Genesta Property Nordic

Genesta hankkii maamerkin Helsingin Hämeentie 11:sta

Jaa

Genesta hankkii Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Hämeentie 11 sijaitsevan, 11 200 m2:n kokoisen toimitilakiinteistön GNRE Fund II -rahastoon. Kiinteistön myyjä on JP Morgan Asset Management -yhtiön hallinnoima rahasto. Rakennuksen on suunnitellut Väinö Vähäkallio ja se valmistui 1927 Elannon pääkonttoriksi.

Kiinteistön päävuokralainen, Helsingin kaupungin Opetusvirasto, muutti tiloista pois joulukuussa 2016. Tilat tullaan remontoimaan kokonaisuudessaan ennen seuraavia vuokrauksia.

“Hämeentie 11 sopii meidän sijoitusstrategiaamme erittäin hyvin ja odotamme kovasti, että pääsemme kehittämään kiinteistöä. Haluamme kunnioittaa kiinteistön arkkitehtuuria ja historiaa, ja luoda jotain todella uniikkia Suomen toimitilamarkkinoille”, kommentoi Genestan toimitusjohtaja David Neil.

GNRE Fund II

Tämä on viides GNRE Fund II:n sijoitus. Rahaston strategiana on tarjota institutionaalisille sijoittajille value-add toimitilakiinteistöjä Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Helsingissä ja Oslossa. Rahasto sijoittaa myös liike- ja logistiikkakiinteistöihin Pohjoismaiden pääkaupunkiseuduilla. Rahastolla on 373 milj. euroa pääomaa 12:lta institutionaaliselta sijoittajalta.

Yhteyshenkilöt

David Neil
CEO, Genesta
+46 8 506 497 14 (suora)
david.neil@genesta.se

Henrik Bastman
Head of Transactions, Genesta
+46 8 506 497 15 (suora)
henrik.bastman@genesta.se

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Genesta Property Nordic
Erottajankatu 7 A
00130 Helsinki

09 611 280http://www.genesta.eu/fi

Genesta on riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö. Keskitymme sijoitustoiminnassamme pohjoismaisiin toimitilakiinteistöihin, ja salkkumme koostuu toimisto, liike- ja logistiikkakiinteistöistä. Genestalla on paikallistoimistot Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteessa http://www.genesta.eu/fi/

Lisätietoja J.P. Morgan Asset Management – Global Real Asset:sta

J.P Morgan Asset Management - Global Real Assets hallinnoi yli 96 miljardin dollarin varallisuutta ja työllistää yli 400 ammattilaista 20 toimistossa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Tyynenmeren Aasiassa (tilanne syyskuun lopussa 2016).

Yhtiön yli 45:n vuoden kokemus menestyksekkäästä sijoittamisesta ja monipuoliset valmiudet tarjoavat maailman kokeneimmille sijoittajille globaalin alustan kiinteistö-, infrastruktuuri- ja kuljetusstrategioille. Näiden strategioiden taustalla on paikallinen ammattitaito yhdistettynä tarkkoihin sijoitusprosesseihin, joita toteutetaan johdonmukaisesti kaikkien sijoitustyppien ja alueitten kohdalla.

Lisätietoja löytyy osoitteesta:

jpmorgan.com/institutional/global_real_assets

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Genesta Property Nordic

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme