Fingrid Oyj

Flow based -menetelmän seuraava keskustelutilaisuus 14.4.

Jaa
Siirtoperusteisen kapasiteetinlaskentamenetelmän (flow based) keskustelutilaisuudet jatkuvat 14.4. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kommentteja sekä käydä avointa keskustelua uudesta menetelmästä.

Siirtoperusteisen kapasiteetinlaskentamenetelmän (flow based) seuraava keskustelutilaisuus järjestetään 14.4. klo 13-14. Webinaarissa tarkastellaan markkinasimulaatioiden tuloksia erityisesti Suomen näkökulmasta. 

Aiempien keskustelutilaisuuksien esitysmateriaalit ja Fingridin julkaisemat rinnakkaisajojen kuukausiraportit löytyvät täältä > 

Osallistumislinkki Fingridin tapahtumasivulla >  

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Kysymyksiä ja kommentteja flow based -menetelmästä sekä toiveita keskustelutilaisuuksiin liittyen voi lähettää osoitteeseen flowbased@fingrid.fi.

Pohjoismaiset kantaverkkoyhtiöt järjestävät myös yhteisiä sidosryhmätilaisuuksia kevään aikana 27.3. ja 4.5. Ilmoittautuminen näihin tilaisuuksiin tapahtuu Nordic RCC:n sivujen kautta > RCC:n sivuilla julkaistaan myös pohjoismaisten markkinasimulaatioiden tulokset viikoittain.

Lisätietoja:

Meri Viikari, Fingrid Oyj, puh. +358 30 395 4458
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fingrid.fi

Aiemmat tiedotteet aiheesta:

Flow based -menetelmän seuraava keskustelutilaisuus 17.3. – rinnakkaisajojen tuloksista julkaistaan kuukausiraportit 

Tervetuloa flow based -menetelmän infoon ja keskustelutilaisuuteen 17.2. 

Siirtoperusteisen kapasiteetin laskentamenetelmän arviointijakso käynnistyy 


 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Fingrid Oyj
Fingrid Oyj
Läkkisepäntie 21
00620 Helsinki

https://www.fingrid.fi/

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle kustannustehokkaasti varman sähkön ja muovaamme tulevaisuuden puhdasta ja markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Fingrid välittää. Varmasti. 
www.fingrid.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fingrid Oyj

Oikaisu Fingridin 25.5.2023 tiedotteeseen: Vuonna 2022 kantaverkkomaksut jätettiin perimättä joulukuulta, ei neljältä kuukaudelta26.5.2023 10:07:52 EEST | Tiedote

Fingrid vahvistaa aiemmin ilmoittamansa suunnitelman käyttää vuoden 2022 ennätyskorkeita pullonkaulatuottoja asiakkaidensa hyväksi ja jättää perimättä kantaverkkomaksuja kuudelta kuukaudelta vuoden 2023 aikana. Vuonna 2022 kantaverkkomaksut jätettiin perimättä joulukuulta. Vuoden 2023 osalta Fingrid on ilmoittanut tammikuun, helmikuun ja kesäkuun kantaverkkomaksujen perimättä jättämisen ja vahvistaa nyt lisäksi heinäkuun, marraskuun ja joulukuun kantaverkkomaksujen perimättä jättämisen. Tämä alentaa kantaverkkoasiakkaiden maksuja yhteensä noin 300 miljoonalla eurolla.

Fingrid uses congestion income to benefit customers and waives grid service fees25.5.2023 14:19:05 EEST | Press release

Fingrid is confirming its earlier plans to use the record-high congestion income from 2022 to benefit its customers and waive grid service fees for six months in 2023. In 2022, grid service fees were waived for four months. For 2023, Fingrid has announced that it will waive grid service fees for January, February and June and now confirms that it will waive grid service fees for July, November and December. This will reduce grid customers’ fees by altogether some EUR 300 million.

Fingrid käyttää pullonkaulatuottoja asiakkaiden hyväksi ja jättää perimättä kantaverkkomaksuja25.5.2023 14:18:34 EEST | Tiedote

Fingrid vahvistaa aiemmin ilmoittamansa suunnitelman käyttää vuoden 2022 ennätyskorkeita pullonkaulatuottoja asiakkaidensa hyväksi ja jättää perimättä kantaverkkomaksuja kuudelta kuukaudelta vuoden 2023 aikana. Vuonna 2022 kantaverkkomaksut jätettiin perimättä neljältä kuukaudelta. Vuoden 2023 osalta Fingrid on ilmoittanut tammikuun, helmikuun ja kesäkuun kantaverkkomaksujen perimättä jättämisen ja vahvistaa nyt lisäksi heinäkuun, marraskuun ja joulukuun kantaverkkomaksujen perimättä jättämisen. Tämä alentaa kantaverkkoasiakkaiden maksuja yhteensä noin 300 miljoonalla eurolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme