Osuuskauppa Hämeenmaa

Geego ja Osuuskauppa Hämeenmaa tekevät ruutuajasta laadukasta

Jaa

Lasten liikunnallisten taitojen ja aktiivisuuden suunnannäyttäjä Geego Kids Oy, Hämeenmaan Osuuskauppa ja B4G Group Oy aloittivat luovan ja kunnianhimoisen yhteistyön. Tavoitteena on tehdä lasten ruutuajasta laatuaikaa ja nostaa perheet ylös sohvalta ja viettämään yhdessä liikunnallisia hetkiä, uusia taitoja oppien. Yhteistyö tuo kaikkien perheiden saataville Geegon tuhansien liikunnallisten haasteiden sovelluksen, perheitä liikuttavat lastenkirjat sekä edulliset Geego by Exel- liikuntavälineet.

Move! - tutkimuksen mukaan lasten ja nuorten fyysinen toimintakyky on huolestuttavalla tasolla. Noin 40 prosentilla 5.- ja 8.-luokkaisista fyysinen toimintakyky on tasolla, joka voi vaikeuttaa arkisten toimien hoitamista ja jaksamista. UKK Instituutin liikemittareilla mitaten vain 2,6 prosenttia 16‒20-vuotiaista nuorista liikkui vähintään tunnin päivittäin. Olemme siis yhteiskuntana epäonnistuneet sytyttämään nuorissamme liikuntakipinän, joka kantaisi myös aikuisuuteen. Liikkumattomuus maksaa jo yli 4 miljardia, joten suunnan kääntämiseksi tarvitaan laajoja ja samanaikaisia toimia.

Yhteistyön ydin on Geego-sovellus. Liikkumisen ja perheen yhteisen ajan ei tarvitse kilpailla älylaitteiden kanssa – geegoilu yhdistää nämä kaikki! Geego-sovellus tarjoaa helpon ja edullisen tavan pitää hauskaa yhdessä. Se innostaa koko perheen taaperosta isovanhempiin haastamaan itsensä ja toisensa kokeilemaan uusia asioita. Sadat erilaiset liikuntahaasteet yhdessä pelimaailmasta tutun palkitsemisen kanssa kannustavat kehittämään omia taitoja sinnikkäästi. Älylaite toimii ”työkalupakkina”, mutta ei suorituspaikkana. Lapset vaihtavat roolinsa katsojasta tekijäksi. Prismoissa myytävien Geego by Exel-välineiden ostajat käyttävät sovellusta ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Lapsuusvaiheessa on keskeistä, että lapsi innostuu liikunnasta. Ilon ja hauskuuden kokemukset yhdessä esimerkkiä näyttävien vanhempien kanssa, ovatkin niitä tekijöitä, joihin perustuu lapsen pysyminen mukana liikunnassa ja urheilussa.

Geego Hämeenmaan Prismoissa

”Meillä on yhteistyön puitteissa isot hartiat luoda uusi terveellinen ilmiö, jossa lapsilta tai aikuisilta ei olla ”riistämässä” älylaitteita pois, vaan luoda niille järkevämpää ja yhteiskunnallisesti merkityksellisempää käyttöä. Olemme todella kiitollisia, että Hämeenmaa tarttui haasteeseen meidän kanssamme”, kertoo Geego KidsIn perustaja Heidi Leivo.

Tutkimuksissa on todettu, että vanhempien liikuntatottumuksilla on tärkeä merkitys liikunnallisen elämäntavan kehittymisessä. Tutkimuksissa on havaittu, että vanhempien liikuntatottumukset näkyvät heidän lastensa liikunta-aktiivisuudessa jopa 46-vuotiaaksi saakka.

Perheen kesken vietetty yhteinen aika on merkityksellistä. Haluamme olla mukana edistämässä lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa sekä edesauttaa ilon kautta uusien taitojen oppimista. Geego-sovelluksen avulla myös lähiluontoon tutustumisen kynnys madaltuu hienosti”, toteaa Osuuskauppa Hämeenmaaasiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

”Trendin luominen ottaa aikansa, mutta toisaalta tiedämme, että myös vanhemmat kamppailevat arjen kiireiden ja älylaiteriippuvuuden kanssa. Ei aina tarvitse lähteä kuntosalille tai omaan hikiliikuntaan, lämmön saa myös lasten kanssa yhdessä tekemällä. Geegoilu on myös erittäin ekologinen vaihtoehto liikkumiselle ja yhdessä ololle, koska sitä voidaan suorittaa missä vaan. Lähipuistot, tyhjyyttään ammottavat leikkipuistot, oma koti tai sen piha, kesämökki, naapurusto, ihan kaikki lokaatiot soveltuvat geegoiluun ja kukapa tietää, vaikka sovelluksen lajikirjosta löytyisi lapselle intohimon kohde omaan lajikategoriaan”, toteaa Leivo innostuneesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heidi Leivo
Perustaja, Geego Kids

040 5213 914
heidi@geegokids.com

Jaana Järvenselkä
Asiakkuusjohtaja

050 542 3811
jaana.jarvenselka@sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 168 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3260 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 168 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaalla vakaata kasvua21.7.2022 10:58:09 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa julkisti ensimmäisen vuosipuolikkaan tuloksensa tänään. Hämeenmaan myynti kasvoi 3,3 prosenttia. Erityisesti hotelli -ja ravintola-ala sekä liikennekauppa ovat elpyneet koronaa edeltävälle tasolle. Tulos oli edellistä vuotta parempi. Asiakasomistajille maksettiin yli 16,1 miljoonaa euroa Bonuksia. Henkilöstömäärä oli kesäkuun lopussa 3749. Investointeja tammi-kesäkuussa tehtiin 18,8 miljoonalla eurolla.

Huimasti laajentunut S-market Idänpää kätkee sisäänsä asiakkaiden toiveiden mukaista tuotevalikoimaa sekä uudenlaista palvelua8.6.2022 12:00:35 EEST | Tiedote

Laajennuksen kokenut hämeenlinnalainen S-market Idänpää avaa ovensa huomenna torstaina 9. kesäkuuta. Kevään aikana tehdyn remontin myötä myymälä on uudistunut uuden S-market-konseptin mukaiseksi ja on nyt entistäkin laadukkaampi ja energiatehokkaampi. Lisäksi myymäläuudistuksessa on otettu huomioon paikallisten asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme