Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Fredrikinkadun kaasuräjähdyksessä siirrytty turvallisuuden varmistamiseen

Jaa
Helsingissä Fredrikinkatu 20:ssä olevan rakennuksen kellaritiloissa tapahtui voimakas kaasuräjähdys kello 14.28.

Tiloissa oli onnettomuushetkellä yhteensä viisi henkilöä, joista kaksi on ensihoidon jälkeen toimitettu sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Pelastuslaitokselta paikalle hälytettiin kuusi pelastusyksikköä ja kolme ensihoidon yksikköä. Pelastuslaitos jatkaa tilojen kokonaisturvallisuuden varmistamista ja tuulettaa tilat.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin pelastuslaitos tuottaa turvallisuutta ja auttaa hädän hetkellä. Palvelumme ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta ja ensihoito sekä väestönsuojelu ja varautuminen. Yhdellätoista pelastusasemallamme ja neljällä meriasemallamme työskentelee noin 800 henkeä, joista noin 600 pelastus- ja ensihoitopalveluissa.Vuonna 2022 pelastuslaitoksella oli 8632 pelastustoimen ja 64000 ensihoidon hälytystehtävää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme