä askeleen pidemmälle. Korunomaisuus perustuu nykyaikaistettuihin, perinteisiin jalokivien työstötekniikoihin.
Yhteistyössä amerikkalaisen jalokivibrändi gorjanan kanssa Luxen tyyli on viety vielä askeleen pidemmälle. Korunomaisuus perustuu nykyaikaistettuihin, perinteisiin jalokivien työstötekniikoihin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

About Fitbit

Fitbit auttaa ihmisiä elämään terveellisempää ja aktiivisempaa elämää antamalla heille tietoa, inspiraatiota ja ohjausta tavoitteiden saavuttamiseen. Fitbit suunnittelee käyttäjäkokemuksia ja tuotteita, joilla seurataan hyvinvointia ja jotka tarjoavat motivaatiota päivittäiseen aktiivisuuteen. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 39 000 myyntipisteessä ja yli 100 maassa. Fitbitin monipuolisiin, innovatiivisiin tuotteisiin kuuluvat Fitbit Sense™ ja Fitbit Versa™ -älykelloperhe, Fitbit Charge 4, Fitbit Inspire 2™, Fitbit Luxe™ ja Fitbit Ace 3™ -aktiivisuusrannekkeet sekä Fitbit Aria Air älyvaaka. Fitbit-alusta tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia, vinkkejä ja ohjausta, jotka perustuvat johtavaan ohjelmistoon ja vuorovaikutteisiin työkaluihin kuten Fitbit-sovellukseen ja älykellojen Fitbit OS -käyttöjärjestelmään. Fitbitin tilauspohjainen ja maksullinen Fitbit Premium -palvelu tarjoaa Fitbitin sovelluksessa edistyneitä analyysejä ja toimintaohjeita, jotka auttavat käyttäjää saavuttamaan terveyttä tukevat hyvinvoinnin ja kuntoilun tavoitteensa. Fitbit Premium + Health Coaching tarjoaa valmentajien yksilöllistä virtuaaliohjausta ja henkilökohtaisiin tietoihin perustuvia suunnitelmia. Fitbit Health Solutions kehittää terveys- ja hyvinvointisovelluksia, jotka lisäävät suotuisia terveysvaikutuksia ja sitoutumista henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä tuottavat etua työnantajille, terveysohjelmille ja -järjestelmille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fitbit

Fitbit Sense: Fitbitin edistynein, terveyden seurantaan tarkoitettu älykello, jossa on ensimmäisenä maailmassa EDA-sensori stressinhallintaan, EKG-sovellus, veren suhteellista happipitoisuutta arvioiva SpO2-sensori ja ihon lämpötilaa mittaava sensori25.8.2020 16:51:07 EEST | Tiedote

Fitbit julkistaa myös älykello Versa 3:n sisäänrakennetulla GPS:llä ja Inspire 2 -aktiivisuusrannekkeen aktiivisuusalueminuutteja mittaavalla Active Zone Minutes -toiminnolla. Uusi Health Metrics -näkymä Fitbit Premium-käyttäjille antaa mahdollisuuden seurata sykevälivaihtelua, hengitystahtia ja ihon lämpötilan vaihtelua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme