Folkhälsan

Fler Valhalla hinderbanelopp under 2021

Dela

Fjärde upplagan av hinderbaneloppen Valhalla Relay och Valhalla Junior går av stapeln lördagen den 22 maj. Loppen var inplanerade i april men pga. pandemin flyttas de framåt en månad.

Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.

- Vi har redan tvingats skjuta upp Valhalla Relay och Junior 3 ggr pga. av pandemin, så nu hoppas vi på att genomföra evenemangen med nödvändiga specialarrangemang, berättar idrottsproducent Joakim Träskelin som ansvarar för arrangemangen kring Valhalla-loppen.

Ett växande behov av hinderbanelopp

Folkhälsan satsar på att utvidga hinderbana-konceptet Valhalla. Norrvalla-området passar perfekt för hinderbana. Under 2020 har man uppdaterat den stationära hinderbanan.

- Nu då Toughest inte ordnas i Finland mera, så är vi övertygade om att det finns ett behov av den här nya satsningen, säger Träskelin.

Hinderbanan har fått 10 st. nya stationära hinder samt 2 hinder som blivit ombyggda. Med de nya hindren finns nya möjligheter och de kommer att ta evenemangen till en ny nivå.

Valhalla Challenge och Family i augusti

Valhalla Challenge och Family är nya storsatsningar som ordnas den 22 och 23 augusti.

- Vårt tidigare samarbete med Toughest kommer att synas i de här loppen. Det kommer att bli riktigt häftigt för deltagarna, säger Träskelin.

Kontakter

Kontakt och frågor:

Idrottsproducent Joakim Träskelin
Tfn 050 585 0782
joakim.traskelin@folkhalsan.fi

Bilder

Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Ladda ned bild
Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Ladda ned bild
Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Ladda ned bild
Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Folkhälsan
Folkhälsan
Topeliuksenkatu 20
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Följ Folkhälsan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkhälsan

Folkhälsans Mats Brommels om vårdreformen: Staten kunde ha övertagit ansvaret för vården26.5.2021 14:55:54 EEST | Tiedote

Mats Brommels, långvarig arbetande ledamot och tidigare ordförande för Samfundet Folkhälsan, valdes 25.5 till hedersledamot på Samfundets vårmöte. Vad gäller vårdreformen efterlyser professor Brommels ännu bredare axlar. ”Staten kunde ha övertagit hela vårdansvaret. Folkhälsan innehar efter vårdreformen en viktig roll i att stöda kommunerna i att främja hälsa”, säger han.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum