Fitbit

Fitbitin uusi Wi-Fi älyvaaka Aria 2 – yksilöllistä tietoa alan parhaalla tarkkuudella

Jaa

Mittaa ja ymmärrä hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti: Helppokäyttöinen Aria 2 tuo tiedot ulottuvillesi Fitbit-sovellukseen.

Fitbit Aria 2™ Wi-Fi älyvaa´an kehittynyt tarkkuus ja helppokäyttöisyys auttavat mittaamaan ja ymmärtämään kehon koostumusta, muun muassa painoa, rasvaprosenttia, kehon rasvatonta massaa ja painoindeksiä.
Fitbit Aria 2™ Wi-Fi älyvaa´an kehittynyt tarkkuus ja helppokäyttöisyys auttavat mittaamaan ja ymmärtämään kehon koostumusta, muun muassa painoa, rasvaprosenttia, kehon rasvatonta massaa ja painoindeksiä.

SAN FRANCISCO—28. elokuuta 2017—Fitbit (NYSE: FIT), johtava puettavan teknologian toimittaja, on julkistanut tänään Fitbit Aria 2™ Wi-Fi älyvaa´an. Sen kehittynyt tarkkuus ja helppokäyttöisyys auttavat mittaamaan ja ymmärtämään kehon koostumusta, muun muassa painoa, rasvaprosenttia, kehon rasvatonta massaa ja painoindeksiä seuraamalla. Vaaka synkronoi ja tallettaa tiedot Fitbit-sovellukseen Bluetooth-yhteyden avulla. Sovelluksessa tiedot ovat yhdessä paikassa ja käyttäjä voi seurata kehitystään ja tuloksiaan helposti. Aria 2 on ennakkomyynnissä tänään. Se on saatavilla jälleenmyyjäliikkeissä lokakuussa 2017.

”Käyttäjämme ovat saaneet hienoja tuloksia terveytensä ja kuntonsa edistämisessä, kun Fitbitin sovellus, aktiivisuusrannekkeet ja vaaka ovat tukeneet tavoitteiden saavuttamista. 70 prosenttia Aria-vaa´an päivittäisistä käyttäjistä on pudottanut painoaan ensimmäisen puolen vuoden käytön aikana”, kertoo Fitbitin tuotteista vastaava johtaja Jon Oakes.

”Entistä helppokäyttöisempi ja tarkempi Aria 2 -älyvaaka täydentää Fitbitin huippuluokan terveys- ja kuntoilutuotteiden valikomaa. Se tarjoaa uuden välineen avuksi suunnitelmalliseen ja motivoituneeseen toimintaan tavoitteiden saavuttamiseksi”.

Alan paras tarkkuus, yksinkertaistettu näyttö ja tyylikäs muotoilu

Fitbit Aria 2 on kehitetty tarjoamaan yhä luotettavampaa tietoa helposti. Sen tarkkuus, käytettävyys ja parannettu käyttöliittymä innostavat edistämään terveellisiä elämäntapoja:

  • Kehittynyt tarkkuus: Mittaa aiempaa tarkemmin painoasi ja kehonkoostumustasi sekä seuraa tuloksiasi Fitbit-sovelluksessa. Mittauslukemista näet kehityksesi suunnan, kuten lihasmassan ja kehossa olevan rasvan määrän muutoksen. Trendien seuraaminen auttaa saavuttamaan tuloksia pitkäjänteisesti.
  • Nopea ja saumaton käyttöönotto: Helppo ja nopea käyttöönotto sekä yhteensopivuus yhä useamman Wi-Fi -verkon kanssa tapahtuu älypuhelimen Bluetooth-yhteyden avulla. Mittaustulokset synkronoituvat automaattisesti Fitbit-sovellukseen.
  • Kehittynyt ja moderni muotoilu: Tyylikkään virtaviivaiseen profiiliin upotettu kirkas näyttö kertoo mittaustuloksen, päivitetty käyttöliittymä tarjoaa nyt motivoivia yksilöllisiä kuvakkeita ja tervehdyksiä.
  • Mahdollisuus usealle käyttäjälle samalla laitteella: Aria 2 tunnistaa kahdeksan eri käyttäjää. Jokainen käyttäjä näkee vain omat mittaustuloksensa ja datansa. Sinun ei tarvitse pelätä muiden käyttäjien näkevän tuloksiasi, sillä kaikki tiedot pysyvät yksityisinä.

Kokonaisvaltainen kuva hyvinvoinnista Fitbitin avulla

Yksi suurimmista hyödyistä Fitbit Aria 2:n käyttäjille on sen saumaton yhteensopivuus kaikkien Fitbit-laitteiden kanssa. Fitbit-sovelluksesta voit nähdä kaikki kertyneet tietosi aktiivisuudesta, liikunnasta ja harjoituksista, unesta, sykkeestä, ravinnosta, painolukemista ja niiden pidemmän aikajänteen trendeistä. Fitbit-sovellukseen voi tallettaa ravintotietoja ja käyttää kaloriopastusta, jotta voit verrata syötyjen ja kulutettujen kalorien määrää reaaliaikaisesti. Sovelluksella voit myös seurata ravinnon kulutusta ja liikkumista suhteessa painon kehittymiseen – näet kuinka valintasi vaikuttavat.

”Fitbit tarjoaa nyt aiempaa kokonaisvaltaisemman kuvan terveydestä osoittamalla, miten päivittäiset toimintasi vaikuttavat mittaustuloksiin”, sanoo Fitbitin ravitsemusasiantuntija David Katz.

”Kun hahmottaa paremmin yhteydet hyvinvointiin vaikuttavien asioiden välillä, pystyy esimerkiksi pudottamaan painoa tavoitteellisemmin. Fitbitin avulla voi ymmärtää kuinka aktiivisuusrannekkeen keräämä data on yhteydessä vaa´an lukemiin. Se auttaa saavuttamaan ja ylläpitämään tavoitteita pitkäjänteisesti”.

Fitbit-sovellus tarjoaa yksilöllistä ohjausta, tukea ja henkilökohtaisesti räätälöityjä vinkkejä terveellisen elämäntavan omaksumiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen:

  • Yksilöllisten tavoitteiden asettaminen: Sovellukseen voi asettaa itselleen sopivia ja saavutettavissa olevia tavoitteita, jotka kehittyvät vaihe vaiheelta. Tavoitteiden taustalla ovat henkilökohtaiset mittaustiedot ja omat toiveet terveys- ja kuntotulosten kehittymisestä. Suurin osa Aria-älyvaa´an päivittäisistä käyttäjistä, jotka ovat asettaneet itselleen painonpudotustavoitteen, ovat saaneet painoaan alemmaksi ensimmäisten kolmen kuukauden käytön aikana.1
  • Yhteisön kannustus: Fitbit-sovelluksen uudella yhteisöllisellä Community-ominaisuudella voi liittyä samanhenkisten ihmisten muodostamiin ryhmiin, jotka keskittyvät terveelliseen ravintoon tai painonpudotukseen ja saavutetun painon ylläpitämiseen. Ryhmistä saa vinkkejä ja inspiraatiota, jotka tukevat terveyteen ja elämäntapoihin liittyvien tavoitteiden saavuttamista. Saa tunnustuksia, kun saavuttaa tiettyjä merkkipaaluja. Voi jakaa inspiroivia hetkiä muiden kanssa sekä haastaa itsensä, ystävänsä ja perheensä leikkimielisiin kisoihin, mikä auttaa tavoitteiden saavuttamisessa.
  • Guided Health - ohjatut terveysohjelmat: Loppuvuodesta julkaistava Kick Your Sugar Habit -ohjelma auttaa vähentämään liikaa sokerin saantia ja kehittämään terveellisiä ruokailutottumuksia.2 Ohjelmasta saa räätälöityjä ohjeita, terveys- ja kuntoiluvinkkejä sekä opastusta neljän viikon ajan. Fitbit julkaisee lisää vastaavia liikkumiseen, ravintoon, hyvinvointiin ja uneen keskittyviä ohjelmia vuonna 2018.

Fitbit-tiedot voi synkronoida suosittujen sovellusten, kuten Lose It!:n ja MyFitnessPal:n sekä monien muiden sovellusten tietojen kanssa, varmistaakseen monipuolisen näkökulman terveyteen, hyvinvointiin ja ravintoon.

Hintatiedot ja saatavuus

Fitbit Aria 2 on saatavilla tänään mustana ja valkoisena ennakkomyynnissä Fitbit.com -verkkokaupasta ja tietyistä valituista verkkokaupoista hintaan 134,95 €. Aria 2 tulee kauppoihin maailmanlaajuisesti syksyllä 2017.

Tänään Fitbit on julkistanut myös Fitbit Ionic ja Fitbit Flyer -tuotteet sekä uuden premium-tason ohjaus- ja valmennusmahdollisuuden. Löydät julkistusten kuva-aineiston osoitteesta www.fitbit.com/presskit. Suomenkieliset tiedotteet löytyvät STTinfo -tiedotejakelupalvelusta hakusanalla Fitbit.Forward-Looking Statements

This press release contains forward-looking statements, within the meaning of the safe harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995, that involve risks and uncertainties including, among other things, statements regarding the future retail availability of Fitbit Aria 2, as well as the future availability of other new programs described in this release, includingFitbit’s personalized guidance and coaching offerings including Guided Health Programs. These forward-looking statements are only predictions and may differ materially from actual results due to a variety of factors, including the effects of the highly competitive market in which we operate, including competition from much larger technology companies; any inability to successfully develop and introduce new products, features, and services or enhance existing products and services; product liability issues, security breaches or other defects; and other factors discussed under the heading “Risk Factors” in our most recent report on Form 10-Q filed with the Securities and Exchange Commission. All forward-looking statements contained herein are based on information available to us as of the date hereof and we do not assume any obligation to update these statements as a result of new information or future events.

-----------

[1] Based on Fitbit Data, June 2017.

[2]Available this winter in Fitbit’s new personalized guidance and coaching offering, which requires subscription.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja
Reetta Mikkola
050 4392761
reetta.mikkola@medita.fi

Kuvat

Fitbit Aria 2™ Wi-Fi älyvaa´an kehittynyt tarkkuus ja helppokäyttöisyys auttavat mittaamaan ja ymmärtämään kehon koostumusta, muun muassa painoa, rasvaprosenttia, kehon rasvatonta massaa ja painoindeksiä.
Fitbit Aria 2™ Wi-Fi älyvaa´an kehittynyt tarkkuus ja helppokäyttöisyys auttavat mittaamaan ja ymmärtämään kehon koostumusta, muun muassa painoa, rasvaprosenttia, kehon rasvatonta massaa ja painoindeksiä.
Lataa
Fitbit Aria 2 on kehitetty tarjoamaan yhä luotettavampaa tietoa helposti. Sen tarkkuus, käytettävyys ja parannettu käyttöliittymä innostavat edistämään terveellisiä elämäntapoja.
Fitbit Aria 2 on kehitetty tarjoamaan yhä luotettavampaa tietoa helposti. Sen tarkkuus, käytettävyys ja parannettu käyttöliittymä innostavat edistämään terveellisiä elämäntapoja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

About Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa tuottamalla seurantatietoa, inspiraatiota ja ohjausta. Johtavana brändinä Fitbit suunnittelee tuotteita ja kokemuksia, joilla seurataan jokapäiväistä hyvinvointia ja kuntoa. Fitbitin monipuolisiin, palkittuihin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuutta mittaavat Fitbit Surge™, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Alta HR™, Alta™, Fitbit Flex 2™, Fitbit One® ja Fitbit Zip®, älykello Fitbit Ionic™ ja langattomat Fitbit Flyer™-kuulokkeet sekä älyvaa´at  Fitbit Aria® ja Fitbit Aria 2™. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 55 000 myyntipisteessä ja 65 maassa.

Fitbit-sovellusalusta tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia, vinkkejä ja ohjausta, jotka perustuvat maailman laajimpaan kuntoiluaiheiseen sosiaaliseen verkostoon, terveys- ja kuntotietokantaan sekä vuorovaikutteisiin välineisiin, kuten Fitbit- ja Fitbit Coach -sovelluksiin, Guided Health -ohjattuihin terveysohjelmiin ja älykellojen Fitbit OS:iin. Fitbit Health Solutions kehittää terveys-, kuntoilu- ja hyvinvointisovelluksia, jotka lisäävät suotuisia terveysvaikutuksia ja sitoutumista hyvinvoinnin kehittämiseen sekä saavat aikaan positiivisia tuloksia työhyvinvoinnissa.

Fitbit ja Fitbit-logo ovat Fitbit Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa sekä muissa maissa. Lisätietoa Fitbitin tavaramerkeistä osoitteessa www.fitbit.com/legal/trademark-list. Yhteistyökumppaneiden tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.


Seuraa Fitbitiä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ja kerro kokemuksistasi.

 

Reetta Mikkola

reetta.mikkola@medita.fi

+358 504392761

Fitbitin Suomen PR-tiimi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fitbit

Fitbitin uusi älykello Fitbit Versa sopii kaikille13.3.2018 16:01Tiedote

Fitbitin kevyimmän älykellon tyylikäs muotoilu sekä terveys- ja kuntoiluominaisuudet vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, yhdellä latauksella jopa neljän päivän ajan (ii) – kohtuulliseen hintaan. Fitbit OS 2.0 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa uudenlaisen henkilökohtaisten terveystietojen tarkastelun, Android-käyttäijlle viestien pikavastaukset älykellosta, vanhemmuutta tukevan Fitbit Labsin kehittämän sovelluksen ja Deezerin maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Versan ja Fitbit Ionicin käyttäjille. Fitbit julkaisee naisten terveyden seurantaan sovelluksen, joka auttaa naisia ymmärtämään yhteyksiä esimerkiksi kuukautisten, kierron hedelmällisten päivien, kokonaisterveyden ja hyvinvoinnin välillä.

Nosta tavoitetasoa uuden Fitbit Ionicin kanssa: adidas-malliston älykello on on huippuluokan treeniseuraa kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille27.2.2018 16:00Tiedote

Ainutlaatuinen adidas Train -sovellus tuo Ionic-älykellon mukana valmennuskokemuksen, jolla voi kehittää kehon koostumusta, voimaa ja nopeutta. Tyylikäs adidas-kellotaulu ja uintiin soveltuva ranneke täydentävät Ionicin kevyttä rakennetta ja muotoilua. Älykellossa on jopa viiden päivän akunkesto [1], kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet, alan johtava GPS-teknologia sekä jatkuva syke- ja harjoitusseuranta.

Ensimmäinen Fitbit-käyttöjärjestelmän päivitys tuo Fitbit Ionic -älykelloon uusia sovelluksia ja entistä älykkäämmän käyttökokemuksen7.12.2017 08:00Tiedote

Fitbitin sovellusgalleria täydentyy uusilla maksuttomilla sovelluksilla tunnetuilta brändeiltä, Fitbitiltä ja kehittäjäyhteisöltä. Lisäksi tarjolle tulee yli 100 kellotaulua, joista saat olennaisen tiedon yhdellä silmäyksellä. Fitbitin tutkimus- ja kehitystiimin julkaisemat Fitbit Labs -sovellukset ja uudet kellotaulut motivoivat Fitbit-laitteiden käyttäjiä ja kannustavat heitä positiiviseen muutokseen. Ne myös edistävät innovatiivisuutta. Fitbitin ja Deezerin yhteistyö tarjoaa maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Ionic -älykelloon vuonna 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme