Scanfil Oyj

Fotoniikan kansainvälinen teknologiajohtaja, Jenoptik, on valinnut Scanfilin ensisijaiseksi tuotantokumppanikseen

Jaa

Scanfil otti merkittävän askeleen Keski-Euroopan kasvutavoitteiden saavuttamisessa kun Jenoptik valitsi Scanfilin ensisijaiseksi tuotantokumppanikseen.

Jenoptik on saksalainen fotoniikan ja liikenneratkaisujen teknologiajohtaja. He valitsivat Scanfilin kumppanikseen prototyyppien ja valmiiden tuotteiden valmistamisessa, piirilevyjen ladonnassa sekä tuotesuunnittelussa ja -kehittämisessä.

Yhteistyö alkoi prototyyppien valmistuksella ja pienillä sarjoilla sekä tuotesuunnittelu- ja kehityspalveluilla. Scanfil palvelee Jenoptikia useilta Euroopan toimipisteiltään: Wuthasta Saksasta, Malmöstä ja Åtvidabergistä Ruotsista sekä Sieradzista Puolasta.

Scanfil kokee yhteistyön Jenoptikin kanssa erittäin mielenkiintoisen ja antoisana. Jenoptik on nopeasti kasvava fotoniikan globaalisti johtava toimija, ja sillä on erittäin hyvät kasvunäkymät. Kasvu Keski-Euroopassa on yksi Scanfilin keskeisistä strategisista kasvutavoitteista ja uusasiakashankinta on menetyksen kannalta keskeinen tekijä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pasi Hiedanpää
Johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä
puh. 050 378 2228
s-posti pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Andreas Bohner (saksaksi tai englanniksi)
Global Sales Manager
puh. +49 172 296 3130
s-posti andreas.bohner@scanfil.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Scanfil Oyj
Scanfil Oyj
Yritystie 6
85410 Sievi

https://www.scanfil.com

Scanfil lyhyesti

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 45 vuoden kokemus vaativasta asiakkuuksista. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle. Lue lisää: www.scanfil.com


Jenoptik lyhyesti

Jenoptik maailmanlaajuisesti toimiva optiikkaan keskittynyt teknologiayhtiö, joka toimittaa suurimman osan tuotteistaan ja palveluistaan fotoniikkamarkkinoille. Keskeisimmät kohdemarkkinat pitävät sisällään puolijohdeteolllisuuden, sairaanhoitoteknologian, ajoneuvoteollisuuden, mekaaniseen teollisuuden, lentokoneteollisuuden sekä turvallisuus- ja puolustusteollisuuden. JENOPTIK AG noteerataan Saksassa Frankfurtin pörssissä ja se kuuluu Sdax- ja TecDax-indekseihin. Lue lisää: www.jenoptik.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Scanfil Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme