Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Gisela Knuts valittiin Veritaksen hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa
Veritas Eläkevakuutuksen hallitus valitsi kokouksessaan 24.1.2023 puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuodelle 2023. Puheenjohtajaksi valittiin välitystuomari Gisela Knuts ja varapuheenjohtajaksi STTK:n yhteiskuntavaikuttamisen johtaja Taina Vallander.

Knuts seuraa tehtävässä Kaj-Gustaf Berghiä, joka jäi pois Veritaksen hallituksesta vuodenvaihteessa.

”Työeläkeyhtiöillä on tärkeä yhteiskunnallinen rooli. On suuri kunnia olla mukana työssä, joka tukee hyvinvointivaltion tulevaisuutta”, Knuts sanoo.

Kokouksessa valittiin myös hallituksen valiokuntien jäsenet. Nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana toimii Gisela Knuts. Antti Tanskanen jatkaa valiokunnan jäsenenä ja uusia jäseniä ovat Henrik Karlsson ja Taina Vallander.

Tarkastusvaliokunnassa jatkavat Stefan Kaptens (puheenjohtaja), Andreas Remmer ja Taina Vallander. Uudeksi jäseneksi valittiin Panu Routila.

Sijoitus- ja riskivaliokunnassa jatkaa Lasse Svens (puheenjohtaja). Uusiksi jäseniksi valittiin Gisela Knuts, Martin Paasi ja Björn Teir.

Veritaksen hallitus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Eläkevakuutusyhtiö Veritas
Eläkevakuutusyhtiö Veritas
PL 133
20101 Turku

https://veritas.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme