Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Futuro-talossa 17703 kävijää kesäkaudella 2019

Jaa

Matti Suurosen (1933-2013) suunnittelema Futuro-talo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Näyttelykeskus WeeGeen suosituimmista kohteista.

Kuva: Ari Karttunen / EMMA
Kuva: Ari Karttunen / EMMA

Näyttelykeskus WeeGeen Futuro-talossa Espoon Tapiolassa kävi kesäkaudella 2019 yhteensä 17703 kävijää.

Matti Suurosen (1933-2013) suunnittelema utopistinen muovitalo Futuro on vakiinnuttanut asemansa yhtenä WeeGeen suosituimmista kohteista.

Kesän aikana Futuro-taloon pääsi tutustumaan WeeGeen keskusteluoppaiden kanssa. Heinäkuussa kävijöillä oli myös mahdollisuus kuvata suosikkipaikkojaan pikakameralla.

Futuro-talo on erityisesti pääkaupunkiseudulta saapuvien perhematkailijoiden suosiossa. Vaikka valtaosa kävijöistä on ensikertalaisia, neljäsosa kävijöistä palaa Futuro-taloon yhä uudelleen. Kesän aikana toteutussa kävijätutkimuksessa Futuroa kuvailtiin mielenkiintoiseksi, hauskaksi ja omituiseksi - aikamatkaksi menneisyyteen ja tulevaisuuteen yhtä aikaa.

Vaikka Futuro-talon kesäkausi on päättynyt, on Futuro-taloon mahdollista tutustua vielä lauantaina 28.9.2019 Design + WeeGee -tapahtumassa. Futuro-talo on tuolloin poikkeuksellisesti avoinna yleisölle koko päivän klo 11-17.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan tästä.

Futuro-talo aukeaa tämän jälkeen yleisölle taas vuoden 2020 toukokuussa.

Tänä syksynä Näyttelykeskus WeeGee on hankkinut yksityishenkilöltä vuonna 1971 rakennetun Venturo-talon, joka siirretään kunnostettavaksi ja avataan yleisölle kesällä 2021 osana näyttelykeskuksen toimintaa. Venturo eli CF-45 talo liittyy vuonna 2012 WeeGeellä avatun Futuro-talon (nro 001) seuraksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raija Kuisma
Tuotantoassistentti
Näyttelykeskus WeeGee
+358 43 827 2400, raija.kuisma@espoo.fi

Venturo:
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelupäällikkö Lea Rintala
puh. 046 877 1952
lea.rintala@espoo.fi

Kuvat

Kuva: Ari Karttunen / EMMA
Kuva: Ari Karttunen / EMMA
Lataa
Kuva: Robert Sjöblom
Kuva: Robert Sjöblom
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme