SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Food Market Herkku avasi pikavauhdilla ruoan verkkokaupan pääkaupunkiseutulaisille

Jaa

Food Market Herkku aloitti ruoan verkkokaupan ja kotiinkuljetukset pääkaupunkiseudulla. Herkun verkkokauppa pystytettiin pikavauhdilla palvelemaan pääkaupunkiseudun kovaa kysyntää ruoan nettitilaamiseen.

Helsingin keskustan Food Market Herkun valikoima laadukkaita raaka-aineita ja valmiita ruokia on mahdollista tilata nyt kotiovelle toimitettuna tai noutaa Helsingin keskustan Herkusta. Nopeutetulla aikataululla avattu uusi ruoan verkkokauppa auttaa nyt omalta osaltaan pääkaupunkiseutulaisten ruokahuollossa.

- Poikkeuksellinen tilanne sai meidät kiirehtimään Herkun verkkokaupan avaamista. Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet Herkun valikoimaa myös verkkokauppaan ja nyt jos koskaan oli oikea aika saada palvelu auki. Haluamme tässä tilanteessa omalta osaltamme auttaa toimivissa ja turvallisissa ruokatoimituksissa pääkaupunkiseudulla, kertoo digitaalisten palveluiden päällikkö Matti Torniainen S-ryhmän vähittäiskaupasta.

Koronavirustilanteen myötä ruokailu on siirtynyt pitkälti kotioloihin. Etätyöskentely ja kotona oleilu ovat saaneet ruoan verkkokaupan kävijämäärät jopa kolminkertaistumaan. Pääkaupunkiseudulla asiakasmäärien kasvu on näkynyt ajoittaisina ruuhkina ruoan verkkokaupassa.

Verkkokauppa on testivaiheessa ja sitä kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkailta kerätään jatkuvasti palautetta, jota huomioidaan kehitystyössä.

Herkulla on myös viime vuonna avattu Ruokakassi-palvelu, joka toimittaa reseptit ja raaka-aineet kotiovelle.

Food Market Herkun ruoan verkkokauppa:

  • https://kauppa.foodmarketherkku.fi
  • Palvelee pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa, pois lukien saaristoalueet
  • Nouto Helsingin keskustan Herkusta 9,90 € ja kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla 14,90 €.

Raaka-aineet ja reseptit kotiin Ruokakassi-palvelusta:

  • https://www.foodmarketherkku.fi/ruokakassi
  • Palvelee pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa, pois lukien saaristoalueet
  • Mieleiset reseptit ja raaka-aineet toimitettuna kotiovelle jopa seuraavaksi päiväksiFood Market Herkku on elämyksellinen yhdistelmä kauppahallia, herkkukauppaa, ravintolaa ja kahvilaa, jossa ruoan rakastajat viihtyvät ja inspiroituvat.

Food Market Herkku Helsinki on vuoden kalakauppa 2020.

Brittiläinen kaupan alan tutkimuslaitos IGD listasi 16 ruokakauppaa maailmalta, joihin olisi hyvä käydä tutustumassa vuonna 2019. Food Market Herkku nousi listalle ainoana pohjoismaalaisena ruokakauppana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Matti Torniainen, digitaalisten palvelujen päällikkö, SOK, puh. 010 768 0632

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 19 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut. S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2018 noin 11,5 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa yli 38 000 työntekijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme