Messukeskus

GoExpo inspiroi innokkaita liikkujia

Jaa

GoExpossa on liikkujille mistä valita – välinetestejä, tekniikkaopetusta, näytöksiä ja kilpailuja, uusien lajien kokeilua ja luentoja. Messuilla on satoja aikataulutettuja ohjelmanumeroita ja lisäksi lukuisilla testipaikoilla on koko messujen ajan käynnissä aikatauluttamattomia non stop -lajikokeiluja. GoExpo järjestetään 28.2.-1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

GoExpossa voi kokeilla melontaa. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
GoExpossa voi kokeilla melontaa. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.

Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena GoExpo tarjoaa mahdollisuuden tutustua lukuisiin eri lajeihin, kuten suunnistukseen, golfiin, ratsastukseen, frisbeegolfiin, kiipeilyyn, skeittaukseen, melontaan ja sukellukseen.  

Uudet fillarit, juoksukengät ja golfmailat ovat kokeiltavina omilla testialueillaan. GoExpon uutuus on maastojuoksukenkien testirata, jossa alustana on soraa ja kunttaa. Radalla voi kokeilla Lowan, Salomonin ja Hokan kenkiä. Juoksun harrastajille on luvassa myös tekniikkakoulu, täsmävinkkejä treenaamiseen ja asiaa treenaamisen ja kunnon mittaamisesta.

Fillareiden testiradalla on kymmeniä pyörämerkkejä moneen eri makuun. Kaupunki-, maasto- ja maantiepyörien lisäksi koeajoon voi ottaa erilaisia tavara- ja kuljetuspyöriä sekä sähköavusteisia fillareita. Testiradalla voi kokeilla myös, millaisen hauskan ja vaivattoman liikkumistavan sähköpotkulauta tarjoilee. Pump track -rata tarjoaa pomppuista menoa bmx-pyörillä ja lasten liikennekaupungissa Skidiridessä on testattavana 3-8-vuotiaille sopivat alle 20-tuumaiset pyörät.

Golfarit pääsevät poimimaan bägiinsä koko setin golf-aiheista asiaa, uutuuskohteita ja -tuotteita. Rangella on testissä kauden 2020 uutuusmailat, ja kymmenet golfkentät meiltä ja maailmalta houkuttelevat kesäkaudella pelaamaan. Tekniikkaklinikalla laitetaan lyönnit kuntoon ja aloittelijoille on tarjolla pikakurssi, jossa on lyöntiharjoituksia, puttausta sekä kolmen väylän virtuaalinen pelikierros.

Skeittaus, kiipeily ja sukellus haltuun

GoExpossa pääsee tutustumaan kiipeilyyn ja rullalautailuun eli skeittaukseen, jotka molemmat debytoivat ensi kesänä Tokion olympialaisissa. GoExpon skeittiparkki on avoinna sekä kokeneemmille skeittaajille että ensimmäistä kertaa laudan päälle uskaltautuville. Seinäkiipeilyä varten messuhallin kattoon ripustetaan kiipeilyseinä, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilla lajia kokeneiden ohjaajien opastuksessa.

Sukellus on ensimmäistä kertaa esillä GoExpossa. Ohjelmassa on snorklauskoulu lapsille, vinkkejä kotimaassa sukeltamiseen ja opastusta harrastuksen alkumetreillä. Altaalla voi testata myös kanootteja, SUP-lautoja sekä muita vesiurheiluvälineitä. Teltta-alueelle pystytetään runsas kattaus erilaisia retkeilyn majoitusvaihtoehtoja.

Talutusratsastusta ja vauhdikkaita kisoja

GoExpo Horse tutustuttaa kävijät hevosurheilun eri lajeihin, kuten esteratsastukseen, kouluratsastukseen, valjakkoajoon ja islanninhevosten askellajeihin. Lisäksi nähdään muun muassa ratsastusjousiammuntaa. Messuilla pääsee myös ratsaille, sillä talutusratsastuksessa ihan ensikertalainenkin autetaan hevosen selkään.

Suomen suurin ulkoilu- ja urheiluareena GoExpo järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 28.2.–1.3.2020. Samaan aikaan myös GoExpo Horse ja Kuva & Ääni. Kävijät pääsevät tapahtumiin samalla lipulla. Tapahtumat ovat avoinna pe 28.2. klo 12−20 (Kuva & Ääni yleisölle klo 12−17 ja ammattilaisille 9-12), la 29.2. klo 10-19, su 1.3. klo 10-17.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.goexpo.fi | www.goexpohorse.fi | www.kuvamessut.com

www.facebook.com/goexpo.fi | www.facebook.com/goexpohorse | www.facebook.com/kuvamessut

#goexpo #goexpohorse #kuvajaääni

Kuvia aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/kuvat/

Median akkreditoituminen http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ tai messujen aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Riikka Luomapää, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.goexpo.fi

Kuvat

GoExpossa voi kokeilla melontaa. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
GoExpossa voi kokeilla melontaa. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa
GoExpon juoksuradalla testataan kenkiä. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpon juoksuradalla testataan kenkiä. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa
GoExpossa pääsee ajamaan erilaisilla fillareilla. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpossa pääsee ajamaan erilaisilla fillareilla. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa
GoExpossa voi kokeilla monia eri lajeja, kuten frisbeegolfia. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpossa voi kokeilla monia eri lajeja, kuten frisbeegolfia. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa
GoExpossa on esillä retkeilytarvikkeita ja telttoja. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus
GoExpossa on esillä retkeilytarvikkeita ja telttoja. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää luomalla kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 50 exhibitions and 1,000 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Muotoilu on nyt omaperäistä ja tinkimätöntä – laita nämä neljä nousevaa suunnittelijaa seurantaan19.3.2020 08:00:00 EETTiedote

Habitaren Talentshop esittelee neljä kiinnostavinta muotoilijaa, joita Suomen ja maailman kannattaa laittaa merkille juuri nyt: Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen ja Zuzana Zmatekova. Valittuja muotoilijoita yhdistää omaperäinen ajattelu ja tinkimätön suhtautuminen laatuun. Muotoilijat saavat omat osastonsa Habitareen, jossa ne ovat esillä Helsingissä Messukeskuksessa 9.-13.9.2020.

Design today is original and uncompromising – look out for these four emerging designers19.3.2020 08:00:00 EETPress release

Habitare’s Talentshop will present the four most interesting designers whom Finland and the world should be watching at the moment: Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen and Zuzana Zmatekova. What these featured designers have in common is originality in their ideas and an uncompromising attitude to quality. Each of the designers will get their own stand at Habitare, to be shown at Messukeskus in Helsinki from 9 to 13 September 2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme