GoGolf Oy

Golf Sky osti Smart Golfin liiketoiminnan – ”Smart Golf pääsi taivaaseen”

Jaa

GoGolf-konserniin kuuluva Golf Sky Oy on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi golfalan yritykseksi. Ja kasvu sen kuin jatkuu Golf Skyn ostettua helsinkiläisen Smart Golf Oy:n liiketoiminnan.

Lehdistötiedote 14.1.2022 kello 11.00
JULKAISUVAPAA

Talouselämä-lehti julkaisi joulukuussa 15 lupaavan kasvuyrityksen listan. Yksi listalle nousseista yrityksistä oli Golf Sky Oy, jonka kasvutarina sai tammikuun alussa jatkoa, kun se osti helsinkiläisen Smart Golf Oy:n liiketoiminnan.

Smart Golfilla on verkkokauppa sekä Vuosaaressa Planmeca Golf Arenan yhteydessä toimiva kivijalkamyymälä. Liiketoimintakaupan myötä myymälä muuttuu Golf Skyksi. Smart Golfin verkkokaupasta tehdään uudelleenohjaus Golf Skyn verkkokauppaan.

Golf Skyn liikevaihto vuonna 2020 oli 11,4 miljoonaa ja kasvuvauhti oli viime vuonna noin 30 prosenttia. Tähän asti Golf Sky (perustettu 2014) on kasvanut orgaanisesti, mutta toimitusjohtaja Mikko Asosen mukaan aika oli nyt kypsä yrityskaupalle.

”Verkkokauppa kasvaa myös golfvälineissä, joten on luonnollista, että haemme kasvua myös panostamalla uusiin asiakkuuksiin verkkokaupassa. Smart Golfin myymälän sijainti GoGolfin operoiman Vuosaari Linksin naapurissa tuo myös synergiaetuja. Nyt meillä on Planmeca Arenalla sijaitsevan myymälän yhteydessä myös kaksi TrackMan-lyöntisimulaattoria, joita GoGolf jo operoi”, Asonen perustelee.

”Smart Golfin asiakkaat tulevat hyötymään kaupasta laajemman valikoiman ja edullisempien hintojen myötä”, Asonen näkee.

Kaupan jälkeen Golf Skyllä on yhteensä viisi myymälää, jotka sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Nokialla, Raisiossa ja Vantaalla. Golf Sky on laajenemassa myös Ruotsiin.

Yrittäjä Tomi Siltamies on hyvillään, että Smart Golfin liiketoiminta päättyi Golf Skylle, vaikka sen brändi lakkaa olemasta.

”Smart Golf pääsi taivaaseen”, Siltamies sanoo ja jatkaa: ”Pienen toimijan on vaikea rypistellä tässä markkinassa, joten olen tyytyväinen tilanteeseen.”

Smart Golf Oy:n tilikausi päättyy helmikuussa. Edellisen vuoden liikevaihto oli noin 720 000 euroa. Viime vuoden liikevaihdon Siltamies ennustaa kasvavan hieman tästä. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei kerrota julkisuuteen.

Lisätiedot:

Golf Skyn toimitusjohtaja Mikko Asonen, puh. 050 360 0066

Smart Golfin toimitusjohtaja Tomi Siltamies, puh. 0400 708 163

GoGolf – Golfpalveluja, joita asiakkaamme rakastavat

GoGolf on voimakkaasti kasvavalla golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja toimialan innovatiivinen uudistaja. Ainutlaatuinen liiketoimintakonseptimme perustuu yli 50 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön palvelemiseen. Konseptimme mahdollistaa lajin harrastamisen helppouden ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme sekä synergiahyötyjä yhtiöllemme.

GoGolf-konserniin kuuluvat media- ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju, sisä- ja ulkoharjoittelukeskuksia sekä useita golfkenttiä: Kurk, Hills, Peuramaa, Isosaari, Hirvensalo ja Vuosaari. Tuotamme vuosittain myös lukuisia tapahtumia, olemme Suomen suurin golfopetusta tarjoava yhtiö ja harrastustoiminnan ympärivuotinen mahdollistaja. GoGolf-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli yli 16 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 140 henkilöä.

www.gogolf.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

GoGolf Oy
GoGolf Oy
Ylipistonkatu 5, 8krs
00100 Helsinki

http://www.gogolf.fi

GoGolf on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava golftoimija, joka koostuu vahvasta golfyhteisöstä, -mediasta, -verkkokaupoista, -valmennuksesta, - tapahtumista sekä kenttä- ja rangeoperoinnista. Lisäksi konserni omistaa myös Suomen suurinta golfvälineiden erikoisliikeketjua Golf Sky:ta, joka toimii Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella, sekä lukuisilla golfklubeilla kautta maan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta GoGolf Oy

GoGolf-konserniin kuuluvan Golf Skyn toimitusjohtajaksi Jarno Kivinen – Mikko Asonen vastaa jatkossa yrityksen kehittämisestä14.3.2022 11:00:00 EET | Tiedote

GoGolf Oy Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 14.3.2022 klo 11.00 Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Yrityksen perustaja Mikko Asonen jatkaa Golf Skyn kehitysjohtajana ja GoGolf Oy:n hallituksen jäsenenä. Kokenut kaupan alan ammattilainen Jarno Kivinen (OTK) on Golf Sky Oy:n uusi toimitusjohtaja. Kivinen on aiemmin työskennellyt pitkään esimerkiksi Kesko Oyj:ssä erilaisissa johtotehtävissä (vuosina 2011–2018), muun muassa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Viimeksi hän toimi toimitusjohtajana Greenlux Finland Oy:ssä, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia LED-valaisimia. Kivinen, 48, on pelannut golfia 80-luvun lopulta lähtien. Harrastuksen myötä hän tuntee entuudestaan hyvin Golf Skyn ja GoGolfin asiakkaan näkökulmasta. Golf Sky on osa GoGolf-konsernia. ”Golf Skylla on markkinoiden laajin valikoima, luotettava ja helppokäyttöinen verkkokauppa sekä innostunut ja osaava tiimi palvelemassa asiakk

Voimakkaasti kasvava GoGolf selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle14.2.2022 08:30:00 EET | Tiedote

GoGolf Oy Lehdistötiedote 14.2.2022 klo 8.30 GoGolf Oy:n (”GoGolf”, ”Yhtiö”) hallitus on käynnistänyt selvitystyön, jonka tavoitteena on selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuoden 2022 aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea GoGolfin kasvustrategian toteuttamista. GoGolf on golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja Suomen suurin golfalan toimija liikevaihdolla, henkilö- ja pelaajamäärällä mitattuna. Yhtiö perustettiin vuonna 2010 tavoitteenaan uudistaa golfmarkkinan perinteisiä toimintatapoja sekä tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa. Golfblogina alkunsa saanut toiminta kehittyi nopeasti laajemmaksi mediaksi keräten samalla ympärilleen yli 40 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön. Tänä päivänä Yhtiön liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen. GoGolf Finland on keskittynyt golfkenttien, harjoitusalueiden ja sisäharjoittelupai

GoGolf ja GolfStar kehittävät golfalaa Itämeren molemmin puolin24.11.2021 14:00:00 EET | Tiedote

GoGolf Group Lehdistötiedote julkaistavissa 24.11.2021 klo 14.00 Suomen suurin golftoimija GoGolf on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman golfkenttäkonsernin GolfStarin kanssa. GoGolf ja GolfStar kehittävät yhdessä pohjoismaisten golfpelaajien mahdollisuuksia pelata golfia ympäri vuoden. GoGolfin ja GolfStarin yhteistyö avaa uusia pelimahdollisuuksia heidän asiakkailleen. Jatkossa GoGolfin pelioikeusjäsenet voivat pelata esimerkiksi viikonloppuloman aikana veloituksetta pelioikeutensa ehdoilla yhteensä 19 kentällä Tukholman ympäristössä ja vastaavasti GolfStarin pelaajat voivat pelata 9 kentällä Suomessa. – Viemme golfin uuteen aikakauteen ja jatkamme golfalan mullistamista sekä vanhojen näkökantojen muuttamista. Golfarit saavat uusia valintamahdollisuuksia ja pääsevät lisäksi pelaamaan ympäri vuoden. Missionamme on tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa, toteaa GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki. Ruotsi on yksi maailman johta

Tampereen seudulle avattiin golfaajien uusi olohuone: GoGolf-elämyskeskuksesta löytyy kaikki mistä golfari voi unelmoida 12.11.2021 08:30:00 EET | Tiedote

Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen. Kyseessä on miljoonaluokan investointi ja yksi golftoimialan kärkihankkeista koko Suomessa. Golfin ystävien lisäksi uusi keskus palvelee jatkossa myös padelin harrastajia ja laajemminkin suurta yleisöä monipuolisten ravintola- ja kahvilapalvelujen ansiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme