Fujitsu

Fujitsun päivitetyt LIFEBOOK-mallit lisäävät työtehoa

Jaa

Fujitsu päivittää ultrakevyiden LIFEBOOK U7 -kannettavien sarjaa. Intelin uusimpia 11. sukupolven Core-suorittimilla varustettuja laitteita on kehitetty monin tavoin käyttäjien tuottavuuden nostamiseksi.

LIFEBOOK U7411- ja LIFEBOOK U7511 -kannettavissa on nyt miltei kehyksetön näyttö 14:n ja 15,6 tuuman malleissa. Laitteet ovat myös ohuempia ja jopa 18 prosenttia pienempiä kuin edellisen sukupolven laitteet.

Kaventunut ulkomuoto ja lämpimän hopeinen tai musta värimaailma tekevät uutuuksista näyttäviä, ja edustavuus jatkuu, kun kannen avaa. Intelin IRIS Xe -näytönohjain luo rikkaan ja terävän kuvamaailman, joka täyttää miltei kehyksettömän näytön laidasta laitaan.

Liikkuville käyttäjille liitännät ja akun kesto ovat olennaisia. LIFEBOOK U7411- ja U7511-malleihin on saatavissa integroitu 5G nopeimman mobiililiitännän takaamiseksi, ja tehokas 65 wattitunnin akku kestää kokonaisen työpäivän. Lataus hoituu kätevästi Intelin Thunderbolt 4 USB-C -porttien kautta.

Kannettaviin voi valita joko helppokäyttöisen Windows Hello -kirjautumisen tai ilman kosketusta toimivan PalmSecure-tunnistusratkaisun, joka on turvallisempi kuin mikään muu integroitu biometrinen tunnistus. Sähköinen ePrivacy-suodin kaventaa näytön lukukulmaa, jolloin ohikulkijat eivät saa selvää näytöllä näkyvästä sisällöstä. Fujitsun oma mekaaninen ePrivacy-suodin on myös hyvä ja siisti vaihtoehto, sillä sitä ei tarvitse kiinnittää teipillä, vaan se sujahtaa kehyksessä oleviin koloihin. Lisäksi kannettavan kameran saa suljettua käsin erityisellä sulkimella.

Uusista ominaisuuksista huolimatta laitteet ovat poikkeuksellisen keveitä. Erittäin vahva magnesiumkuori pitää painon kurissa. 14-tuumainen LIFEBOOK U7411 painaa 1 200 grammaa, ja 15,6-tuumainen LIFEBOOK U7511 vain 1 500 grammaa, mikä tekee siitä ylivoimaisesti markkinoiden keveimmän kannettavan kokoluokassaan. Aiemmin tässä painoluokassa on ollut vain 14-tuumaisia laitteita.

Pitkän elinkaaren takuu

Fujitsu uusii myös pitkän elinkaaren LIFEBOOK E5 -sarjan, jolla on saatavuustakuu – ilman päivityksiä tai muutoksia – 24 kuukauden ajan. Näin kannettavat sopivat terveydenhuollon, vähittäiskaupan ja julkisen sektorin käyttöön, sillä niiden erikoissovelluksissa uudet laitteet on esitestattava ja sertifioitava oheislaiteyhteensopivuuden takaamiseksi.

"Uuden sukupolven kannettavien suorituskyky, tietoturva, joustavuus ja kannettavuus ovat olennaisia työelämässä, jota pandemia on muuttanut peruuttamattomasti. Näillä laitteilla käyttäjät voivat pysyä tuottavina koko päivän, tekivätpä töitä missä ja miten tahansa", sanoo tuotepäällikkö Risto Luostarinen Fujitsu Finlandista.

Uudet LIFEBOOK-mallit ovat heti saatavissa. Hinnat vaihtelevat kokoonpanon mukaan.

Mediayhteydet

Risto Luostarinen
Product Business Unit
Puh. 0400 677 023

Tietoja julkaisijasta

Fujitsu
Fujitsu
Valimotie 16
00380 Helsinki

+ 358 29 302 3216http://www.fujitsu.com/fi/

Fujitsusta

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yhtiö, joka tarjoaa täyden valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 130 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n voimaa muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 3,9 triljoonaa jeniä (35 miljardia USD) 31.3.2020 päättyneellä tilikaudella. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fujitsu

Fujitsu ja UNICEF auttavat tekoälyä ottamaan huomioon lasten oikeudet24.2.2021 11:00:00 EETTiedote

Fujitsu Finland on mukana UNICEFin globaalissa AI for Children -hankkeessa ainoana Suomessa toimivana it-yrityksenä. UNICEF on kehittänyt ohjeistuksen, jonka avulla tekoälyä hyödyntävät yritykset ja viranomaiset voivat huomioida lasten oikeudet. Tavoitteena on niin suojata lapsia haitallisilta tekoälyratkaisuilta kuin myös auttaa heitä hyötymään tekoälystä. Ohjeistus kiinnittää huomiota muun muassa lasten turvallisuuteen ja yksityisyyden suojaan, syrjimättömyyteen ja lasten vaikutusmahdollisuuksiin. Pilottikumppanit ympäri maailmaa, kuten Fujitsu Suomessa, testaavat ohjeistusta käytännössä ja auttavat kehittämään sitä. "Tekoälyn yleistyminen tuo monenlaisia uusia mahdollisuuksia edistää lasten hyvinvointia, mutta samalla lisääntyvät myös riskit. Ohjeistusta tarvitaan kipeästi, sillä tekoäly on jo läsnä lasten jokapäiväisessä arjessa. Pilottikumppanit auttavat UNICEFiä edistämään ohjeistuksen kehitystyötä", kertoo kehitysjohtaja Jussi Kivipuro SuomenUNICEFiltä. Fujitsu kokeilee ohjeistu

Fujitsun toimittama robotiikkaratkaisu automatisoi Lappsetin tarjousprosessit9.2.2021 10:30:00 EETTiedote

Helsinki, Finland, 9.2.2021 – Fujitsun toimittama robottiavusteisen prosessiautomaation (RPA) ratkaisu on mahdollistanut merkittävät säästöt rovaniemeläiselle Lappset Group Oy:lle. Suomalainen perheyritys on yksi Euroopan suurimmista leikki- ja liikuntavälineiden sekä puisto- ja kadunkalusteiden valmistajista. Ratkaisun myötä Fujitsu on mahdollistamassa vastuullista kotimaista liiketoimintaa, joka tuottaa lapsille ja vanhuksille muun muassa virikkeellisiä liikuntapaikkoja. Lappset halusi automatisoida sisäiset myyntiprosessinsa varmistaakseen korkealaatuiset tarjoukset asiakkailleen sekä antaakseen työntekijöilleen mahdollisuuden keskittyä paremmin suunnitteluun. Fujitsu toimitti RPA-perusratkaisun lisensseineen sekä ratkaisun käyttöönoton ja integroinnit asiakkaan järjestelmiin. Lappsetin oma tiimi on jatkanut ratkaisun kehittämistä. ”Odotimme merkittäviä hyötyjä Fujitsun ratkaisulta, mutta pääsimme hyödyntämään RPA-ratkaisua jopa oletettuakin tehokkaammin. Olemme hyötyneet ratkaisust

Fujitsun uudet LIFEBOOK-kannettavat on tehty 'uuteen normaaliin'2.2.2021 11:46:00 EETTiedote

Fujitsun uusi LIFEBOOK U9311 -kannettava on suunniteltu pandemian aikana etätyön ehdoilla, sillä se on omiaan videokokouksiin. Uutuuskannettava on entistäkin tehokkaampi ja kestävämpi. Se painaa vain 885 grammaa ja on satoja grammoja kevyempi kuin johtavat tabletti–näppäimistöyhdistelmät. Kannettavan HD-kamera takaa erittäin terävän kuvanlaadun videoyhteyksissä, mutta kameran saa myös täysin suljettua uudella mekaanisella sulkimella. Yhteyden äänen laatu on myös nostettu aivan uudelle tasolle koko LIFEBOOK-perheessä Diracin patentoidun impulssi- ja taajuusvasteiden korjauksen ansiosta sekä erityisesti pienille kaiuttimille tarkoitettujen äänen voimakkuutta tehostavien tekniikoiden ansiosta. Intelin Irix Xe -näytönohjain varmistaa sujuvan ja immersiivisen kokemuksen grafiikkapainotteisissa sovelluksissa. Näytön suorituskyky on jopa samaa luokkaa kuin sellaisten kannettavien, jotka käyttävät kalliimpia erillisiä käytönohjaimia. LIFEBOOK U9311 on tyypiltään perinteinen kannettava, LIFEBOO

Fujitsu auttaa Valtioneuvoston kansliaa hyödyntämään dataa omistajaohjauksessa26.1.2021 13:00:00 EETTiedote

Fujitsu on valittu Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston analyysipalvelun ylläpito- ja jatkokehitystoimittajaksi. Hankittavat palvelut sisältävät järjestelmän ylläpito- ja jatkokehitystehtävien lisäksi käyttäjätuen sekä raportointimallien kehitys- ja ylläpitotehtävät. Analyysijärjestelmä on Microsoft-pohjainen tietovarasto. Valtion yritysvarallisuus on merkittävä osa yhteistä kansallisvarallisuutta. Valtion omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosasto. Sen tehtävänä on yhtiöiden taloudellinen seuranta sekä valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden taloudellisen tilanteen analysointi. Osasto käyttää työssään analysointijärjestelmää, jonka ylläpito- ja kehittämistehtäviin tarvittiin kehityspalveluiden toimittaja. Fujitsulla on pitkä kokemus analytiikkapalveluista, jotka ovat tärkeä osa digitaalisen murroksen strategiaamme. Olemme toimineet jo vuosia useiden eri asiakkaidemme luotettavana kumppanina analytiikassa ja tiedolla johtamisessa eli muun m

Fujitsun ihmiskeskeiset innovaatiot vauhdittavat vähittäiskaupan digitalisaatiota18.1.2021 11:15:00 EETTiedote

Vähittäiskaupan virtuaalisessa NRF 2021 -tapahtumassa Fujitsu esittelee digitalisaatioratkaisuja, jotka auttavat vähittäiskauppiaita vastaamaan koronaviruspandemian kiihdyttämiin kaupan ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksiin. Ihmiskeskeinen kehittämismalli keskittyy asiakkaisiin. Ratkaisut antavat kauppiaille mahdollisuuden tehostaa toimintojaan, optimoida verkkokauppatilausten prosesseja ja luoda helposti uusia itsepalvelumalleja. Globaali pandemia on luonut uudenlaisen ympäristön, jossa kuluttajien arvot ja käyttäytyminen muuttuvat nopeasti. Vähittäiskaupan on vastattava ketterästi asiakkaiden lukemattomiin toiveisiin ja tarjottava eri ostosvaihtoehtoja, kuten saumattoman verkkokauppakokemuksen, ostosten noudon kaupasta, toimituksen samana päivänä tai toimituksen kolmannen osapuolen sovelluksen kautta. "Vähittäiskauppa uudistuu ja siirtyy perinteisestä toimittajakeskeisestä toimintamallista ihmiskeskeiseen malliin, jossa kuluttaja hallitsee omaa ostopolkuaan. Vähittäiskauppiaiden pitä

Fujitsu auttaa innovoimaan kestäviä ratkaisuja Euroopan ympäristöpääkaupungissa Lahdessa15.1.2021 13:00:00 EETTiedote

Fujitsu on mukana vuoden 2021 eurooppalaisen ympäristöpääkaupungin Lahden teemavuodessa. Fujitsu Finland järjestää vuoden aikana innovaatiotyöpajoja, joissa mietitään ratkaisuja kaupunkilaisten parempaan ja kestävämpään arkeen. Pajat hyödyntävät Fujitsun kehittämää menetelmää, joka tukee innovointia sekä yhdistää strategisen palvelumuotoilun uuden arvon luomiseen. Työ nivoutuu Fujitsun tavoitteeseen tehdä maailmasta kestävämpi rakentamalla innovaatioiden avulla luottamusta yhteiskuntaan. "Digitaalisten innovaatioiden kumppanina autamme Lahtea ja koko seutukuntaa kehittämään uudenlaisia ratkaisuja kuntalaisten arkeen. Yhteiskuntamme muuttuu ennennäkemättömän nopeasti ja syvällisesti. Tulevien haasteiden ratkaisuun tarvitaan innovatiivista ajattelua. Näin asiakkaamme ja kumppanimme saavat työkaluja laajoihinkin muutoksiin”, toimitusjohtaja Simo Leisti Fujitsusta kertoo. Fujitsu käyttää yhteiskehittämisen työkaluna rakentamaansa palvelumuotoilun Human Centric Experience Design -menetelmää

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme