Vaasan kaupunki - Vasa stad

Förkortandet av köerna inom tandvården överförs till Dammbrunnens tandklinik 23.10

Dela

Förkortandet av köerna, som Vasa stads tandvård ordnar på veckosluten, överförs från Kyrkoesplanadens tandklinik till Dammbrunnens tandklinik 23.10.2021. Orsaken till överföringen är att Kyrkoesplanadens tandklinik flyttar till Vasaesplanaden. Arbetet på att förkorta köerna fortsätter som hittills.

– I kö till icke-brådskande tandvård står för närvarande över 2000 patienter och den vårdgaranti som lagstiftningen ställer håller på att överskridas, därför fortgår förkortandet av köerna med inhyrd arbetskraft åtminstone till slutet av året, bekräftar ledande övertandläkare Katri Palo.

Gällande ramavtal har ingåtts med Medgroup Oy. Ramavtalet inbegriper bastandvård, förkortning av köer samt jour både vardagar och under veckoslut.

Nyckelord

Kontakter

Ledande övertandläkare Katri Palo, katri.palo@vasa.fi, tfn 06 325 2118
Övertandläkare Hanna Kangasmaa, hanna.kangasmaa@vasa.fi, tfn 06 325 2236

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum