GoGolf Oy

GoGolf-konserniin kuuluvan Golf Skyn toimitusjohtajaksi Jarno Kivinen – Mikko Asonen vastaa jatkossa yrityksen kehittämisestä

Jaa
Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen.
Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen.

GoGolf Oy
Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 14.3.2022 klo 11.00 

Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Yrityksen perustaja Mikko Asonen jatkaa Golf Skyn kehitysjohtajana ja GoGolf Oy:n hallituksen jäsenenä.


Kokenut kaupan alan ammattilainen Jarno Kivinen (OTK) on Golf Sky Oy:n uusi toimitusjohtaja. Kivinen on aiemmin työskennellyt pitkään esimerkiksi Kesko Oyj:ssä erilaisissa johtotehtävissä (vuosina 2011–2018), muun muassa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Viimeksi hän toimi toimitusjohtajana Greenlux Finland Oy:ssä, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia LED-valaisimia.

Kivinen, 48, on pelannut golfia 80-luvun lopulta lähtien. Harrastuksen myötä hän tuntee entuudestaan hyvin Golf Skyn ja GoGolfin asiakkaan näkökulmasta. Golf Sky on osa GoGolf-konsernia.

”Golf Skylla on markkinoiden laajin valikoima, luotettava ja helppokäyttöinen verkkokauppa sekä innostunut ja osaava tiimi palvelemassa asiakkaita. Vähittäiskaupassa kaikki lähtee siitä, että asiakkaiden tarpeet ymmärretään ja osataan kehittää asiakkaan arvostamia palveluja ja ratkaisuja. Asiakkaiden käyttäytyminen muuttuu alati, ja sitä pitää seurata herkeämättä. Golf Sky osana GoGolf-konsernia tarjoaa golffareille ainutlaatuisen palveluiden kokonaisuuden ja olen erittäin innostunut, että pääsen mukaan rakentamaan tulevien vuosien kasvua”, Jarno Kivinen toteaa.

Kivinen tuntee hyvin paitsi Suomen myös Ruotsin markkinaa ja kuluttajakäyttäytymistä. Keskossa hän oli mukana kauppajätin kasvuhankkeissa, kun esimerkiksi K-Rauta laajentui länsinaapurissa. Golf Sky on avaamassa kevään aikana Tukholman alueelle uuden kivijalkamyymälän. 

”Olen erittäin iloinen saadessamme Golf Skyn vetäjäksi kokeneen liikkeenjohtajan. Jarnon monipuolisen osaamisen avulla viemme Golf Skyn kasvustrategiaa vahvasti eteenpäin sekä Suomessa että Ruotsissa. Kiitän samalla Mikko Asosta loistavasta työstä Golf Skyn toimitusjohtajana. Onneksemme hän jatkaa hallitusjäsenyyden lisäksi myös operatiivisella puolella uudessa kehitysjohtajan tehtävässä”, GoGolf-konsernin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sanoo.

Mikko Asonen perusti Golf Skyn vuonna 2014. Asosen johdolla yritys on kasvanut voimakkaasti. Joulukuussa Talouselämä-lehti valitsi Golf Skyn 15 lupaavimman kasvuyrityksen joukkoon Suomessa. Kasvu vauhdittui entisestään kaksi vuotta sitten, kun Golf Sky yhdistyi GoGolf-konserniin. GoGolf on Suomen suurin golfalan toimija. Sen liikevaihto viime vuonna oli noin 23 miljoonaa euroa. Tästä Golf Skyn osuus oli noin 15 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
GoGolf Oy
Jyrki Rehumäki, toimitusjohtaja 
jyrki.rehumaki@gogolf.fi 
p. 050 414 4768 

Jarno Kivinen, Golf Sky:n toimitusjohtaja 1.4.2022 alkaen
p. 040 588 5080

GoGolf – Golfpalveluja, joita asiakkaamme rakastavat

GoGolf on voimakkaasti kasvavalla golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja toimialan innovatiivinen uudistaja. Ainutlaatuinen liiketoimintakonseptimme perustuu yli 40 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön palvelemiseen. Konseptimme mahdollistaa lajin harrastamisen helppouden ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme sekä synergiahyötyjä yhtiöllemme.

GoGolf-konserniin kuuluvat media- ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju, sisä- ja ulkoharjoittelukeskuksia sekä useita golfkenttiä: Kurk, Peuramaa, Hirvensalo ja Vuosaari. Lisäksi yhtiö operoi Isosaaren ja Hillsin golfkenttiä. Tuotamme vuosittain myös lukuisia tapahtumia, olemme Suomen suurin golfopetusta tarjoava yhtiö ja harrastustoiminnan ympärivuotinen mahdollistaja. Alustavan tilintarkastamattoman arvion mukaan GoGolf-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli lähes 23 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 140 henkilöä.

www.gogolf.fi

Avainsanat

Kuvat

Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen.
Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

GoGolf Oy
GoGolf Oy
Ylipistonkatu 5, 8krs
00100 Helsinki

http://www.gogolf.fi

GoGolf on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava golftoimija, joka koostuu vahvasta golfyhteisöstä, -mediasta, -verkkokaupoista, -valmennuksesta, - tapahtumista sekä kenttä- ja rangeoperoinnista. Lisäksi konserni omistaa myös Suomen suurinta golfvälineiden erikoisliikeketjua Golf Sky:ta, joka toimii Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella, sekä lukuisilla golfklubeilla kautta maan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta GoGolf Oy

Voimakkaasti kasvava GoGolf selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle14.2.2022 08:30:00 EET | Tiedote

GoGolf Oy Lehdistötiedote 14.2.2022 klo 8.30 GoGolf Oy:n (”GoGolf”, ”Yhtiö”) hallitus on käynnistänyt selvitystyön, jonka tavoitteena on selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuoden 2022 aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea GoGolfin kasvustrategian toteuttamista. GoGolf on golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja Suomen suurin golfalan toimija liikevaihdolla, henkilö- ja pelaajamäärällä mitattuna. Yhtiö perustettiin vuonna 2010 tavoitteenaan uudistaa golfmarkkinan perinteisiä toimintatapoja sekä tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa. Golfblogina alkunsa saanut toiminta kehittyi nopeasti laajemmaksi mediaksi keräten samalla ympärilleen yli 40 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön. Tänä päivänä Yhtiön liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen. GoGolf Finland on keskittynyt golfkenttien, harjoitusalueiden ja sisäharjoittelupai

GoGolf ja GolfStar kehittävät golfalaa Itämeren molemmin puolin24.11.2021 14:00:00 EET | Tiedote

GoGolf Group Lehdistötiedote julkaistavissa 24.11.2021 klo 14.00 Suomen suurin golftoimija GoGolf on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman golfkenttäkonsernin GolfStarin kanssa. GoGolf ja GolfStar kehittävät yhdessä pohjoismaisten golfpelaajien mahdollisuuksia pelata golfia ympäri vuoden. GoGolfin ja GolfStarin yhteistyö avaa uusia pelimahdollisuuksia heidän asiakkailleen. Jatkossa GoGolfin pelioikeusjäsenet voivat pelata esimerkiksi viikonloppuloman aikana veloituksetta pelioikeutensa ehdoilla yhteensä 19 kentällä Tukholman ympäristössä ja vastaavasti GolfStarin pelaajat voivat pelata 9 kentällä Suomessa. – Viemme golfin uuteen aikakauteen ja jatkamme golfalan mullistamista sekä vanhojen näkökantojen muuttamista. Golfarit saavat uusia valintamahdollisuuksia ja pääsevät lisäksi pelaamaan ympäri vuoden. Missionamme on tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa, toteaa GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki. Ruotsi on yksi maailman johta

Tampereen seudulle avattiin golfaajien uusi olohuone: GoGolf-elämyskeskuksesta löytyy kaikki mistä golfari voi unelmoida 12.11.2021 08:30:00 EET | Tiedote

Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen. Kyseessä on miljoonaluokan investointi ja yksi golftoimialan kärkihankkeista koko Suomessa. Golfin ystävien lisäksi uusi keskus palvelee jatkossa myös padelin harrastajia ja laajemminkin suurta yleisöä monipuolisten ravintola- ja kahvilapalvelujen ansiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme