Vaasan kaupunginteatteri

Five Stars Circus tuo taikatemppuja Vaasan kaupunginteatterin näyttämölle

Jaa

Kansainvälisten sirkustaiteilijoiden tähdittämä Five Stars Circus saapuu vierailulle Vaasan kaupunginteatteriin keskiviikkona. Viihteellinen nykysirkusesitys tarjoaa maailmanluokan klovneriaa ja akrobatiaa.

Kuva: Stefano Bottesi
Kuva: Stefano Bottesi

Five Stars Circus on viiden kansainvälisen tähtiesiintyjän show, jossa sulautuvat komiikka, sirkustemput ja taikamysteerit. Sirkusesitys nähdään Vaasan kaupunginteatterin lavalla tulevana keskiviikkona.

Kaksiosaisessa esityksessä nähdään maailmanluokan klovneriaa ja akrobatiaa. Five Stars Circus on tekijöiden mukaan viihteellistä nykysirkusta.

- Toivon, että nekin ihmiset, jotka eivät yleensä käy sirkuksessa, tulisivat rohkeasti, sillä meidän esityksemme tarjoaa jokaiselle jotakin. Lapsi kokee sen omasta näkökulmastaan ja aikuinen omastaan. Uskon, että kaikki viihtyvät esityksessä, lupaa akrobaatti Pauliina Räsänen.

Sirkusesityksessä taiteilevat Cirque du Soleil’sta tutut esiintyjät Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov, pietarilaiset klovnit Kasyan Ryvkin ja Elena Sadkova sekä sirkustaitelija Aarni Pahajoki. Muusikkona toimii Corinne Kuzma.

Five Stars Circus vierailee Vaasan kaupunginteatterissa 23. lokakuuta. Esitys on ArtTeatron, Klovniteatteri Karouselin ja Suomi-Venäjä-Seuran yhteistyötoteutus. Kiertueen järjestää Suomi-Venäjä-Seura, ja se on osa seuran 75-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristiina Vaalasmaa
Tiedottaja

Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
Puh • 040 773 7587
kristiina.vaalasmaa@vaasa.fi
www.vaasankaupunginteatteri.fi

Kuvat

Kuva: Stefano Bottesi
Kuva: Stefano Bottesi
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunginteatteri
Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53
65100 Vaasa

0407737587http://www.vaasankaupunginteatteri.fi

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunginteatteri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme