Foodora

Foodora tekee uuden aluevaltauksen lounasetuihin yhdessä Epassin kanssa - jatkossa Foodorassa voi maksaa Epassilla

Jaa
Lounashetket nousevat aivan uudelle tasolle, kun Foodora tekee uuden aluevaltauksen lounasetuihin yhdessä Epassin kanssa. Sillä nyt lounastilauksen voi maksaa Foodora-palvelussa suoraan Epassilla.

Lounasedulla pystyy kattamaan enintään 11,30 euroa tilauksen hinnasta ja tilauksen ylimenevä osuus maksetaan Epassin OmaRaha-saldosta. Näin asiakkaat voivat tehdä lounasetuja suurempia tilauksia Foodorassa.

“Tämä on todellinen win-win-yhteistyö. Sellainen, josta hyötyvät sekä Foodoran että Epassin asiakkaat. Olemme todella innoissamme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia tapoja käyttää loistavaa palveluamme“, sanoo Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen. 

Epassi on iloinen ja ylpeä aloittaessaan ensimmäisenä alallaan yhteistyön Foodoran kanssa. Suomessa Epassin käyttäjät ovat jo pitkään toivoneet Foodoraa mukaan yrityksen yhteistyöverkostoon.

“Meillä on kunnia täyttää tämä toive yhdessä Foodoran kanssa. Pandemian myötä etätyö on jäänyt jäädäkseen. Muuttunut tilanne on vahvistanut kysyntää erilaisille ruoan välityspalveluille, joista Foodora on yksi merkittävimmistä.  Epassille on  entistäkin tärkeämpää pystyä palvelemaan niissä kanavissa, joissa asiakkaamme haluavat tänä päivänä asioida. Uskomme, että tämä yhteistyö tulee olemaan erinomainen asia kaikille osapuolille!”, sanoo Epassi Finland Oy:n maajohtaja John Lindström.

Lounasetua voi käyttää vain ruoka-annoksien ostamiseen. Lounasetu ei toimi Foodora Marketissa tai Foodora Shop -palvelussa. Lounasetua saa käyttää useamman kerran päivässä sekä mihin tahansa kellonaikaan.

Tuomme myös muita lounasetua tarjoavia toimijoita mahdollisimman pian Foodoran maksutavoiksi.

Näin maksat Epassilla Foodorassa

Asiakkaat voivat yhdistää Epassi-sovelluksen Foodoran palveluun linkittämällä Epassi-tilin omaan Foodoran-tiliin. Tämän jälkeen tilausta tehdessä asiakas voi valita Epassin maksuvaihtoehdoksi tilausta tehdessään. 

Maksutavan käyttöön ottaminen voi vaatia sekä Foodoran että Epassin sovellusten päivittämistä puhelimessa. Epassi näkyy automaattisesti maksutapojen joukossa Foodoran palvelussa. Epassin voi vaihtaa maksutavaksi klikkaamalla kassalla nykyistä oletusmaksutapaa, esimerkiksi pankkikortti.

Ensimmäistä tilausta Epassilla maksaessa Foodora-sovellus pyytää vahvistamaan maksun Epassin sovelluksessa. Vahvistus tarvitaan vain kerran, eli seuraavien maksujen yhteydessä vahvistusta ei enää tarvita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Foodora
Foodora
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

http://www.foodora.fi

Pohjoismaiden suurin ruoan ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on toimialansa johtavimpia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora on aloittanut toimintansa vuonna 2007, ja nykyään Foodoran toimistolla työskentelee noin 250 ihmistä. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodora tekee elämästä lempeämpää, ja mahdollistaa siten keskittymisen elämän tärkeisiin asioihin. Onneksi on Foodora, oikotie hyvään elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Foodoran Suuri suomalainen ruokabarometri paljastaa: Puolue-erot näkyvät kiistatta myös ruokatottumuksissa14.3.2023 06:00:00 EET | Tiedote

Foodoran teettämä Suuri suomalainen ruokabarometri* kertoo vaalien alla, miten poliittinen tausta vaikuttaa ruokatottumuksiimme, kuten lempiruokaamme tai ruoan tilaamisintoomme. Barometri osoittaa, että stereotypiat pitävät hämmentävän hyvin kutinsa: siinä missä perussuomalaisten kannattajat ovat vannoutuneita liharuokien syöjiä, vihreiden ja vasemmiston kannattajat valitsevat useammin kasviksia. Kokoomuslaiset panostavat arjen luksukseen äyriäisten ja ravintolaruoan muodossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme