Espoon kaupunki - Esbo stad

Förskolebarn i Esbo får tips på uppgifter och aktiviteter att göra hemma

Dela

Barn som är i förskoleundervisning i Esbo, men stannar hemma under undantagsförhållandena, får från och med nästa vecka information om uppgifter och aktiviteter som de kan göra hemma. Uppgifterna är frivilliga för familjerna och upprätthåller en positiv inställning till lärande i den förändrade vardagen.

Familjer med barn i förskoleundervisning i Esbo får mer information om uppgifter och aktiviteter från den egna förskolan under nästa vecka. 

”Vi hoppas att tipsen hjälper att upprätthålla en positiv inställning till lärande nu när alla förskolebarn inte har möjlighet att delta i undervisningen tillsammans med kompisarna”, säger Virpi Mattila, direktör för finsk småbarnspedagogik i Esbo stad.

Familjerna kan själva välja en passande tidpunkt för aktiviteterna. Förskolans tips kan vara olika uppgifter och övningar, som barnet kan göra självständigt eller tillsammans med vårdnadshavarna. Aktiviteterna är frivilliga för familjerna.

Ytterligare information:

Outi Saloranta-Eriksson, undervisningschef, Svenska bildningstjänster, tfn 050 363 2937

Virpi Mattila, direktör för finsk småbarnspedagogik, tfn 09 816 23300

Nyckelord

Om

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Följ Espoon kaupunki - Esbo stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Espoon kaupunki - Esbo stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum