Vaasan kaupunki - Vasa stad

Gerbynmäellä kuntoillaan syksyllä portailla

Jaa

Vaasaan saadaan ensi syksynä jo toiset kuntoportaat. Kaupungin liikuntapalvelut rakennuttaa Gerbyhyn kuntoportaat, joilla vastataan kuntalaisilta saatuun myönteiseen palautteeseen.

Tavoitteena on, että Gerbynmäellä eli tuttavallisemmin Rapatunturilla on valmiit kuntoportaat tämän kesän aikana.

Portaat rakennetaan mäkeen Gerbyn koirapuistoa vastapäätä. Portaiden pituudeksi on suunniteltu noin 60 metriä ja 140 askelmaa, eli vajaa puolet Öjbergetin kuntoportaiden pituudesta.

Öjbergetille runsaasti uusia kävijöitä

Vaasan ensimmäiset kuntoportaat valmistuivat Öjbergetille syksyllä 2019. Liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtosen mukaan asukkailta saatu palaute osoittaa, että kuntoportaille on selvästi tarvetta ja niitä käytetään paljon.

- Öjbergetin portaiden saama vastaanotto on ollut niin valtavan positiivinen, että saimme siitä vahvistusta ajatuksille toisista kuntoportaista. Öjbergetillä on parkkipaikka ollut usein täynnä, ja olemme saaneet alueelle aivan uutta käyttöä ja uusia kävijöitä.

Gerbyn kuntoportaiden suunnitteluun ja toteuttamiseen on varattu 45 000 euroa, joka sisältyy kaupungin liikuntapalveluiden investointibudjettiin.

Yhteyshenkilöt

liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen, puh. 040 718 7034, mika.lehtonen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme