Messukeskus

GoExpo 2022 avautuu uudistuneena

Jaa

Ensi kevään GoExpon valmistelut ovat käynnissä. Liikkumaan, ulkoilemaan ja kuvaamaan innostava tapahtumakokonaisuus avautuu uudistuneella ja terävöitetyllä konseptilla 4.-6.3.2022.

GoExpo on aktiivisten liikkujien unelmatapahtuma, jossa sporttiset suomalaiset pääsevät kokeilemaan ja hankkimaan varusteita ja välineitä juuri kesäsesongin kynnyksellä. Uudistuva GoExpo käsittää neljä tapahtumaa: mukana ovat Fillari, Golf, OutdoorExpo ja Kuva & Ääni. 

Osastopaikkojen varaus ja ohjelmasuunnittelu on käynnistynyt.  Tapahtuma tarjoaa ajankohtaista, aktiiviseen elämäntapaan inspiroivaa ohjelmaa ja kiinnostavia esiintyjiä. Ohjelma julkistetaan tammikuussa, joten ensi kevään ja kesän uutuuksia pääsee fiilistelemään hyvissä ajoin. Pyöräuutuuksia ja eri pyörämerkkejä pääsee koeajamaan testiradalla, ja golfaajille rakennetaan oma range.  

- GoExposta tutut lajit, kuten retkeily, kuntoilu, golf ja kuvaaminen ovat viime aikojen poikkeusolojen myötä kasvattaneet reippaasti harrastajamääriään. Pitkän tauon jälkeen näitä messuja odotetaan ja kaivataan, sanoo tapahtumasta vastaava Business Manager Tanja Pasila

Edellinen GoExpo järjestettiin alkuvuodesta 2020 ja keräsi silloin Messukeskukseen 40 000 kävijää. Keväällä 2021 tapahtumaa ei järjestetty.  

GoExpo järjestetään seuraavan kerran 4.-6.3.2022Messukeskuksessa Helsingissä.Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Golf ja OutdoorExpo sekä samaan aikaan järjestettävä Kuva&Ääni -tapahtuma. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme