Messukeskus

GoExpo Winter tarjoaa tärpit talviliikuntaan

Jaa

GoExpo Winter esittelee talvella harrastettavia lajeja ja tarjoaa monenlaisia vinkkejä ulkoiluun ja liikkumiseen jäällä ja lumella, luonnossa ja rakennetussa ympäristössä. GoExpo Winter kokoaa talviset harrasteet Messukeskukseen 15.-17.11.2019.

GoExpo Winterissä pääsee lumille. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
GoExpo Winterissä pääsee lumille. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.

Talvitapahtuma tuo Messukeskukseen oikeaa lunta ja jäätä. Lumimäessä pääsee laskemaan tubing-renkaalla ja kokeilemaan laskettelua ja lautailua, lisäksi voi tutustua alppihiihtokouluun ja freestylehiihtoon. Jäällä voi käydä kokeilemassa muun muassa kaukalopalloa, ringetteä, jääpalloa, taitoluistelua, musiikin ilmaisua luistimilla sekä uutuutena kuntoluistelua. Lajiliittojen edustajilta saa parhaat neuvot sekä harrastuksen aloittamiseen että varusteiden hankintaan.

Tekoladulla lapset ja aikuiset voivat testata suksia ja kuunnella asiantuntijoiden vinkit sujuvaan hiihtotekniikkaan. Lisäksi ammattilaiset opastavat oikeanlaiseen suksien voiteluun. Vanhemmille annetaan neuvoja turvalliseen ja lapsentahtiseen lumella liikkumiseen – oltiinpa sitten ladulla, rinteessä tai rinteiden ulkopuolella. Vannoutuneita laskettelun harrastajia haastetaan kokeilemaan alppihiihtovaellusta, ja lisäksi hoidettujen rinteiden ulkopuolella laskeville on luvassa tuhti tietopaketti lumiturvallisuudesta.

Hiihtolomasuunnitelmia pohtiva löytää GoExpo Winteristä kotimaan hiihtokeskukset, jotka tarjoavat erilaisia aktiivilomia eri puolella Suomea. Etelän keskuksista mukana ovat Serena, Swinghill, Talma Ski ja Messilä. Pohjoiseen suuntaava voi vertailla messuilla mm. Pyhän, Rukan, Levin, Syötteen ja Saariselän keskusten tarjontaa. Matkatoimistojen mukana voi suunnitella laskureissuja tai hiihtomatkoja Keski-Eurooppaan tai vaikkapa Japaniin.

Kesälajien kausi jatkuu myös lumella

Kun varusteet on valittu kelin mukaan, voi monia kesälajeja harrastaa myös talvella. GoExpo Winter rohkaisee hyppäämään pyörän selkään tai lähtemään lenkille ympäri vuoden. Juoksun harrastajia neuvotaan jatkamaan harrastustaan talvisilla metsäpoluilla, ja talvipyöräilystä kiinnostuneet voivat tutustua fillareihin, joilla matka taittuu lumella ja jäällä.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi
IG: goexpo_official
https://www.facebook.com/GoExpoWinter/
#goexpowinter2019

Kuvia edellisestä tapahtumasta median edustajien käyttöön: bit.ly/GoExpoWinter_2018

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winterissä pääsee lumille. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
GoExpo Winterissä pääsee lumille. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Lataa
GoExpo Winterin jäällä voi kokeilla eri lajeja. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
GoExpo Winterin jäällä voi kokeilla eri lajeja. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme