Messukeskus

GoExpo Horse tarjoilee hevosurheilun eri lajit tiiviissä paketissa

Jaa

GoExpo Horse esittelee hevosurheilun koko kirjon ja tarjoilee vauhdikkaita ja viihteellisiä näytösnumeroita. Lisäksi ohjelmissa esitellään eri hevosrotuja upeimmillaan. Tapahtuma järjestetään 28.2.-1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Ratsastusjousiammunta on näyttävä show-numero GoExpo Horse -messuilla. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Ratsastusjousiammunta on näyttävä show-numero GoExpo Horse -messuilla. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.

GoExpo Horsen esteratsastuskilpailuissa kisataan kolmessa eri luokassa jokaisena päivänä. Kansainvälistä väriä kilpailuun tuovat ainakin maajoukkueratsastaja Tiit Kivisild Virosta, nuoriin hevosiin erikoistunut ammattiratsastaja Giedrius Butkus Liettuasta sekä kansainvälisesti kilpaileva Aleksandrs Sakurovs Latviasta. Portugalia edustaa Tampereella asuva José Bernardes.

Myös Suomen esteratsastuksen ranking-tilaston viime vuoden voittaja Susanna Granroth on mukana kilpailussa. Granroth arvelee, että areena on vaikea esimerkiksi nuorelle hevoselle, koska siellä on niin paljon valoja, ja myös yleisö on kovin lähellä kilpailijoita. Aivan kokematonta hevosta ei hänen mukaansa kannata kisaan viedä.

-        Tykkään kisasta, sillä siellä on hyvä tunnelma ja isojen kisojen fiilis. Yleisö on aina innolla mukana, Granroth kertoo ennakkotunnelmistaan.

Kouluratsastuksen harrastajia hemmotellaan opetusklinikoilla, jotka vetää yksi Suomen tämän hetken parhaista kouluratsastajista, Anna von Wendt. Hän keskittyy valmentajana ja opettajana erityisesti hevosten suoruuteen ja hänen perusperiaatteenaan on ratsastaa hevonen mahdollisimman kevyeksi. Ratsastus ei ole voimalaji, mutta ratsastaja tarvitsee vahvan istunnan. Valmennuksessaan von Wendt keskittyy myös ratsastajien istuntaan ja pyrkii korjaamaan sitä.

Islanninhevoset ovat tunnettuja luotettavina maastoratsuina, mutta ne ovat myös upeita kilpahevosia. Suomen nuoret askellajiratsastuksen arvokisamitalistit esittelevät omia harjoitusrutiinejaan askellajiratsastusklinikalla.

Vauhdikkaat showt ja jännittävät näytöskilpailut

Valjakkoajossa on luvassa näyttävä haastekilpailu, jossa maajoukkuetason kuskit ottavat mittaa toisistaan. Perinteinen kouluosuus ajetaan perjantaina, vauhdikas maraton lauantaina ja taidokas tarkkuusajo sunnuntaina. Valjakot esiintyvät messujen ohjelmissa aina näyttävissä kilpailuvarusteissaan.

Jännittävä ratsastusjousiammuntakilpailu käydään kolmen ratsukon väillä. Haastekisassa kohtaavat hallitseva suomenmestari Marko Suhonen, maailmanennätysmies Mihai Cozmei sekä haastajana kansainvälisesti menestynyt, suomenmestari 2018, Anna Minkkinen.

Erilaiset hevosrodut tutuiksi

Suomenhevosen monipuolisuus tulee esiin rotuesittelyssä, jossa ovat mukana kaikki rodun jalostussuunnat: esteratsut, kouluratsut, ravihevoset ja työhevoset. Irlannincobeilla puolestaan on Areenalla tanssiaiset, jossa nähdään rodulle tyypillisten jalkatupsujen eli vuohiskarvojen juhlavaa hulmuamista. Rotuesittelyissä tutustutaan myös muun muassa upeaan barock pintoon, pilkulliseen knabstrupiin sekä harvinaiseen pohjoisruotsin kylmäveriseen hevoseen.

GoExpo Horse järjestetään kolmipäiväisenä 28.2–1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan myös Suomen suurin liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo, johon kuuluvat Fillari, Sport, Outdoor ja Golf-messut sekä Kuva & Ääni. Kävijät pääsevät kaikkiin tapahtumiin samalla lipulla.

 

Lisätiedot ja kuvat:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää

050 540 4231 | riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.goexpohorse.fi

www.facebook.com/goexpohorse

IG: @goexpohorse

#goexpohorse

Kuvia aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/kuvat/

Median akkreditoituminen http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ tai messujen aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Kuvat

Ratsastusjousiammunta on näyttävä show-numero GoExpo Horse -messuilla. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Ratsastusjousiammunta on näyttävä show-numero GoExpo Horse -messuilla. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Lataa
GoExpo Horsen ohjelmassa on mm. kansainvälinen esteratsastuskilpailu. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
GoExpo Horsen ohjelmassa on mm. kansainvälinen esteratsastuskilpailu. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen
Lataa
Vauhdikas valjakkoajo on yksi esiteltävä laji GoExpo Horsessa. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Vauhdikas valjakkoajo on yksi esiteltävä laji GoExpo Horsessa. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää luomalla kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 50 exhibitions and 1,000 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me ja Gloria Fashion Show yhdistävät voimansa, vastuullisuus tärkeässä roolissa26.2.2020 14:50:56 EETTiedote

Kansainvälinen muotitapahtuma Gloria Fashion Show siirtyy ensi syksynä Messukeskukseen ja toteutuu omana kokonaisuutenaan I love me -messujen yhteydessä. Näytöksen teemana on Itämeri ja yhtenä kumppanina John Nurmisen Säätiö. Vastuullisuus näkyy visuaalisuudessa ja huomioidaan myös tapahtuman järjestelyissä. Gloria Fashion Show ja I love me järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa.

GoExpo Horsen estekisoissa Suomi-Viro-maaottelun henkeä25.2.2020 09:41:06 EETTiedote

GoExpo Horse tuo kansainvälisen CSI*-esteratsastuskilpailun Helsinkiin. Viron yhdeksän ratsastajan joukkue haastaa kotimaiset hyppääjät, ja palkinnoille mielii myös kolme ratsukkoa Latviasta. Rahapalkintojen lisäksi kilpailu tarjoaa väylän ensi syksyn Helsinki International Horse Show’n luokkiin. Viikonloppuna nähdään myös kouluratsastaja Anna von Wendtin opetusklinikka. GoExpo Horse järjestetään 28.2.-1.3. Messukeskuksessa.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan innovaatiot esillä PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa24.2.2020 13:30:00 EETTiedote

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic esittelee alan viimeisimmät innovaatiot omalla Innovaatioalueellaan. Yhä kansainvälistynyt tapahtuman puheohjelma keskittyy muun muassa ruokahävikkiin ja mereen kulkeutuviin jätteisiin. Inspiroiva Packdesign ID:n kuratoima pakkausnäyttely tuo tapahtumaan monipuolisen kattauksen tämän hetken kiinnostavimpia pakkauksia. Tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme