Flatpay

FLATPAY tulee Suomen maksunvälitysmarkkinoille hintahaastajaksi ja tarjoamaan läpinäkyvän palvelun kauppiaille

Jaa
Maksupalveluyritys FLATPAY laajentuu ensimmäistä kertaa kotimarkkinansa Tanskan ulkopuolelle. Suomessa FLATPAY haluaa haastaa alan jätit tarjoamalla edullista maksunvälityspalvelua, jonka hinnoittelu on yksinkertaista ja läpinäkyvää.
FLATPAY-maksupalveluryritys tulee Suomen markkinoille
FLATPAY-maksupalveluryritys tulee Suomen markkinoille

FLATPAY haastaa Netsin, Zettlen ja Bamboran kaltaiset kansainväliset maksupalvelualan jätit tarjoamalla läpinäkyvän, yksinkertaisen ja edullisen hinnoittelumallin pienille ja keskisuurille yrityksille.

Yritykset maksavat palvelustaan kiinteän tapahtumahinnan, joka on 0,99 prosenttia tapahtumaa kohden kaikilla erityyppisillä maksukorteilla tehdyistä maksuista. Hinnoittelumalli on kilpailevia palveluntarjoajia selvästi läpinäkyvämpi, varsinkin kun FLATPAY ei peri asiakkailtaan avaus- tai kuukausimaksuja eikä piilokuluja. Lisäksi se tarjoaa asiakkailleen ilmaiseksi turvallisen ja nopean maksupäätteen, joka on uusinta tekniikkaa.

”Haluamme auttaa pienten ja keskisuurten yritysten omistajia ja tehdä heille kilpailukykyisen hinta- ja palvelutarjouksen. Haluamme tarjota luokkansa parasta asiakaspalvelua, ja toisin kuin monilla kilpailijoillamme, meillä on oma asiakkuuspäälliköiden tiimi, joka käy asiakkaidemme luona ja auttaa laitteiden asennuksessa ja palvelun käyttöönotossa sekä vastaa kysymyksiin asiakkuuden aikana”, sanoo FLATPAYn toimitusjohtaja Sander Janca-Jensen.

Markkinoilla olevissa maksupalveluissa on usein monia eri komponentteja kuten kuukausi- ja toimenpidekohtaisia maksuja sekä korttikohtaisia lisämaksuja käytetystä kortista riippuen. Siksi yrittäjän on vaikeaa hahmottaa, mistä hän maksaa ja miksi. Jos yritys haluaa tietää eri maksupalvelujen hintojen erot, sen on tiedettävä myös saamiensa maksujen jakautuminen pankkikorttien, luottokorttien ja ulkomaisten korttien kesken.

Suomi on ensimmäinen FLATPAYn kotimarkkinan eli Tanskan ulkopuolinen maa, jossa käynnistää toimintansa. Suomi valittiin laajentumiskohteeksi, koska siellä nykyiset palveluntarjoajat ja niiden tarjooma ovat samankaltaisia kuin Tanskassa. Vastikään FLATPAYn Suomen maajohtajaksi on nimitetty tanskalainen Philip Friis Larsen, joka on asunut Helsingissä vuodesta 2021.

”Iloksemme olemme saaneet Suomen markkinoilta hyvää palautetta. Innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen alustamme on saanut hyvän vastaanoton suomalaisten asiakkaiden keskuudessa, ja uskomme, että sen suosio jatkaa kasvamistaan tulevina kuukausina. Olemme innostuneita Suomen tarjoamista mahdollisuuksista ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen suomalaisille asiakkaillemme”, Philip Friis Larsen sanoo.

Toukokuussa 2022 perustettu fintech-alan yritys FLATPAY on saanut lentävän lähdön Tanskassa. Ensimmäisen puolen vuoden aikana yhtiön asiakkaiden korttitapahtumien vuotuinen arvo ylitti 1,5 miljardia Tanskan kruunua eli noin 200 miljoonaa euroa. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa 10 miljardin kruunun rajapyykki (noin 1,3 miljardia euroa) vuoden 2023 loppuun mennessä, mikä tarkoittaa noin 5 000 asiakasta yksinomaan Tanskassa.

Café Wilder Christianshavnissa Tanskassa on yksi esimerkki siitä, kuinka FLATPAY auttaa asiakkaitaan. Kahvilan siirtyminen FLATPAYn käyttäjäksi toi sille 20 %:n kuukausisäästöt maksujenkäsittelykuluissa. Lisäksi asiakas on erittäin tyytyväinen saamansa palveluun ja asiakastukeen ja pitää hinnoittelua yksinkertaisena ja läpinäkyvänä.

Yrityksen neljällä perustajalla on vankka kokemus useiden menestyksekkäiden startup-yritysten perustamisesta ja kasvattamisesta. Yrityksen omistajiin kuuluu myös useita Nets-maksupalveluyrityksen aiempia avainhenkilöitä, jotka ovat sijoittaneet yritykseen miljoonia Tanskan kruunuja. Lokakuussa 2022 tanskalainen pääomasijoittaja SEED Capital sijoitti yhtiöön 3,5 miljoonaa euroa tukeakseen FLATPAYtä matkalla yhdeksi Tanskan seuraavista yksisarvisyrityksistä. SEED on myös yksi tanskalaisen yksisarvisyrityksen Trustpilotin pääsijoittajista.

FLATPAY käyttää hankkimaansa rahoitusta yrityksen laajentamiseen sekä Tanskassa että maan rajojen ulkopuolella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle:


Viestintätoimisto Kaiku
Anna-Mari Tiilikainen
Puh. 050 558 0888
anna-mari.tiilikainen(at)kaiku.fi

Kuvat

FLATPAY-maksupalveluryritys tulee Suomen markkinoille
FLATPAY-maksupalveluryritys tulee Suomen markkinoille
Lataa
FLATPAY-maksupääte
FLATPAY-maksupääte
Lataa

Tietoja julkaisijasta

FlatpayTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Flatpay

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme