Fitbit

Fitbitin syksyn uutuus: Fitbit Charge 5 - Vahvuudella on nyt uusi merkitys 

Jaa
Fitbit julkaisi Charge-tuoteperheeseen odotetun aktiivisuusrannekkeen. Charge 5 sisältää aiemmin vain Fitbitin älykelloista tuttuja ominaisuuksia kuten EDA-sensorin ja aina päällä olevan AMOLED-näytön, nyt ensimmäistä kertaa Fitbitin aktiivisuusrannekkeessa. Ja tietysti sisäänrakennetun GPS:n.

 25.8.2021 - Olemme kuluneen vuoden aikana joutuneet kohtaamaan sairautta, menetyksiä, lisääntynyttä stressiä sekä muutoksia unessa, ruokavaliossa ja liikunnassa. Näistä syistä meidän on täytynyt tulla vahvemmiksi ja kestävimmiksi.Vahvuus tarkoittaa nyt enemmän kuin sitä, kuinka paljon jaksamme nostaa tai kuinka nopeasti pystymme juoksemaan. Se tarkoittaa myös, miten paljon mieli ja keho kykenevät käsittelemään.

Samalla kun käsityksemme vahvuudesta jatkuvasti kehittyy, esittelemme nyt edistyneimmän hyvinvointiin ja kuntoiluun suunnitellun aktiivisuusrannekkeemme Fitbit Charge 5:n. Charge 5 auttaa pysymään ajan tasalla kunnosta, stressitasosta, sydänterveydestä, unenlaadusta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Entistä sulavammalla muotoilulla, kirkkaammalla kosketusnäytöllä ja jopa seitsemän päivän akunkestolla se tarjoaa ominaisuuksia, joiden ansiosta käyttäjä voi keskittyä kaikkein tärkeimpään.

Charge 5:n mukana tarjoamme kuuden kuukauden maksuttoman kokeilujakson Fitbit Premium -palvelusta [1]. Se sisältää yksityiskohtaisempaa tietoa ja tulkintaa, käytännöllisiä ohjeita ja yli 500 liikuntaharjoitusta, mindfulness-harjoituksia ja ravintotietoa.

Hikoile fiksusti: valmiustilaa arvioiva Daily Readiness

Fitbit Premiumin uusi päivittäistä valmiustilaa mittaava Daily Readiness -ominaisuus on pian saatavilla Charge 5:n lisäksi Sense-, Versa 3-, Versa 2-älykelloille sekä Luxe- ja Inspire 2 -aktiivisuusrannekkeille. Se auttaa ymmärtämään, onko keho valmis harjoitteluun vai tarvitseeko se pikemminkin palautumista. Joka aamuinen lukema perustuu aktiivisuuden määrään, sykevälivaihteluun (Heart Rate Variability) ja uneen. Mukana seuraa tarkempi analyysi siitä, mikä vaikutti lukemaan, ehdotuksia kuten suositeltu tavoite Active Zone Minutes -aktiivisuusalueminuuteille, sekä Premium-sisältöä. Kaikki tämä auttaa tekemään kehon kannalta parhaita päätöksiä. Charge 5 sisältää sisäänrakennetun GPS:n, 20 harjoitustilaa eri liikuntalajeille, automaattisen harjoituksen tunnistuksen ja arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä (V02 max).  Premium sisältää lisäksi yli  200 harjoitusta sertifioiduilta kouluttajilta ja suosituilta brändeiltä sekäuusia, energiatehokkaita LES MILLS -harjoituksia.

Vähennä stressiä ja rentouta mieltä

Vuoden 2020 aikana ennätykselliset 40% Gallup World Poll -kyselyyn vastanneista aikuisista sanoi kokeneensa paljon stressiä. Charge 5 on ensimmäinen aktiivisuusrannekkeemme, joka sisältää stressinhallintaan tarkoitetun EDA -sensorin. Sensori mittaa kehon reagointia stressiin sormien pintakosteuden pienistä muutoksista. Otimme EDA-sensorin käyttöön ensimmäisen kerran viime syksynä esitellyssä Fitbit Sense -älykellossa. 

Charge 5:n mukana Fitbitin sovelluksesta löytyy myös Stress Management Score -stressinhallintalukema, joka auttaa aamulla näkemään onko rannekkeen käyttäjä valmiina lisähaasteisiin vai tarvitseeko hän palautumista. Premium tarjoaa yli 300 meditaatio- ja mindfulnessharjoitusta eri brändeiltä ja asiantuntijoilta. Fitbit aloittaa lisäksi yhteistyön uni-, meditaatio- ja rentoutussovellus Calmin kanssa, jolta saadaan pian uutta sisältöä Premiumiin [2].

Syväsukella kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin

Fitbit auttaa myös priorisoimaan sydänterveyttä. Charge 5 seuraa sykettä 24/7 ja ilmoittaa, kun käyttäjä on henkilökohtaisten viitealueidensa ylä- tai alapuolella. Vaikka monet tekijät voivat vaikuttaa sykkeeseen, voi erityisen korkea tai matala syke olla merkki sydänsairaudesta, joka vaatii lääketieteen ammattilaisten huomiota.

Sydänterveyden seurannan lisäksi Charge 5 tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan muista tärkeistä hyvinvoinnin mittareista Fitbit-sovelluksen Health Metrics -hallintapaneelin kautta. Näitä ovat hengitysnopeus, ihon pinnan lämpötilan vaihtelu ja veren suhteellista happipitoisuutta arvioiva SpO2 [3]. Premiumin avulla voi myös seurata pitkän aikavälin trendejä ja henkilökohtaisia ​​viitealueita.

Koska myös uni on hyvinvoinnin kannalta ratkaisevan tärkeä tekijä, tulemme jatkossakin tarjoamaan alan johtavia työkaluja unen seurantaan

Suunniteltu käteväksi, suorituskykyiseksi ja mukavaksi 

Charge 5 tarjoaa hyvinvoinnin ja terveyden tukemisen lisäksi miellyttävän käyttökokemuksen.Kymmenen prosenttia edeltäjäänsä ohuempi Charge 5 on aerodynaamisesti muotoiltu. Suorituskyvyltään optimoitu ranneke on suunniteltu sopimaan käyttäjälle saumattomasti. Uuden AMOLED-värinäytön ansiosta se on ensimmäinen aktiivisuusrannekkeemme, jossa voi valita aina päällä olevan näytön. Näyttö on myös kaksi kertaa kirkkaampi kuin aiemmassa Charge-tuoteperheen rannekkeessa. Se helpottaa tilastojen tarkastelemista auringonvalossa. Charge 5:n ulkonäön voi muuttaa mieleisekseen laajalla valikoimalla lisävarusteita.  

Charge 5 on saatavilla hintaan179,95 € , johon sisältyy Premium-jäsenpalvelun kuuden kuukauden maksuton kokeilujakso (uusille käyttäjille). Tilattavissa ennakkoon tänään, 25.8. alkaen osoitteessa Fitbit.com ja valikoiduilla jälleenmyyjillä. Maailmanlaajuisesti saatavilla myöhemmin syksyllä. Suomessa jälleenmyyjiä ovat Gigantti, Power ja XXL. 

[1] For new and returning Premium members only. T&Cs apply. Premium content may not be available in all locales and may be in English only.

[2] Calm content only available in English, Spanish, Portuguese, French, German, Japanese, and Korean.

[3] The Health Metrics dashboard is not available in select markets and not intended for medical purposes. 

Fitbitin englanninkieliset tiedotteet ja kuvamateriaalit osoitteessa https://press.fitbit.com/press-kit/. Uusimman tiedotteen kuvamateriaali löytyy täältä. Suomenkieliset Fitbit-tiedotteet ja niihin liittyvät kuvat löytyvät STT-infosta hakusanalla Fitbit.

Fitbit ja Fitbit-logo ovat Fitbitin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa sekä muissa maissa. Lisätietoa Fitbitin tavaramerkeistä osoitteessawww.fitbit.com/legal/trademark-list. Yhteistyökumppaneiden tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Etsitkö motivaatiota? Tulit oikeaan paikkaan. Seuraa Fitbitiä Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Twitterissä tai YouTubessa ja kerro kokemuksistasi.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tea Lindroos
p. 050 509 7071
tea@medita.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

About Fitbit
Fitbit auttaa ihmisiä elämään terveellisempää ja aktiivisempaa elämää antamalla heille tietoa, inspiraatiota ja ohjausta tavoitteiden saavuttamiseen. Fitbit suunnittelee käyttäjäkokemuksia ja tuotteita, joilla seurataan hyvinvointia ja jotka tarjoavat motivaatiota päivittäiseen aktiivisuuteen. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 39 000 myyntipisteessä ja yli 100 maassa. Fitbitin monipuolisiin, innovatiivisiin tuotteisiin kuuluvat Fitbit Sense™ ja Fitbit Versa™ -älykelloperhe, Fitbit Charge 4, Fitbit Inspire 2™, Fitbit Luxe™ ja Fitbit Ace 3™ -aktiivisuusrannekkeet sekä Fitbit Aria Air älyvaaka. Fitbit-alusta tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia, vinkkejä ja ohjausta, jotka perustuvat johtavaan ohjelmistoon ja vuorovaikutteisiin työkaluihin kuten Fitbit-sovellukseen ja älykellojen Fitbit OS -käyttöjärjestelmään. Fitbitin tilauspohjainen ja maksullinen Fitbit Premium -palvelu tarjoaa Fitbitin sovelluksessa edistyneitä analyysejä ja toimintaohjeita, jotka auttavat käyttäjää saavuttamaan terveyttä tukevat hyvinvoinnin ja kuntoilun tavoitteensa. Fitbit Premium + Health Coaching tarjoaa valmentajien yksilöllistä virtuaaliohjausta ja henkilökohtaisiin tietoihin perustuvia suunnitelmia. Fitbit Health Solutions kehittää terveys- ja hyvinvointisovelluksia, jotka lisäävät suotuisia terveysvaikutuksia ja sitoutumista henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä tuottavat etua työnantajille, terveysohjelmille ja -järjestelmille. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fitbit

Fitbit Sense: Fitbitin edistynein, terveyden seurantaan tarkoitettu älykello, jossa on ensimmäisenä maailmassa EDA-sensori stressinhallintaan, EKG-sovellus, veren suhteellista happipitoisuutta arvioiva SpO2-sensori ja ihon lämpötilaa mittaava sensori25.8.2020 16:51:07 EEST | Tiedote

Fitbit julkistaa myös älykello Versa 3:n sisäänrakennetulla GPS:llä ja Inspire 2 -aktiivisuusrannekkeen aktiivisuusalueminuutteja mittaavalla Active Zone Minutes -toiminnolla. Uusi Health Metrics -näkymä Fitbit Premium-käyttäjille antaa mahdollisuuden seurata sykevälivaihtelua, hengitystahtia ja ihon lämpötilan vaihtelua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme