FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP ja Aurajoki yhteistyösopimukseen Turussa

Jaa

Aurajoki Oy ja FSP Finnish Steel Painting Oy ovat syyskuussa allekirjoitetulla sopimuksella sopineet Aurajoen Turun yksikön pulverimaalaamon ulkoistamisesta FSP:lle. Aurajoki vastaa edelleen yksikön elektrolyyttisen pinnoituksen palveluista. Ulkoistuksen myötä syntyvä kumppanuus kasvattaa FSP:n palveluntarjontaa Lounais-Suomen alueella. Sopimus tuo yrityksille kilpailuetua markkinoilla, ja samalla asiakkaat saavat laadukasta sekä kokonaisvaltaista pintakäsittelypalvelua keskitetysti.

Liiketoimintakaupassa Aurajoki Oy:n Turun toimipisteen pulverimaalaustoiminnot siirtyvät kokonaisuudessaan FSP Finnish Steel Painting Oy:lle 1.1.2022 alkaen. Sopimuksen myötä Aurajoki saa luotettavan kumppanin ja kokonaisvaltaista sekä joustavaa pulverimaalauspalvelua. FSP on tyytyväinen kumppanuuden ja kasvun tuomista mahdollisuuksista sekä Aurajoen tarjoamasta pinnoitusosaamisesta.

– Saamme ulkoistamisen johdosta kauan kaipaamamme vahvistuksen kapasiteettiimme pulverimaalaamoiden osilta. Pintakäsittelylaitoksen sijainti Turussa on FSP:n verkoston kasvun kannalta mitä erinomaisin. Pulverimaalauspalveluiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa, ja olemme iloisia, että pystymme nyt vastaamaan entistäkin laajemmalla otteella kysyntään. Yhteistyön konsepti on toimiva ja tulevaisuudessa kehitämme toimintatapojamme, jotta pystymme Aurajoen kanssa palvelemaan loppuasiakasta yhteisvoimin parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo FSP:n toimitusjohtaja Jarno Huttunen.

Ulkoistamisen yhteydessä Aurajoki Oy:n yhdeksän henkilöä siirtyy vakituisesti FSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Aurajoen Turun yksikössä on tilaa pulverimaalaukselle 1000 m2 verran ja tuotantokapasiteettia on mahdollista nostaa merkittävästi. Nykyaikaisissa tuotantotiloissa voidaan suorittaa pintakäsittelyä, joka kattaa tuotteen koko elinkaaren.  

Yhteistyön ansiosta asiakas saa monipuolisia pintakäsittelypalveluita samalta luukulta

FSP ja Aurajoki ovat molemmat toimineet pintakäsittelyalalla jo pitkään. Molempien yritysten historia yltää 1960-luvulle saakka, Suomen tuolloin kehittyessä vauhdikkaasti maatalousvetoisesta yhteiskunnasta teollisuusmaaksi. Kotimaisen pintakäsittelyalan konkarit tunnetaankin pitkän historiansa lisäksi vastuullisuudestaan, luotettavuudestaan ja korkeasta laadustaan.

– On hienoa, että saamme yhdistää osaamisemme, ja uskon että kumppanuutemme luo merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakas saa jatkossakin kattavan kirjon erilaisia pintakäsittelypalveluita kuten sähkösinkitystä, kromausta, anodisointia ja pulverimaalausta samasta osoitteesta laadukkaasti ja luotettavasti. Saadessaan ammattitaitoisen ja osaavan kumppanin kehittämään yksikön pulverimaalausliiketoimintaa, Aurajoen Turun yksikkö pääsee keskittymään täysillä elektrolyyttisen pinnoitusliiketoiminnan kehittämiseen. Ulkoistuksen tuomia hyötyjä on synergiaetujen lisäksi kustannustehokkuuden lisääntyminen, kertoo Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Ralf Sohlström.

Aurajoki Oy

Aurajoki-konserni on Suomen johtava metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin ja infrarakenteisiin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 25 M€ ja henkilöstömäärä 180. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Turussa, Aurassa, Pirkkalassa, Lievestuoreella, Mikkelissä ja Saarijärvellä sekä Daugmalessa Latviassa. Aurajoen pinnoitusratkaisut kattavat laajan valikoiman eri pinnoitteita kuumasinkityksestä erilaisiin elektrolyyttisiin pinnoitteisiin.

FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 26 M€.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

FSP Finnish Steel Painting Oy
FSP Finnish Steel Painting Oy
Kalliosolantie 3
01740 VANTAA

+358 40 532 2157http://www.fspcorp.com

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 26 M €.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FSP Finnish Steel Painting Oy

Passiivinen palosuojaus on tulevaisuuden turvallisuutta15.9.2021 14:30:39 EEST | Uutinen

Passiiviset palosuojaratkaisut kasvattavat suosiotaan. Tiukentuvat rakennus- ja paloturvallisuusmääräykset luovat paineita pinnoitevalmistajille kehittää parempia ja samalla kustannustehokkaita palosuojaratkaisuja. Passiivisella palonsuojauksella ennalta ehkäistään mahdollisen tulipalon leviämistä pintakäsittelyn keinoin. FSP Finnish Steel Painting tarjoaa muun muassa Porvoon yksikössä nykyaikaista palosuojausteknologiaa.

Porissa pintakäsitellään raskasta rautaa7.9.2021 13:54:12 EEST | Uutinen

Teollisuuden perustaminen Porin alueelle viime vuosisadan alkupuolella loi perustan elinvoimaiselle ja modernille Satakunnan teollisuusvyöhykkeelle. Vyöhyke on Suomen taloudelle elintärkeä ja alueelle investoidaan jatkuvasti voimakkaasti. FSP Finnish Steel Paintingin Porin pintakäsittelylaitos on yksi vyöhykkeen 850:stä teollisuus- ja suunnittelualan yrityksistä. Myös FSP investoi kasvuun ja teknologiseen kehitykseen.

Varovaista optimismia Raahen seudulla1.9.2021 11:10:21 EEST | Uutinen

Pohjois-Pohjanmaa koki, muun maailman mukana, keväällä 2020 puhjenneen koronakriisin vaikutukset. Suuremmilta konkursseilta onneksi säästyttiin, ja alkushokin jälkeen toipuminen on sujunut hyvin. Myös FSP Finnish Steel Paintingin tilauskanta on vaihdellut pandemian aikana. Nyt tilanne näyttää taas valoisalta. Elinkeinoelämän keskusliiton viimeisin luottamusindikaattori paljastaa, että teollisuusyritysten luottamus on nousussa. Luottamuksen lisäksi tilauskannat ovat nousseet. Tämä on huomattu myös FSP:n Raahen yksikössä. FSP tarjoaa edelleen kapasiteettiaan kaikille alueen toimijoille.

FSP investoi ja tuplasi Hämeenlinnan tuotantokapasiteetin -maalaamo päivitettiin moderniksi pintakäsittelylaitokseksi19.2.2021 11:05:07 EET | Tiedote

FPS Finnish Steel Painting Oy modernisoi Hämeenlinnassa toimivan pintakäsittelylaitoksensa. Investointi piti sisällään kaivatun toisen maalauskammion ja singon suodatinyksikön päivityksen. Hämeenlinnan uudistukset olivat osa FSP:n laajempaa investointisuunnitelmaa. Tulevaisuudessa Hämeenlinnan pintakäsittelyprosesseissa tullaan hyödyntämään FSP:n patentoimaa logiikkaohjattua tietojärjestelmää.

FSP avasi uuden IoT-ratkaisuja hyödyntävän maalaamon Raisioon - maalaamo on Suomen nykyaikaisin22.9.2020 14:14:58 EEST | Tiedote

FSP Finnish Steel Painting Oy avasi uuden teollisen pintakäsittelylaitoksen Raisioon. Maalaamoinvestointi on Suomen mittaluokassa merkittävä. Uudenkarhea laitos erottuu perinteisistä maalaamoista siinä, että sen toiminnoissa hyödynnetään monipuolisesti IoT-ratkaisuja. Automaatiolla saadaan prosessit sujuviksi ja myös reaaliaikaista dataa, josta on hyötyä laadunvarmistuksessa ja kehitystyössä. Raision laitos on yhteisinvestointi Hiabin kanssa, ja sen tilauskanta on vankka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme