FSP For Surface Protection Oy

FSP For Surface Protection panostaa Ruotsin markkinoille

Jaa

FSP:n liiketoiminta Ruotsissa yhdistyy muun FSP:n globaalin organisaation toiminnan rinnalle Suomessa, Puolassa ja Virossa.

FSP For Surface Protection Oy, Stargad, Puola
FSP For Surface Protection Oy, Stargad, Puola

FSP:n liiketoiminta Ruotsissa yhdistyy muun FSP:n globaalin organisaation toiminnan rinnalle Suomessa, Puolassa ja Virossa. FSP:n strateginen ohjeistus ja toimintamalli ovat näin käytössä kaikissa liiketoimintamaissa globaalisti toimivan johtoryhmän tukemana. 

General Manager Western Europe – tehtävään on nimitettyJacob Ramberg. Ramberg vastaa FSP:n strategian jalkauttamisesta myös läntisen Euroopan uusissa liiketoimintayksiköissä. 

FSP:llä on tällä hetkellä monia aktiviteetteja Ruotsissa. Suuri jauhe- ja märkämaalaamo Hudiskvallissa tulee ottamaan askeleen seuraavalle tasolle, kun yhdistyminen tuo lisää FSP:n globaaleja resursseja sen käyttöön Ruotsissa. 

Yhdistymisen johdosta FSP:n asema yhtenä Euroopan johtavista pintakäsittelyalan yrityksistä vahvistuu entisestään ja mahdollistaa vision mukaisen kasvumme voimakkaan jatkumisen.

Yhteyshenkilöt

Jarno Huttunen
Toimitusjohtaja
jarno.huttunen@fspcorp.com
+358 50 400 2082

Kuvat

FSP For Surface Protection Oy, Stargad, Puola
FSP For Surface Protection Oy, Stargad, Puola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

FSP For Surface Protection Oy
FSP For Surface Protection Oy
Kalliosolantie 3
01740 VANTAA

+358 50 400 2082https://www.fspcorp.com

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. FSP työllistää yli 300 ammattilaista Pohjois-Euroopassa. Vuonna 2022 FSP:n liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FSP For Surface Protection Oy

FSP ja Aurajoki yhteistyösopimukseen Turussa20.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Aurajoki Oy ja FSP Finnish Steel Painting Oy ovat syyskuussa allekirjoitetulla sopimuksella sopineet Aurajoen Turun yksikön pulverimaalaamon ulkoistamisesta FSP:lle. Aurajoki vastaa edelleen yksikön elektrolyyttisen pinnoituksen palveluista. Ulkoistuksen myötä syntyvä kumppanuus kasvattaa FSP:n palveluntarjontaa Lounais-Suomen alueella. Sopimus tuo yrityksille kilpailuetua markkinoilla, ja samalla asiakkaat saavat laadukasta sekä kokonaisvaltaista pintakäsittelypalvelua keskitetysti.

Passiivinen palosuojaus on tulevaisuuden turvallisuutta15.9.2021 14:30:39 EEST | Uutinen

Passiiviset palosuojaratkaisut kasvattavat suosiotaan. Tiukentuvat rakennus- ja paloturvallisuusmääräykset luovat paineita pinnoitevalmistajille kehittää parempia ja samalla kustannustehokkaita palosuojaratkaisuja. Passiivisella palonsuojauksella ennalta ehkäistään mahdollisen tulipalon leviämistä pintakäsittelyn keinoin. FSP Finnish Steel Painting tarjoaa muun muassa Porvoon yksikössä nykyaikaista palosuojausteknologiaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme