Scanfil Oyj

Global ledare inom photonics, Jenoptik, valde Scanfil som strategisk tillverkningspartner

Dela
Scanfil tog ett viktigt steg framåt när det gäller sina tillväxtambitioner i Centraleuropa när Jenoptik valde Scanfil som föredragen tillverkningspartner.

Jenoptik är en tyskbaserad global teknikledare inom photonics och mobilitetslösningar. De valde Scanfil som en av sina tillverkningspartners inom prototypframställning, PCBA, box-build, produktdesign och utveckling.

Samarbetet har startat med prototyper och småserier tillsammans med design- och utvecklingstjänster. Scanfil betjänar Jenoptik från flera platser i Europa: Wutha i Tyskland, Malmö och Åtvidaberg i Sverige samt Sieradz i Polen.

Jenoptik är en snabbväxande global ledare inom sina marknadsområden och har mycket goda tillväxtutsikter. Därigenom är detta nya samarbete mycket attraktivt då tillväxt i Centraleuropa är ett av Scanfils strategiska tillväxtmål och nya kundförvärv är nyckeln till framgång.

Nyckelord

Kontakter

Pasi Hiedanpää
Director, Investor Relations and External Communications
Tel. +358 50 378 2228
e-post: pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Andreas Bohner
Global Sales Manager
Tel. +49 172 296 3130
e-post: andreas.bohner@scanfil.com

Bilder

Om

Scanfil Oyj
Scanfil Oyj
Yritystie 6
85410 Sievi

https://www.scanfil.com

Scanfil är en internationell tillverkningspartner och systemleverantör med över 45 års erfarenhet av högteknologisk tillverkning.Scanfil erbjuder sina kunder ett omfattande utbud av tjänster, allt från produktdesign till serietillverkning inkluderat med inköp och logistiklösningar. Detaljtillverkning i egna fabriker kombinerat med slutmontage och produktionstest är grunden för Scanfils konkurrensfördelar: hastighet, flexibilitet och tillförlitlighet. Läs mer: www.scanfil.com

Följ Scanfil Oyj

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Scanfil Oyj

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum