Valokuitunen Oy

Gigantti aloitti Valokuitusen kuidun myynnin

Jaa
Gigantti toi 42 myymäläänsä Valokuitusen tuotteet ja asiantuntevan palvelun, jonka avulla valokuidun hankkiminen käy vaivattomasti ympäri maata. Valokuitusen valokuitu on ainoa valtakunnallisilla markkinoilla oleva tuote, joka perustuu avoimeen palveluun: asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan laajakaistan ja lisäpalvelut voi valita useiden yritysten valikoimista.
Kuidun puhaltaminen jakokaapilla.
Kuidun puhaltaminen jakokaapilla.

Valokuitusen yhteistyö maan suurimman kodinelektroniikkaketjun, Gigantin, kanssa käynnistyi maaliskuussa. Nyt kaikista Gigantin myymälöistä ympäri maan voi ostaa Valokuitusen valokuitua.

– On ilo päästä tarjoamaan tuotettamme suomalaiskuluttajille nyt myös Gigantin mittavan myymäläverkoston kautta. Valokuitu on paras kiinteä tietoliikenneyhteys, jolla netti ei pätki tai ruuhkaudu. Se on myös pitkäikäinen hankinta, jonka tiedetään kestävän ainakin 50 vuotta. Valokuitusen valokuidun suurin etu on ylivoimaisesti runsain laajakaistapalveluvalikoima. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan laajakaistan ja halutut lisäpalvelut voi valita useiden yritysten valikoimista. Nettiliittymän voi kilpailuttaa ja vaihtaa niin usein kuin haluaa. Valokuitu kuluttaa sähköä satoja kertoja vähemmän kuin mobiilitiedonsiirto, siksi se on tiedonsiirtomuodoista vähiten ympäristöä rasittava ratkaisu, kertoo Valokuitusen myyntijohtaja Tuukka Virtanen.

Gigantista valokuituratkaisut sekä omakotiasujille että yritysasiakkaille

Uusi tuote on otettu Gigantin myymälöissä innostuneena vastaan, ja sen haltuunottoon on panostettu valtakunnallisilla asiakaspalvelukoulutuksilla. Yhteistyön edetessä suomalaisille on luvassa kampanjointia, ostoetuja sekä paikallisaktivointeja ympäri maata, kertoo Gigantin datatuotekategorian myyntipäällikkö Sami Kinnunen.

– Valokuitu on ylivertainen tuote, kun sen hyödyt avautuvat asiakkaalle. Nopeinta ja lähes rajatonta kaistaa riittää jokaiselle netinkäyttäjälle, vaikka älylaitteet lisääntyvät, televisioiden kuvanlaatu kehittyy, pelaaminen siirtyy pilveen ja uudet teknologiat vaativat yhteyksiltä koko ajan enemmän. Palvelemme kuluttaja-asiakkaiden ohella yrityksiä. Kaikki lähtee liikkeelle paikallisten, jo olemassa olevien valokuituhankkeiden selvityksellä. Vaihtoehtoisesti palvelemme asiakkaan tarpeita räätälöidysti. Tuotteen sisältö on kumminkin sama: Valokuitusen kautta asiakas saa käyttövalmiin valokuituliittymän avaimet käteen -toimituksena, kuvailee Kinnunen.

– On hienoa päästä tarjoamaan tuote asiakkaillemme Valokuitusen kanssa. Valokuitu on meille luontainen jatkumo liittymäratkaisujen tuoteperhettämme ajatellen. Ratkaisukeskeisen palvelun ohella haluamme kasvattaa koko kansan tietoisuutta valokuidusta tehokkaana, pitkäjänteisenä ja vastuullisena tietoliikenneratkaisuna. Panostus valokuituun tuo asiakkaalle muitakin kuin käytännön hyötyjä: se on sijoitus yhteyksien toimivuuteen myös tulevaisuudessa ja kannattava investointi kiinteistön arvoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuidun puhaltaminen jakokaapilla.
Kuidun puhaltaminen jakokaapilla.
Lataa
Valokuituputket, joihin valokuitu puhalletaan.
Valokuituputket, joihin valokuitu puhalletaan.
Lataa
Valokuituputkia.
Valokuituputkia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Valokuitunen Oy
Valokuitunen Oy
Valimotie 21
00380 Helsinki

https://valokuitunen.fi/

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituyhteyksiä taajamien koteihin ja yrityksiin valtakunnallisesti sinne, missä kysyntää on eniten. Valokuitu on paras saatavilla oleva kiinteä yhteys, joka ei pätki verkon kuormittumisen tai sääolosuhteiden takia. Valokuidulla kotitaloudet saavat tiedonsiirtoyhteydet kerralla kuntoon seuraavaksi vuosikymmeniksi. Kytkemme pientalojen valokuituyhteydet Telian ylläpitämään Avoin Kuitu -runkoverkkoon, jossa asiakas voi nyt ja jatkossa valita nettiliittymänsä usealta eri palveluntarjoajalta. Lähivuosina Valokuitunen investoi satoja miljoonia valokuituverkkoihin Suomessa, jo pelkästään vuoden 2022 aikana olemme investoineet 50 miljoonaa verkkojen rakentamiseen. Valokuitusen verkkojen rakentamisen pääyhteistyökumppani on Eltel. Meidät omistaa suomalaisen sijoitusyhtiö CapManin Infra-rahasto ja Telia, jotka tukevat voimakasta kasvuamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valokuitunen Oy

KKV julkaisi suosituksen valokuitualalle: "Hyvä alku, lisää kaivataan. Nyt on LVM:n ja Traficomin vuoro"31.5.2023 06:59:00 EEST | Tiedote

Valokuitutoimialan yritykset ovat saaneet Kilpailu- ja kuluttajavirastolta (KKV) suosituksen markkinoilla toimimiseen kuluttajasuojan näkökulmasta. Alalta on puuttunut kokonaan toimialaa koskeva ohjeistus. Tällaisen perään Valokuitunen Oy on kysellyt monta kertaa. Yhtiö on nyt aidosti ilahtunut siitä, että KKV puuttuu toimialan käytänteisiin, mutta yksinään pelkkä ohjeistus on riittämätön. Traficomin ja Liikenne- ja viestintäministeriön tulisi myös lisätä toimialaa koskevaa ohjausta ja valvontaa.

Kittilän kunnan ja kunnan yhtiöiden vuokra-asuntoihin Valokuitusen valokuituyhteys – Lapissa valokuitutyömaat alkavat pian16.5.2023 07:50:00 EEST | Tiedote

Valokuitunen rakentaa Kittilän kunnan ja kunnan yhtiöiden vuokrarivi- ja luhtitalohuoneistoihin valokuituyhteydet. Tehty sopimus käsittää yhteensä 287 huoneistoa. Kaikkiin asuntoihin rakennetaan oma yhteys, ja asukas voi itse valita nettipalvelunsa valokuituun. Lapissa Valokuitusen verkkojen rakennustyömaat ovat käynnistymässä touko-kesäkuussa. Ensimmäisinä käynnistyvät toukokuussa verkon rakentamiset Ylitorniolla, Simossa, Torniossa ja Keminmaalla, sen jälkeen ennen juhannusta Kemissä. Sallan Kesälmäjärvellä rakennetaan todennäköisesti myös kesän aikana liittymiä.

Valokuitunen on yksi Suomen parhaista työpaikoista27.4.2023 12:01:00 EEST | Tiedote

Valokuitunen nousi yllättäjäksi Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa keskisuurten yritysten sarjassa, kun yritys sijoittui heti ensimmäisessä Great place to work -tutkimuksessa 15. parhaaksi työpaikaksi Suomessa. Valokuitunen on perustettu vuonna 2020 ja kasvanut kolmen koronan sekä etätöiden sävyttämien toimintavuosiensa aikana sekä henkilömäärältään että liiketoiminnaltaan kymmenkertaiseksi.

Valokuitusen valokuituverkon rakennustyöt alkavat lähiviikkoina kuudella Espoon asuinalueella12.4.2023 07:35:00 EEST | Tiedote

Valokuitunen rakentaa Espoossa kevään aikana kuudella asuinalueella valokuituverkkoa. Työt alkavat eri puolilla Espoota lähiviikkojen aikana tai myöhemmin alkukesällä. Valokuitunen rakentaa valokuituyhteyksiä tänä vuonna ennätyspaljon koko Suomen alueella. Kaiken kaikkiaan tänä vuonna valokuituverkon rakentamista suunnitellaan tai sitä jo rakennetaan 19 espoolaiselle asuinalueelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme